wabbit Postitatud 15. juuni 2009 Jaga Postitatud 15. juuni 2009 eks astun läbi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 15. juuni 2009 Jaga Postitatud 15. juuni 2009 Mina täna ei viitsi tulla... raudselt hakkab vihma sadama Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 15. juuni 2009 Jaga Postitatud 15. juuni 2009 MairoG kui vihma hakkab sadama siis se on sinu süü 8) 8) siis ma tulen sinu juurde ja viskan ämbriga vett :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 15. juuni 2009 Jaga Postitatud 15. juuni 2009 MairoG kui vihma hakkab sadama siis se on sinu süü 8) 8) siis ma tulen sinu juurde ja viskan ämbriga vett :twisted: Paluks auto peale+ sampooniga ja vahaga pärast kuivata ära kah aa kui suudad 4-ndale visata selle ämbritäie.... siis luban, et eest ei hüppa ära. a vesi peab soe olema viska parem ämbritäis õllet 4-ndale.... siis võin vastu kah tulla Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
C4V6 Postitatud 15. juuni 2009 Jaga Postitatud 15. juuni 2009 Ma võin väga lahkesti aidata ära juua seda ämbritäit Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eesnahkhiir Postitatud 16. juuni 2009 Jaga Postitatud 16. juuni 2009 kas hakkan tulema või? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 16. juuni 2009 Jaga Postitatud 16. juuni 2009 to MairoG and C4V6 kes siin õllest rääkinud on :roll: :roll: ma rääkisin ämbritäie veest Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 30. juuni 2009 Jaga Postitatud 30. juuni 2009 Keegi midagi uut kah valmis saanud on ja tahab äkki täna näitama tulla ? :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
dizze Postitatud 3. juuli 2009 Jaga Postitatud 3. juuli 2009 See süsteem toimib siiamaani, et iga esmaspäev? Kui nii, siis tuleks rulliks ka end kohale korra. Samas täna oleks ka pro, nagu nii midagi targemat ei tee. Kui kokkusaate palun helistage keegi mulle ja öelge, et kogunete. Tel: 58362320 Ao Aitäh! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 3. juuli 2009 Jaga Postitatud 3. juuli 2009 See päris iga esmasp ei toimu, et me enne ikka viimasel ajal lepime kokku kui toimub. Aga ise oleks kah täitsa käpp täna. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 3. juuli 2009 Jaga Postitatud 3. juuli 2009 aga teeks siis esmaspäeval kokkusaamise? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 3. juuli 2009 Jaga Postitatud 3. juuli 2009 Minul jääb tulemata kogunemisele kuna Hr. M20B25 otsustas mulle toreda üllatuse teha 8) Sooooo sexy surprise Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 3. juuli 2009 Jaga Postitatud 3. juuli 2009 Nu aga teeme nii kahjuks ise e36ga kohal. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 4. juuli 2009 Jaga Postitatud 4. juuli 2009 esmasp. oleks parem varjant ka mulle :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
dizze Postitatud 5. juuli 2009 Jaga Postitatud 5. juuli 2009 Üritan meeles pidada, et rullide kokku tulek on... Homme ehk siis näeb... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 5. juuli 2009 Jaga Postitatud 5. juuli 2009 Aga hüüa koht ja aeg välja, tee uus teema, et segadust ei tekiks ja ongi olemas. Mis seal orgunnida. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 6. juuli 2009 Jaga Postitatud 6. juuli 2009 Täna kell 20.00 siis arenal ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 6. juuli 2009 Jaga Postitatud 6. juuli 2009 ma usun küll Pähkel sa tuled enda omaga ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 6. juuli 2009 Jaga Postitatud 6. juuli 2009 Kahjuks seekord veel mitte. Olen venna e36ga kohal. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 16. juuli 2009 Jaga Postitatud 16. juuli 2009 Kas esmaspäeval 20 juuli kell 20.00 suvatseb keegi kohale ilmuda??? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 16. juuli 2009 Jaga Postitatud 16. juuli 2009 Mina kaugel jälle aga küsin, ehk naisuke tahab jalutada Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 20. juuli 2009 Jaga Postitatud 20. juuli 2009 loodame et täna siis ühe auto kokkutulek ei saa olema Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
indrekE30 Postitatud 22. juuli 2009 Jaga Postitatud 22. juuli 2009 Kuidas oli siis rahvast? Ei tahaks ette rutata, aga kas suve lõpu poole ehk teeks jälle sellise suurema kokku saamise? Äkki saaks veelgi rohkem masinaid kokku, praegu juba paljudel suuremad tööd valminud ka :wink: Indrek Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 22. juuli 2009 Jaga Postitatud 22. juuli 2009 Masinaid oli 2 Minu cabrio ja Kristjani cabrio...kahju et kedagi ei tulnud...aga see suvelõpu kogunemine on hea idee küll...kuid ma arvan et praegu on natuke vara seda asja ajada... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 22. juuli 2009 Jaga Postitatud 22. juuli 2009 kui nüüd 6,aug saan sõidueksmi ARK-is läbi, siis olen mina suurel kogunemisel kohal 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse