Tere! Mõtlesin, et oleks ka täitsa tore jagada oma rullikat teiega.
Minuni jõudis ta pool juhuslikult aasta tagasi täitsa sõitvana ja enamvähem rahuldavas seisus. Oli sõbra auto kes kurtis, et kaas vist kõver, ma siis pool naljaga ütlesin, et müügu siis mulle, mul hea mootor olemas. ? Ja nii ta minu garaaži veereski. Kohe sai asjakallale asutud ja kere seisukorda hindama hakatud. Põrandamatti eemaldades selgus küll, et väheke tahab keevitamist aga ei olnud midagi ületamatut. Eesmärk on temast ehitada drifti võimeline masin. Palju ei ole jõudnud teha aga nüüd peaks asi kiiremini edenema kuina tōin ta endale vähe lähemale ja saab ka nädala sees asjaga tegeleda. Mõned pildid ka siis.
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Tere! Mõtlesin, et oleks ka täitsa tore jagada oma rullikat teiega.
Minuni jõudis ta pool juhuslikult aasta tagasi täitsa sõitvana ja enamvähem rahuldavas seisus. Oli sõbra auto kes kurtis, et kaas vist kõver, ma siis pool naljaga ütlesin, et müügu siis mulle, mul hea mootor olemas. ? Ja nii ta minu garaaži veereski. Kohe sai asjakallale asutud ja kere seisukorda hindama hakatud. Põrandamatti eemaldades selgus küll, et väheke tahab keevitamist aga ei olnud midagi ületamatut. Eesmärk on temast ehitada drifti võimeline masin. Palju ei ole jõudnud teha aga nüüd peaks asi kiiremini edenema kuina tōin ta endale vähe lähemale ja saab ka nädala sees asjaga tegeleda.
Mõned pildid ka siis.