Hüppa postitusse

LUKKU (Lõuna-)Eesti Bemmimehed!!! TEHTUD + PILDID

Postitatud

nonii. sai siis kokku saadud väikestviisi. oleks võinud ikka paar masinat rohkem olla. 3 autoga oli küll natuke nadi, aga sellegi poolest lõbus... mul vähemalt:D Chill :respect:

PILTE

http://www.rate.ee/albums/ComicRaulA/a126563

KOGUNEMISINFO

laupäev 22.detsember 2007

Tartu Lõunakeskus kell 10.30-11.00 oleks kogunemine

küsimused, lisainfo ja kui kohale sõites õiget kohta üles ei leia, siis helistada

53 068 626 - Raul

võite lisada ka msn-i comicraula@hotmail.com

Kas enne aasta lõppu pole plaanis kokku saada? Kuna Harju-poisid siin pidevalt kohtumisi korraldavad siis võiks mingi aja kokku leppida ja pundi Tartu-Põlva-Võru-Valga-Otepää-Elva õnnelikke e30 omanikke kokku ajada ning vähe lund lükata oma sahkadega:D mingi aastalõpu chill ja grill näiteks???

SpikeBMW(RaulA)

p.s. ärge oodake teiste ettepanekuid, vaid tehke neid ise.

Niisiis. Eelpool nimetatud külade nn keskpunkt oleks Tartu-Võru maantee ääres asetsevate Saverna ja Kanepi vahel.

Kohtuda võiks umbes sealkandis mingis rekkaparklas või taolises kohas nt 22. dets kell 10 ja 11 vahel?!(asukoht oleneb muidugi sellest, kas ja kui palju huvilisi just Valga-Võru-Põlva poolt tulemas oleks)

Kui enamik on Tartu rahvas, siis peaks kohtuma Tartus

Kas pakub huvi?

• Vastuseid 52
  • Vaatamisi 11,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

pärnumaalt 2 inimest tulemas kuid karta on et ühe autoga(kuid veel suht lahtine asi üks auto on remondis ja kindlustus läbi ning teisel saab kindlustus läbi 20.dets) et seega võimalik et tuleme kas mingi non e30 autoga või siis teeme ühele kindlustuse!

• Autor
pärnumaalt 2 inimest tulemas kuid karta on et ühe autoga(kuid veel suht lahtine asi üks auto on remondis ja kindlustus läbi ning teisel saab kindlustus läbi 20.dets) et seega võimalik et tuleme kas mingi non e30 autoga või siis teeme ühele kindlustuse!

tehke kindlustus ära :respect: klapite kahe peale see 300.- ja tuletegi + omanikul veel kuu aega kasu:D nii või teisiti peab ju kindlustuse tegema

jah aga kahjuks on kindlustusmakse 1150 eeki 3 kuud

ja 1 kuu on 700eeki

aga ikkagi teen kolmeks kuuks oma liikurile ja oleme kohal!

Võimalik et kolmekesi kuid ikkagi ühe autoga sest üks kutt avastas et tal pole load veel käes! :respect:

Nad lubasid autodest pilte võtta

Aga ma ei julge enda oma inimeste sekka tuuagi see näeb jube välja :respect:

• Autor
jah aga kahjuks on kindlustusmakse 1150 eeki 3 kuud

ja 1 kuu on 700eeki

aga ikkagi teen kolmeks kuuks oma liikurile ja oleme kohal!

Võimalik et kolmekesi kuid ikkagi ühe autoga sest üks kutt avastas et tal pole load veel käes! :respect:

Nad lubasid autodest pilte võtta

Aga ma ei julge enda oma inimeste sekka tuuagi see näeb jube välja :respect:

ära pabla... leidub kindlasti ka hullemaid :lol: minu oma moll näiteks :D

ei ses suhtes pole hullu mul juba igasugu ilusaid kommentaare pillutud,kui asi võtab aega ennem kui arenema hakkab auto.Ja kooli kõrvalt suht raske aega leida.kindlustuse asi kah otsustatud,homme teen ära ja nii me tulemegi. 8)

• Autor
ärge jätke siis "Tartu hirmu" kah kutsumata.. :respect:

!!!???

kes on "tartu hirm" ???

sebige kohale kõik tuttavad e30-tega

P.S. KAS KÕIK LEIAVAD KOHTUMISPAIGA ÜLES???

• Autor
kui homme ujumisest jagu saan, sõidan ka oma rullikaga tartu 8)

võta sõbrad ka kaasa. KOLMESTEGA 8) :respect:

tartu hirm võiks küll tulla ....ja kohtumispaiga suhtes ei tohiks mul probleemi tekkida sest kaks viimast e30 mis tõin tulid tartust ja kohtumispaik oli just lõunakeskuse parklas :respect: :respect:

• Autor
tartu hirm võiks küll tulla ....ja kohtumispaiga suhtes ei tohiks mul probleemi tekkida sest kaks viimast e30 mis tõin tulid tartust ja kohtumispaik oli just lõunakeskuse parklas :respect::lol:

hea. kas ka teised saavad hakkama?

ega vist eriti palju rullide kokkutulekute foorumis ei käida mulle tundub. peaks vist hakkama tartu omadele ps-e saatma!? kui 10 autot kokku saaks oleks ülikõva :respect:

loomulikult tuleb tulla,sest ma pärnust tulen siis 30 liitrit kütet garanteeritud et läheb! :D

30 liitrit, siis saab kül hästi hakkama :D Eks ma proovin ka tulla, hetkel seisab asi rahataga :evil:

• Autor

nonii rullid. tartu kohalikud pole vist asjast eriti huvitatud, või teevad üllatuse ja ujuvad ette teatamata kohale. davai-davai mehed.... TEMPO

• Autor

saatsin täna natuke spammi laiali lõuna-eesti tegelastele. igatahes palun vabandust, kui see teile ei meeldinud :oops:

tänud siis teile kes tulid.

kaotused pole suured kuid pahteldada saab :D

ja korduvalt oleks Raulile otsa sõitnud :D

aga elab üle!!

tore ,et vähemalt üritus toimus! esimene kord on alati valus :D

eix su auto oli piltide järgi just poleerimisest tulnud? :D küljed läikisid küll jõhkralt.kus su nr. kadus?

tegime väikest kiirendust ,kõigepealt rebisin ette, siis süstis 325 mööda ja mingi 150 km tunnikiirusega sõites läks KASUTAJA spikebmw oma 318 mööda.

prrovisin järgi pigistada ,aga rada sai otsa ja sõitsin hüppega välja, siis hüppaski number koos alusega ära, esiots ka puruks!

aga huvitav oli sellegipoolest!!Hiljem sai pärnu poistele pisut varuosi ka jagatud. Tänud kõigile!!

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus