P2hkel Postitatud 6. oktoober 2009 Jaga Postitatud 6. oktoober 2009 SAi ühiseid tuttavaid avastatud ja pärast koduteel kui korra hessist läbi läksin sis tuli üks Rullikas cabrio kah sappa (Hessi järjekorras). Äkki mõni klubiline ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 10. oktoober 2009 Jaga Postitatud 10. oktoober 2009 Keegi esmaspäeval koguneb kah ? või pean ma üksi vastutuult mööduvaid ronge vahtima Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sake Postitatud 10. oktoober 2009 Jaga Postitatud 10. oktoober 2009 Keegi esmaspäeval koguneb kah ? või pean ma üksi vastutuult mööduvaid ronge vahtima ma tuleks küll, kui tööl pikalt ei lähe Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 10. oktoober 2009 Jaga Postitatud 10. oktoober 2009 ma tuleks küll, kui tööl pikalt ei lähe Ära siis pikka päeva tee Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sake Postitatud 10. oktoober 2009 Jaga Postitatud 10. oktoober 2009 Ära siis pikka päeva tee üritan mitte teha jah... õnneks mul pole kodust palju tulla ka elan Marta ja Tondi tn. ristmikul Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 11. oktoober 2009 Jaga Postitatud 11. oktoober 2009 Ma arvatavasti olen kah kohal. :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Fantoom Postitatud 11. oktoober 2009 Jaga Postitatud 11. oktoober 2009 võimalik et kohal. 8) tahaks ka ronge näha Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 12. oktoober 2009 Jaga Postitatud 12. oktoober 2009 Täna jube kehv ilm eks üritan kohal olla siiski. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 12. oktoober 2009 Jaga Postitatud 12. oktoober 2009 Kohal :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 12. oktoober 2009 Jaga Postitatud 12. oktoober 2009 Täitsa tore oli! Ja äkki edaspidi teekski mustikas kui ilmad kehvad? Ja muidugi Kalevi masina hääled olid head seal all parklas. :twisted: PS! Tahan kah e30 turbokat. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 12. oktoober 2009 Jaga Postitatud 12. oktoober 2009 Täitsa tore oli! Ja äkki edaspidi teekski mustikas kui ilmad kehvad? Ja muidugi Kalevi masina hääled olid head seal all parklas. :twisted: PS! Tahan kah e30 turbokat. Ma tean mida sa tunned sama siin Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 12. oktoober 2009 Jaga Postitatud 12. oktoober 2009 te pole ainukesed :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 12. oktoober 2009 Jaga Postitatud 12. oktoober 2009 ma saan aru nüüd mix turbokat niiiiii väga tahetakse 8) 8) väga hästi läks kalevi auto edasi kui olin kaardi lugeja kõrval 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Fantoom Postitatud 12. oktoober 2009 Jaga Postitatud 12. oktoober 2009 minu mõte jookseb siiski kompressori peale. :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Matu90 Postitatud 12. oktoober 2009 Jaga Postitatud 12. oktoober 2009 ma saan aru nüüd mix turbokat niiiiii väga tahetakse 8) 8) väga hästi läks kalevi auto edasi kui olin kaardi lugeja kõrval 8) Kuhu sa ta siis juhatasid Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 12. oktoober 2009 Jaga Postitatud 12. oktoober 2009 kalev nagunii sõitsi tondi suunas ja minu kooli jäi tee peale siis kasutasin võimalust et saada teada mis tunne turbokaga sõita on 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 12. oktoober 2009 Jaga Postitatud 12. oktoober 2009 Paar pilti ka http://nagi.ee/photos/AiriL/sets/231875/ Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 18. oktoober 2009 Jaga Postitatud 18. oktoober 2009 Homme toimub ka midagi ? vihmase ja tuulise ilmaga mustika maa aluses parklas ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Fantoom Postitatud 18. oktoober 2009 Jaga Postitatud 18. oktoober 2009 mina ei tule. Auto ei liigu. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 18. oktoober 2009 Jaga Postitatud 18. oktoober 2009 ma tuleks aga vist ilma bmw'ta Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 18. oktoober 2009 Jaga Postitatud 18. oktoober 2009 Aga kedagi veel tulemas oleks ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 18. oktoober 2009 Jaga Postitatud 18. oktoober 2009 ma üritan ka läbi hüpata aga ei ole kindel et kella 20.00ks jõuan Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 18. oktoober 2009 Jaga Postitatud 18. oktoober 2009 A teeks siis mustikas seekord kah, õues nagunii sell ajal mingi jube mõõõnus vihmane ilm Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 18. oktoober 2009 Jaga Postitatud 18. oktoober 2009 Ma arvan et ma olen kohal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 18. oktoober 2009 Jaga Postitatud 18. oktoober 2009 hahaa ma olen ka autoga linnas ja proovin ka siis kohal olla 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse