siim999 Postitatud 13. september 2009 Jaga Postitatud 13. september 2009 alecoq-i juures enam ei saadagi kokku? ilmselt liituks ka homme. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 13. september 2009 Jaga Postitatud 13. september 2009 Kui midagi elutähtsat ette ei tule siis olen kohal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Lauri_L Postitatud 13. september 2009 Jaga Postitatud 13. september 2009 Graafik päris tihe, kuid proovin läbi astuda. Lubada midagi ei saa :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 13. september 2009 Jaga Postitatud 13. september 2009 aga teeks mida suuremat ennem talve nagu meil ühekorra õnnestus 8) et lepiks mingi kindla kuu ja päeva kokku :oops: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
valerka Postitatud 14. september 2009 Jaga Postitatud 14. september 2009 aga teeks mida suuremat ennem talve nagu meil ühekorra õnnestus 8) et lepiks mingi kindla kuu ja päeva kokku :oops: Niah. see oleks lahe küll. Kuid kus ja millal? Asukoht suht tähtis kuna load hoiul ning tulemisega igati jännis Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
C4V6 Postitatud 14. september 2009 Jaga Postitatud 14. september 2009 Ei võta sind linnas keegi vahele kui sa just mendi ette ei satu Kruiisi ajal naguinii võimatu. Ja mina olen endiselt lohh, tuleksin audiga kui tuleksin rullikas tekib ehk talvel alles Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 14. september 2009 Jaga Postitatud 14. september 2009 Niah. see oleks lahe küll. Kuid kus ja millal? Asukoht suht tähtis kuna load hoiul ning tulemisega igati jännis Võtad ja paned sõbra rooli selleks hetkeks ja ise jood kõrval õlut. :wink: Kui kruiis jm sellist toimuks siistahaks ise kah kohale tulla aga ennem on autoga natuke tööd vaja teha. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 14. september 2009 Jaga Postitatud 14. september 2009 mina olen Täna seal hiiu tn. kõrval olevas pargis kohal :twisted: NB! mingi olen 2 käega cruisi poolt 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
mental Postitatud 14. september 2009 Jaga Postitatud 14. september 2009 saab täna nõmme-kase 12 kokku siis ja arutab seda gruisi asja Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eesnahkhiir Postitatud 14. september 2009 Jaga Postitatud 14. september 2009 mitu k@ru sõlmes on tänaseks? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Zhaft Postitatud 14. september 2009 Jaga Postitatud 14. september 2009 mitu k@ru sõlmes on tänaseks? mina ilusti tagasi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 14. september 2009 Jaga Postitatud 14. september 2009 peale eelmist nädalat peaks kõik kirjutama niimoodi ? minagi korralikult kodus Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 14. september 2009 Jaga Postitatud 14. september 2009 käidud ja päris palju juttu ajatud Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 14. september 2009 Jaga Postitatud 14. september 2009 Tagasi kodus, ning Mario sai natuke meeldivat sõitu ka tagasiteel Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 14. september 2009 Jaga Postitatud 14. september 2009 Tagasi kodus, ning Mario sai natuke meeldivat sõitu ka tagasiteel ja mitte vähe aga se oli linnas sees "rahulik" sõit, maanteel võib se veel vingem olla 8) 8) 2,5 r6 the best Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 14. september 2009 Jaga Postitatud 14. september 2009 mnjaaa.... krt vaatan et mul oleks logistiliselt päris mugav tulla sinna... eks paista kuidas ajaga lood on... äkki teeks ka viimase sõidu see aasta veel driftikaga... siiski kruiisile ilmselt ei roniks... iseasi on muidugi see, kas see on seda väärt... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
mental Postitatud 14. september 2009 Jaga Postitatud 14. september 2009 mina ka yhetykkis tagasi tyra ma ytlen need mendid võix puhkuse võtte v midagi värdjad ahistamise eest annan kohtuse nad varsti Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 15. september 2009 Jaga Postitatud 15. september 2009 aga kas keegi on ka sellel mõelnud et ennem talve se suur kogunemine ära teha kuna talvel kabriod ei liigu eriti 8) kas teeb ikkagi siis A Le Coq areena parklas kogunemise ja lepiks kindla kuupäeva kokku kuna suht varsti varsti talv käes :? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 15. september 2009 Jaga Postitatud 15. september 2009 minagi tolle ale coq-i poolt kuna esteks sinna kergem tulla (pea kõik teavad kus see asub) ja rohkem ruumi. Seal vabaka pargis tekkis tunne nagu 15 aastasel kellel pole lube kindlustust ega midagi aga kokku tahaks saada ja ainuke võimalus ongi siis kuskil metsa sees Kuna ma olen aru saand et suht paljudel on autod hetkel molekulideks siis arvatavasti see suur suve ära saatmis kogunemine ja peale seda ka cruis võiks toimuda kuskil okt. 12dal kuupäeval näiteks ?!? :roll: Siis peaks rahad olema üle laekund ja rahval jälle hea olla Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 15. september 2009 Jaga Postitatud 15. september 2009 just minu mõte et ka vaatasin kalendrit ja 12 okt tundub hea kuupäev aga kas ka teistele se sobib 8) et võiks saada hea suure arvu autosi kokku Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
spetzialist Postitatud 15. september 2009 Jaga Postitatud 15. september 2009 mulle sobiks nv,selle kruiisi jaoks,muidu jääb seekord minul tulemata. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 15. september 2009 Jaga Postitatud 15. september 2009 peale 10ndat sobib olen ka kohal kui enne laiali ei lähe ja kui läheb ja kokkutulek kaugel kusagil ei ole, tulen kasvõi jala...tagasi saan ikka kellegagi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 15. september 2009 Jaga Postitatud 15. september 2009 Aga teeks siis uue teema selle jaoks ja kuupäev jääb siis 12 okt. Üritan kah saada kõik asjad valmis selleks ajaks. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 16. september 2009 Jaga Postitatud 16. september 2009 Aga teeks siis uue teema selle jaoks ja kuupäev jääb siis 12 okt. Üritan kah saada kõik asjad valmis selleks ajaks. Aga tee uus teema Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 16. september 2009 Jaga Postitatud 16. september 2009 12 okt on päris kaugel... no se ongi hea kuna siis saab plaanid ette ära teha ja siis kõik vähemalt teavad et on tulekul midagi sellist ja paljudel on masinad laiali jne Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse