Hüppa postitusse
  • 0

Getrag 240/260 lahti võtmine


erxx

Küsimus

Kellegil mõnda manuali või oskab selgitada kuidas tuleks lahti võtta näiteks getrag 240 käigukast?

Võtsin kastil kõik võimalikud poldid küljest ära, mootori otsa minema võlli splindi ära, koputasin mõlemast otsast võllidele peale aga kastile jäi ikka aind 1-1.5 cm vahe aind sisse. Inimlikult lahti ei saanudki. Keegi ehk teinud ja teab rääkida kuidas see kast lahti tuleks võtta.

Kuna mul läks kiireks ja kasti korpusest oli suva kuna kasti koda oli kellegi poolt eelnevalt ära lõigatud siis tampisin lihtsalt kasti laiali kuvaldaga, juppe lendas aga mootori poolne võll ja sünkrode osa jäi ellu mida mul ka otseselt vaja oli.

Aga teisele kastile oleks vaja sünkrode osa sisse panna ja seal sellisedi võtteid kasutada ei saa. :lol:

Googlest ei suutnud midagi asjalikku leida. Manuale siit foorumist laadisin ka alla, polnud ühtegi kus näitaks või õpetaks kuidas kast lahti võtta.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 8 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Pole kuulnud küll, et getrag 240 hooldevaba kast on, et ta lahti ei võiks tulla. Ma ei saanud aru ka kas võllid ei tahtnud pesadest välja tulla või mis jama oli, et kast lahti ei tulnud. Igatahes ma peksin kuvaldaga ja loopisin kasti paar korda vastu maad ka :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

täna harutasin lahti getrag 250 kasti. kõik mutrid poldid tuleb välja keerata mis kasti küljepeal on siis sain see 1.5cm prao sisse ja läbi selle vahe siis sai kätte selle tifti mis seda käigulülitus linki kinni hoiab. peale seda ikka veel kasti pooleks ei tahtnud tulla ja lõin uuesti ta väheke kokkupoole ja keerasin käigulülitus hooba viienda käigu poole ja tõmbasin hoova u 10cm väljapoole ja siis tuli juba kasti lahti. viga miks üldse lahti sai võtta oli teise käigu ragin sisse lülitamisel ja põhjuseks ei olnud mitte sünkronisaatori kulumine vaid käigu enda hammaste kulumine.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus