P2hkel Postitatud 14. detsember 2009 Jaga Postitatud 14. detsember 2009 Sai lõpuks koju jõutud ja päris fun oli. 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 14. detsember 2009 Jaga Postitatud 14. detsember 2009 Korraga oli täna siis 9 E30 masinat , kui üle poolte lahkus, tuli ka 10-nes Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 14. detsember 2009 Autor Jaga Postitatud 14. detsember 2009 jah lõpuks olime ikka viiekesi... nautisime nati ilma... lennutasime vähe tosooli aga fun oli Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Reino Postitatud 14. detsember 2009 Jaga Postitatud 14. detsember 2009 lõpus oli meie osapool kahekesi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 14. detsember 2009 Jaga Postitatud 14. detsember 2009 lõpus oli meie osapool kahekesi pea poolteist tundi vist jutti mina ja teie kolm üheautoga ei lahe oli 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 14. detsember 2009 Jaga Postitatud 14. detsember 2009 jeah mulle meeldis sai lõbutsetud küll :wink: hea oli vaadata kui paar autot järjest driftivad 8) 8) kunagi võibolla uuesti kui autoga linna satun ega jh se tosooliga auruveduri efekt oli lahe :twisted: :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 14. detsember 2009 Jaga Postitatud 14. detsember 2009 jeah mulle meeldis sai lõbutsetud küll :wink: hea oli vaadata kui paar autot järjest driftivad 8) 8) kunagi võibolla uuesti kui autoga linna satun ega jh se tosooliga auruveduri efekt oli lahe :twisted: :twisted: Oot- oot ??? kus ? mis ? kellel see juhtus ??? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 14. detsember 2009 Jaga Postitatud 14. detsember 2009 õhutasime tossikese mootorit 8) icehouse võttsi nipli eest ja siis tekkis vinge efekt, iilge rõhk oli sees Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 14. detsember 2009 Autor Jaga Postitatud 14. detsember 2009 kahju ainult, et asja ei sanud... nyyd on tossikesel vaja aint viga üles otsida :? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 14. detsember 2009 Jaga Postitatud 14. detsember 2009 aga oli näha ka uusi inimesi kuigi ei saanud tuttavaks 8) et järgmine kord oleks viisakas tutvustada ka ennast ega me kurjad inimesed ei ole kes juba vanad kalad kogunemistel on 8) :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 14. detsember 2009 Jaga Postitatud 14. detsember 2009 kui mina mersuga sinna jõudsin olid ainult kaks vagun-tüüpi rullat platsi peal tegin siis paar ringi kui juba sinna tulin ja paijeehali garaasi akut vahetama ja muid tegusid tegema a kus ülejäänd olid ? kell oli siis mingi pool9 vast... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 15. detsember 2009 Jaga Postitatud 15. detsember 2009 no me olime tõesti arenal aga päris paljud olid ennem 8 kohal ja driftisid oma isu täis ning passisid pea poole 9ni .... sealt edasi läksime mustikasse kus olid valerka ja mairoG ning sealt siis läksime 5kesi automaailma juurde driftima ja hiljem ka tossikese auto keema minemis probleemi lahendama mis kajuks jäigi kohapeal korda tegemata Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 15. detsember 2009 Jaga Postitatud 15. detsember 2009 me olime suht ennem 8 seal ja mõned olid mustikale läinud juba aga meie vahepeal lõbutsesime platsil. aga mõtlesime et peaks ka mustikale minema kuna ikka külm hakkas väljas olemisega :? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
paul112 Postitatud 15. detsember 2009 Jaga Postitatud 15. detsember 2009 mina olin see kes teile tere ütles Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 15. detsember 2009 Jaga Postitatud 15. detsember 2009 mina olin see kes teile tere ütles tumeda kupeega ?? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
paul112 Postitatud 15. detsember 2009 Jaga Postitatud 15. detsember 2009 jah Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 16. detsember 2009 Jaga Postitatud 16. detsember 2009 järgmine kord siis tule ka ikka kampa jutustama 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 20. detsember 2009 Jaga Postitatud 20. detsember 2009 Homme keegi mustikasse ka ? Ice... anna märku kui liigud sinna.. ma tuleks siis ka sulle kaupa ära tooma sinna. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 20. detsember 2009 Jaga Postitatud 20. detsember 2009 eks olen ka homme kohal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 20. detsember 2009 Jaga Postitatud 20. detsember 2009 äkki libisen kah läbi sealt Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 21. detsember 2009 Autor Jaga Postitatud 21. detsember 2009 ilmselt ikka tulen jah... tööriistad autos ootavad juba! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 21. detsember 2009 Jaga Postitatud 21. detsember 2009 ilmselt ikka tulen jah... tööriistad autos ootavad juba! et hakkame jälle parandama ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 3. jaanuar 2010 Jaga Postitatud 3. jaanuar 2010 Homme keegi mustikasse liigub ? keegi liigub ? Edit.. mina kahjuks ei jõua täna... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 4. jaanuar 2010 Jaga Postitatud 4. jaanuar 2010 Kui tulen siis Vr6-ga...BMW ootab paremaid päevi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tarq Postitatud 11. jaanuar 2010 Jaga Postitatud 11. jaanuar 2010 Oli täna päeval asja Mustikasse, täpselt õige koha peal vabanes parkimiskoht: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse