Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ma kah kohal, et kui unustama peaksin , siis võib telefonis märku anda :D ja sõimata :lol:

Täpsemalt siis 7 autot + kaardilugejad...mõnus kokkusaamine..sai nalja ja niisama muljetatud:)

Homme siis keegi tuleb ka muidu ?????

Ma vist vean ennast kohale homme jälle :D kui ma üksi ei pea olema :lol:

ma kell 8 lõpetan tööpäeva :lol:

äkki astun ka läbi suht lähedal tulla... aga siiski mitte rullaga... sinise masuudivaguniga seekord...

ps (kui meele püsib) :D

Paar posti üleval pool kirjas et koguneme.

:D jäi vist lugemata asi jah. Eem. ma vaatan mis kell koolist lahti saan. Kuuest algab alles, kui kaheksa paiku lõpeb, siis tulen ka kohale.

SAi ühiseid tuttavaid avastatud ja pärast koduteel kui korra hessist läbi läksin sis tuli üks Rullikas cabrio kah sappa (Hessi järjekorras). Äkki mõni klubiline ?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus