P2hkel Postitatud 16. september 2009 Jaga Postitatud 16. september 2009 Korras teema tehtud. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Fantoom Postitatud 27. september 2009 Jaga Postitatud 27. september 2009 Keegi homme ka Halekokil?? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
siim999 Postitatud 27. september 2009 Jaga Postitatud 27. september 2009 Teema nii ära vajunud nüüd kui kõik kruiisi ootavad Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 27. september 2009 Jaga Postitatud 27. september 2009 Ma vist homme alekokil kohal.. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 27. september 2009 Jaga Postitatud 27. september 2009 Ma kah kohal, et kui unustama peaksin , siis võib telefonis märku anda ja sõimata Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Fantoom Postitatud 28. september 2009 Jaga Postitatud 28. september 2009 hilinen miski akadeemilised 15 min. töö lõppeb kell 20.00 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 28. september 2009 Jaga Postitatud 28. september 2009 ma ka kohal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 28. september 2009 Jaga Postitatud 28. september 2009 Tagasi, täna oli küll üpris palju masinaid Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Fantoom Postitatud 28. september 2009 Jaga Postitatud 28. september 2009 Tagasi, täna oli küll üpris palju masinaid positiivne Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 28. september 2009 Jaga Postitatud 28. september 2009 Täpsemalt siis 7 autot + kaardilugejad...mõnus kokkusaamine..sai nalja ja niisama muljetatud:) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 4. oktoober 2009 Jaga Postitatud 4. oktoober 2009 Homme siis keegi tuleb ka muidu ????? Ma vist vean ennast kohale homme jälle kui ma üksi ei pea olema Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 4. oktoober 2009 Jaga Postitatud 4. oktoober 2009 võin käpp olla kuna auto on linnas 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 4. oktoober 2009 Jaga Postitatud 4. oktoober 2009 Hip-hip hurayyy hakkab juba looma :lol: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 4. oktoober 2009 Jaga Postitatud 4. oktoober 2009 ma lendan kaa Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 4. oktoober 2009 Jaga Postitatud 4. oktoober 2009 ma lendan kaa kaks punast siis olemas 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 4. oktoober 2009 Jaga Postitatud 4. oktoober 2009 Loodame, et siis vihma ei tule homme Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 4. oktoober 2009 Jaga Postitatud 4. oktoober 2009 ma kell 8 lõpetan tööpäeva äkki astun ka läbi suht lähedal tulla... aga siiski mitte rullaga... sinise masuudivaguniga seekord... ps (kui meele püsib) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 4. oktoober 2009 Jaga Postitatud 4. oktoober 2009 Loodame, et siis vihma ei tule homme heh mul mingi lilla vihmavari pagasnikus olemas Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 4. oktoober 2009 Jaga Postitatud 4. oktoober 2009 Kui veab siis äkki astun kah läbi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
siim999 Postitatud 5. oktoober 2009 Jaga Postitatud 5. oktoober 2009 Mis täna? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 5. oktoober 2009 Jaga Postitatud 5. oktoober 2009 Mis täna? Paar posti üleval pool kirjas et koguneme. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
siim999 Postitatud 5. oktoober 2009 Jaga Postitatud 5. oktoober 2009 Paar posti üleval pool kirjas et koguneme. jäi vist lugemata asi jah. Eem. ma vaatan mis kell koolist lahti saan. Kuuest algab alles, kui kaheksa paiku lõpeb, siis tulen ka kohale. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 5. oktoober 2009 Jaga Postitatud 5. oktoober 2009 Ise tulen kah kohale. :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 5. oktoober 2009 Jaga Postitatud 5. oktoober 2009 A ma nüüd tagasi kodus Ale koogil pidi tuul viima ennast minema Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 5. oktoober 2009 Jaga Postitatud 5. oktoober 2009 ka tervelt kohal ja nalja sai küllaga 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse