Hüppa postitusse
Postitatud
comment_23401

Aega võttis aga asja sai :D ühesõnaga sai siis endale ka lõppudelõpuks see rull soetatud. Tegu siis Jyrx-i vana liikuriga :D Hetkel siis punane sedaan millel lukuaugud ja märgid kaotatud. Aknad ja katuseluuk vändaga. Sisu suht korralik ees is-i tekstiil sportistmed taga siis arvatavasti ise aretatud käetugi mis hetkel pole siis kruvidega kinni. Muidugi eriti edevad kroom rõngad on näidikute ümber :lol: Värv iseenesest on pleekind ja on näha et teatud kohad ntx kapott on mingi geeniuse poolt tavalise spreiga üle käidud aga muidu pole hullu :D taha isegi mingi antikas pandud. Mootor siis valdeku käealt üle käind.

Kuna auto väidedavalt oli 8 kuud niisama seisnud valvega parklas siis ex ikka mingid roostetäpid ole kaa aga ei midagi hullu, kere paistab kõva olevat.

Vigadest siis ka natuke. Välimised rooliotsad tuleb ära vahetada, pidurivõimendi pole ka enam oma esimeses nooruses mis siis läheb ka lähiajal vahetusse. Mis kõige nutusem on see et kütuse näidik ei tööta ja kesklukk jukerdab :/ Ex ta kunagi läheb ka keretöödesse aga see ei jää kindlasti sellesse aastasse.

Mõned pildid siis kaa :lol:

dsc00092un0.jpgdsc00096gv5.jpg

Täitsa õige tekst :wink: -->dsc00099ji9.jpg

dsc00105fl5.jpgdsc00101nb0.jpgdsc00108go0.jpgdsc00110ss4.jpgdsc00113wy3.jpgdsc00116ri7.jpg

Ühesõnaga ise olen rahul ja nokitseda ja mäsaata saan selle armukesega niiet küll ja veel :lol:

• Vastuseid 136
  • Vaatamisi 21,8tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_21286
Viitsid äkki öelda, millega tagatuledelt laki maha võtsid? Kas selle sprayga mida autoosade poodides müüakse mingi "tulelakieemaldi" vms. nime all ning kui kergelt maha said?

Ette tänades, Henrik.

täpselt selle samusega :?: Mina kasutasin sama firma lakieemaldajat mille lakki ma kasutasin toonimiseks. Ma tegin loomulikult ikka väga tumedaks oma tuled... pea 12 kihti :D ega ta väga hästi ma ei tulnud aga ühest väikesest purgist täpselt piisas 2 tagatule puhastamiseks :D

• Autor
comment_21283
Selge, endal sama asi vaja teha(mul õnneks õhuke lakikiht peal, aga ikkagi tahaks eemaldada), sest varsti ülevaatusele ja seal nad on seda varemgi norinud :) .

Võta heaks :?:

Kle mul tuleb alles mais aga sõbramees kellega koos sai nn " tuunitud " võeti rajalt maha ja saadeti kordus ülevaatusele ning ma tegin siis omad järeldused ja ei hakkand enda "tähetundi" ootama :D

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_21001

nonii sai siis see nv jälle veits auto kallal nokitud. Tehtud sai siis:

1) sai siis stabikavarda kondid külge moditud

2) Järjekorde õlivahetus. Õliks siis motuli 5w40 100% sünt

3) küünla vahetus

4) kapoti kinnitust tuli ka veits näppida

• Autor
comment_20935

Täna hommikul sai siis mindud autot käima panema ja ennäe imet ... ei lähe :S Küll mässasin ja vaatasin aga aru ei saand. Siis tuli meelde et mul pensupump undas ja läks iga päevaga aina hullemaks. Käiamisel kuulasin ja asi selles oligi.

Suured suured tänud härra Ace19-le kes mulle väga mõistliku hinnaga tolle pumba valgast saatis :)

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_20442

Nonii. Vahepeal siis juhtund niipalju et sai ära vahetatud tagumised piduriklotsid, difri tugipuks, kardaani puks ja käimari kardaaniotsa tsimmerling. See nädal lähen laamendan veel tagatala pukside ja tagumiste õõtsapuksidega :?:

• Autor
comment_20398

Nunii...tagatala puksid ja õõtsa puksid sai siis reedel ära vahetatud ning el. vent sai külge monteeritud koos andurite ja kogu krempliga. Tänu vendi andurile jõuab ka minu masin nüüd oma ideaal töötemperatuurini 8) Paras k**p oli aga tehtud ta sai. Tagumised stabikavarda puksid ja kondid tuleks ära vahetada siis on kogu veermik üle käidud 8)

• Autor
comment_20265

Kuna kukkus esimene mai siis arvatavasti meie riigikaitse organ hakkab pädevamat tööd tegema just nimelt rehvide kontrollis. Niisiis saigi sillaregullis ära käidud ning sisemised rooliotsad vahetatud ja nüüd siis tulipunasel bmw-l uued kummid :D:lol:

tegu siis terve ringi tutikate 205/55/r15-tega 8)

• 3 kuud hiljem...
  • Autor
comment_18268

Vahepeal kirjutaks mis siis suvel juhtund on:

1) Uus suure korpusega visco block differ 3,91

2) Ette uued piduri kettad koos klotsidega

3) Vasak esimene rattalaager

4) Järjekordne õli vahetus :lol:

5) Uued mootori ja käimari padjad

6) Tutikas sidur kogu krempliga

7) Tutikas orig. väljalase. Nüüd saab ka telefoniga autos rääkida :lol:

8 ) Tutikas pensupump kuna eelnev järjekordselt lendas vastu taevast :S

9) Mootori rihma ja rulliku vahetus

10) Uued tagumised stabikavarda kondid

11) Kahe kannu vahele on tekkind ka strutbar (samuti oli sinna hädavajalik)

12) Uus käigukasti hoovastiku puks

Nüüd peaks vist kõik olema :lol:

Lõpetuseks siis niipalju, et auto on hetkel keretöödesja värvimises kuni reedeni ja siis peaks ta väljanägemine ka kõvasti parem olema. Need kes seda autot näind on teavad, et seda oli iluravi oli mu autol suht hädasti vaja :D tulevad ka uued pildid 8)

Sai siis tehtud ka väike raamatupidamine just kütuse koha pealt.

Nimelt 28 aug. tiksus täpselt 1 aasta kui see auto minu õilas ratsu on olnud ja selle ajaga on ta suutnud mult ära lakkuda 44 822.- väärtuses kütet mis ise-enesest on päris raju aga sellised on need autoomaniku rõõmud :lol: :twisted:

• Autor
comment_18264
Ma olen ühekuu kogund bena tseke, tahtsin näha palju kulub :D Rohek ei taha teadagi.

Nu mul alla 3500.- ei tule kohe kuidagi välja. Seda siis see juures kui ma olen tallinnas ilma et ma välja siit kuhugi kärutaks aga kui ma maal ka käin siis 4000- 4500 on garanteeritud ja siiamaani siis lagi on olnud 5700.- kuus :shock:

comment_18263

Nu mul alla 3500.- ei tule kohe kuidagi välja. Seda siis see juures kui ma olen tallinnas ilma et ma välja siit kuhugi kärutaks aga kui ma maal ka käin siis 4000- 4500 on garanteeritud ja siiamaani siis lagi on olnud 5700.- kuus :shock:

Mul igakuu peamiselt 4-5000 :lol: Mõnikuu saab ka odavamalt, kui kodus passida :lol:

• 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.