Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Korraga oli täna siis 9 E30 masinat :) , kui üle poolte lahkus, tuli ka 10-nes :D

• Autor

jah lõpuks olime ikka viiekesi... nautisime nati ilma... lennutasime vähe tosooli aga fun oli :)

lõpus oli meie osapool kahekesi :D

pea poolteist tundi vist jutti mina ja teie kolm üheautoga :D

ei lahe oli 8)

jeah mulle meeldis

sai lõbutsetud küll :wink:

hea oli vaadata kui paar autot järjest driftivad 8) 8)

kunagi võibolla uuesti kui autoga linna satun :D

ega jh se tosooliga auruveduri efekt oli lahe :twisted: :twisted:

jeah mulle meeldis

sai lõbutsetud küll :wink:

hea oli vaadata kui paar autot järjest driftivad 8) 8)

kunagi võibolla uuesti kui autoga linna satun :D

ega jh se tosooliga auruveduri efekt oli lahe :twisted: :twisted:

Oot- oot ??? kus ? mis ? kellel see juhtus ???

õhutasime tossikese mootorit 8)

icehouse võttsi nipli eest ja siis tekkis vinge efekt, iilge rõhk oli sees :D

• Autor

kahju ainult, et asja ei sanud... nyyd on tossikesel vaja aint viga üles otsida :?

aga oli näha ka uusi inimesi kuigi ei saanud tuttavaks 8)

et järgmine kord oleks viisakas tutvustada ka ennast ega me kurjad inimesed ei ole kes juba vanad kalad kogunemistel on 8) :wink:

kui mina mersuga sinna jõudsin olid ainult kaks vagun-tüüpi rullat platsi peal :D

tegin siis paar ringi kui juba sinna tulin ja paijeehali garaasi akut vahetama ja muid tegusid tegema :D

a kus ülejäänd olid ?

kell oli siis mingi pool9 vast...

no me olime tõesti arenal aga päris paljud olid ennem 8 kohal ja driftisid oma isu täis ning passisid pea poole 9ni .... sealt edasi läksime mustikasse kus olid valerka ja mairoG ning sealt siis läksime 5kesi automaailma juurde driftima ja hiljem ka tossikese auto keema minemis probleemi lahendama mis kajuks jäigi kohapeal korda tegemata :D

me olime suht ennem 8 seal ja mõned olid mustikale läinud juba aga meie vahepeal lõbutsesime platsil.

aga mõtlesime et peaks ka mustikale minema kuna ikka külm hakkas väljas olemisega :?

Homme keegi mustikasse ka ?

Ice... anna märku kui liigud sinna.. ma tuleks siis ka sulle kaupa ära tooma sinna. :P

ilmselt ikka tulen jah... tööriistad autos ootavad juba! :)

et hakkame jälle parandama ? :P

• 2 nädalat hiljem...

Homme keegi mustikasse liigub ? keegi liigub ? :P

Edit.. mina kahjuks ei jõua täna...

Oli täna päeval asja Mustikasse, täpselt õige koha peal vabanes parkimiskoht:

drOvf.jpg

Kusjuures seda touringut olen isegi mitmeid kordi seal näinud, ma arvan et see on mingi töötaja oma.

Järgmine kord kui näed pisti paberike akna vahele kutsega meie klubisse. :wink:

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus