Hüppa postitusse
Postitatud
comment_22957

Tervist!

Mõtlesin, et panen enda auto kah kirja, masinaks E30 kerega bmw, aastast 1987.

Ajaloost niipalju, et Eestisse jõudis masin aastal 1994. Liikles muretult, kuni masinal olevat purunenud hammasrihm, ja klapid pähe jooksid. Seejärel olevat masin oma aastakese nukralt seisnud ja abistavat kätt oodanud. Ja ükskord see õnn tuligi, mil masin sai uue hammasrihma, tihendid, veepumba jpm. Pärast nende juppide vahetus liikles masin 6 kuud muretult, kuna sai ta endale soetatud. Masinast niipalju, et kere on suht räbal, tagantkoopad seest, põhi kohati, poritiivaplekid jne roostes või täiesti läbi. Samuti tuleb ka paigaldada uus tagapaneel.

http://www.zone.ee/ressuxx/e30%202.0i/ Pildid siis kui ta endale soetasin.

Hetkel sai siis masin pulkadeks kakutud ja keretöödega alustatud. Midagi ulmeltist ei tule, vaid kena värv, velg, toonklaas ja muud nipet näppet. Lähiajal ka pilte juttu tegemistest.

Lugupidamisega!

• Vastuseid 178
  • Vaatamisi 36tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_18013

no nali naljaks , tsiteerin siis pärnu streetrace foorumist:

"räägi nüüd ilusti ära mix rool valel pool sirvisin siin sinu auto teema läbi ja kuskil ei paistnud ,e rool oleks valel pool olnud ?! aga nüüd see video ... ? müstika ? "

Jätke see rool nüüd rahule ometi :D

• Autor
comment_17870

MInu omamise ajal pole veel sellel masinal spido töödanud.Juba ammu mõtlesin et ega e36 spiti andur ei istu,otsisin siis rauahunnikust ühe katkise e36 difffri üles ja ennäe- andur sobib ja töötab.

Kraapisin vaevu loetavat diffri lipikut ka oma 5minutit ja 4.10 ülekanne on all.

Saaks veel economaiseri ka tööle kuidagi?

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_17217
nii mängib ju kõik pagassi, salongi tuleb mõmin ja pagass pläriseb :D aga töö tundub korralik :roll:

Ma usun et e30-es teeb väga asjalikku matsu,kuna mul oli üks selline vanem mudel juba eklassi mersus(suur auto,paak ka seina taga) 400rmsi taga ja väga hea oli.

Kui veel luuk ka dynosoundi matiga üle lüüa peaks oluliselt parema tulemuse saama.

• Autor
comment_17215
diffri lipiku peal oli 4.10 aga mis ennem seda kirjas ka oli? peaks vist olema S, kui on LSD differ...

Igatahes mul tööjuures on olemas seda riiet, kuskil 1,50cm lai ja 1m gind on 110kr.

Oli küll "S".

Saad ehk numbri jätta mulle, kui linna satun hüppaks läbi.

comment_17213

Ma usun et e30-es teeb väga asjalikku matsu,kuna mul oli üks selline vanem mudel juba eklassi mersus(suur auto,paak ka seina taga) 400rmsi taga ja väga hea oli.

Kui veel luuk ka dynosoundi matiga üle lüüa peaks oluliselt parema tulemuse saama.

See "väga hea" on suhteline, mõne jaoks on 200rms väga hea, mõne jaoks on kaks 1000rmsist väga head:D

• Autor
comment_17205
ma veel mainiks, et see hea dynamati puhul tähendab mida :D ?

Usun, et nikesound kärab paremini :wink:

Nagu juba mainitud ei ole ma summutusega palju kokku puutunud ja i oska seda dynamatti ka väga kommenteerida,lihtsalt soovitati terve rodu matte,ja too jäi silma.

Põhjendad sa kuidagi oma arvamust ka?

Või veel parem, räägi rohkem mulle mattidest.

comment_17203

audiofookuse mehed rääkisid et dynamat teistest kõvasti üle ja pidi ka kergem olema. bandbass kast ja käetoega tagaiste oleks kõige reaalsem variant, mul ehitas sallu kunagi taolise kasti, ütleme nii et väristas rohkem küll, aga bandbass kastiga olen rohkem rahul kuna on palju kvaliteetsem heli.

comment_17199
audiofookuse mehed rääkisid et dynamat teistest kõvasti üle ja pidi ka kergem olema.

Kergem pole parem, fakt ongi see, et see asi peab kaaluma ja võimalikult tahke olema, et vibratsioon miinimumini viia, ainuke eelis kui seda üldse nii lugeda saab on see, et seda saab kohe installida, ei pea kuumapuhuriga seda kuumutama, see küll seda hinda ei kompenseeri...

comment_17197

läheb veits teemast mööda juba, aga miks aknalaualt kõllide ära võtmine hea on ?

Siis tuleb paremini sisse, ja võivad kärisema hakata kui bagassis piisav tümm on :wink: Ma ise pooldan ,et taga olgu woofer ja ees on helikülarid.

• Autor
comment_17196

Siis tuleb paremini sisse, ja võivad kärisema hakata kui bagassis piisav tümm on :wink: Ma ise pooldan ,et taga olgu woofer ja ees on helikülarid.

E30 on üldse ees sitad kõlarikohad, mingi ülipro asjad peaks seal võimu taga olema et midagi kuuleks kah.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.