Hüppa postitusse
Postitatud
comment_22957

Tervist!

Mõtlesin, et panen enda auto kah kirja, masinaks E30 kerega bmw, aastast 1987.

Ajaloost niipalju, et Eestisse jõudis masin aastal 1994. Liikles muretult, kuni masinal olevat purunenud hammasrihm, ja klapid pähe jooksid. Seejärel olevat masin oma aastakese nukralt seisnud ja abistavat kätt oodanud. Ja ükskord see õnn tuligi, mil masin sai uue hammasrihma, tihendid, veepumba jpm. Pärast nende juppide vahetus liikles masin 6 kuud muretult, kuna sai ta endale soetatud. Masinast niipalju, et kere on suht räbal, tagantkoopad seest, põhi kohati, poritiivaplekid jne roostes või täiesti läbi. Samuti tuleb ka paigaldada uus tagapaneel.

http://www.zone.ee/ressuxx/e30%202.0i/ Pildid siis kui ta endale soetasin.

Hetkel sai siis masin pulkadeks kakutud ja keretöödega alustatud. Midagi ulmeltist ei tule, vaid kena värv, velg, toonklaas ja muud nipet näppet. Lähiajal ka pilte juttu tegemistest.

Lugupidamisega!

• Vastuseid 178
  • Vaatamisi 35,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_21085

No nuputamist mul oli miks see süsteem kohe sisse ei istu:D

Võtsin vahepeal rooli ka kapiotsast alla,nahk on terve ja sile aga kohati mõne kohapealt on see nahal värv või läige maas,olen kuulnud midagi naha värvimisest,on see reaalne et keegi mu roolile uue ja värske väljanägemise teeks just värvimise teel?p3174388.jpg

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_20773

Masin nüüd niikaugel et sai vahepeal pritspahtel peale lastud ja nühitud jälle kõvasti.aga see eest on tulemus hea kui lõpuks veel omakorda tasanduskrundiga üle värvida.

Nüüd nuputan mis värvi teha et sobiks hästi täieliku shadowline pauguga :?

p4054502.jpg

comment_20764

Tere,

Ma paneks eelkirjutaja tekstist edasi...

Kui värvida siis eriti sümpaatseks on saanud mattmust.

Erineks massist kohe väga ja siis ei peaks ka klaase prügikottidega rüvetama, vaid saaks kerge tooniga hakkam kui kohe kuidagi ilma ei saa...

Maitse asi ja selle üle ei vaielda, sisse hele sisu ja pritty

terv,

A

• Autor
comment_20752

tooniga tahan nii teha et ette max toon aga kes mõõdab pärnus klaasi tooni % ära?

No küll seda toonida veel jõuab.

Aga küllap tuleb must.

Kas liistud tuleb poolmatt värviga värvida või millega et väga silma ei jää.

Mis värviga täpselt tehasest väljunud shadowline liistud on?

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_20563

Tuleb vist ikkagi auto üleni matt must,Lähipäevil tahaks pärnust värvi ära tuua juba aga et mitte uisapäisa ise valida,erinevatel tootjatel on eri tooni ja läikega värvid,et kas oskab keegi kommenteerida just GLOBO matt must värvi :?:

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_20234

minu esimene värvitöö siis tehtud,vajab veel 2.kihti kah kuna kõvendit sai vist palju ja mõned kohad on hästi nakkunud värvitolmuga.väike vesilihv veel teha ja peaks ok tulema.Oskab keegi midagi kosta Borbet Type C - st. 17x7,5j ,mis ta offset ja keskava on?Ühes romulas jäi silma,Kui need sirged on, ET ja keskava ka sobilik või suurem siis plaanin soetada ja mustaks teha(kas mingi punase randiga või ilma).

Kiired klõpsud kah:

p5044516.jpg

w480.png

p5044519.jpg

w640.png

p5044522.jpg

w640.png

p5044525.jpg

w640.png

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_19809

Auto nüüd seal maal et pesen ja panen tihendeid polstreid ja muid salongividinaid tagasi.

Kapott ja pagasniku luuk on veel vaja lakkida,tagatulede külgepanemisel ja ühendamisel selgus et üks väike pula ilma milleta tagumised tuled ei tööta, on katki kuhu läheb kaks pistikut ei tea mis too asja nimi ka võib olla,takisti?

Igaljuhul kui kellegil peaks olema seda vidinat siis andku teada,samuti terveid numrimärgi tulesi.

• Autor
comment_19795
see checkcontroli tagatulede kontrollblokk, kui uut ei saa kuskilt siis mõni elektrimees võib ta ära remontida(mina näiteks :D )

Olen kuulnud et paljudel ei pidanud seda pula olemagi?

no selle tinutamisega saan ma hakkama aga millega ma seda trükiplaati liimida võin,kuumaliimi püssiga?

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.