Hüppa postitusse

318i M-technic '86 - Maero

• Vastuseid 411
  • Vaatamisi 93,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

Vabandust, et üldse midagi üles panin :lol: Fotokaga nagu ei saa jah paremat videot teha ning mis videot siis härrased nii kangesti ootasid? Ulme külg ees sõitmist, ribadeks lendavaid rehve ja mentide eest ära sõitmist ve? :D

Vabandust, et üldse midagi üles panin :lol: Fotokaga nagu ei saa jah paremat videot teha ning mis videot siis härrased nii kangesti ootasid? Ulme külg ees sõitmist, ribadeks lendavaid rehve ja mentide eest ära sõitmist ve? :D

jutt ei käi kvaliteedi pihta, filmitakse armatuuri ja taustaks kõlab valju kärin. põnev oleks näha videost auto kiirendusvõimet jne!

Teine video tuli üldse nii, et lambist filmisin kui ta hakkas autot parkima ja viimasel hetkel otsustas, et ei ta ei suuda ikka niisama ära parkida, peab natuke veel peenestama. Seda on ju videost kuulda, et oota ma tulen ka :lol:

• 3 nädalat hiljem...

kaugel auto oma tegemistega on 8)

sooviks näha juba milline välja näeb juba :D

ega igapäev ei näe BMW E30 340 V8 :twisted:

• Autor
kaugel auto oma tegemistega on 8)

sooviks näha juba milline välja näeb juba :D

ega igapäev ei näe BMW E30 340 V8 :twisted:

masin nii kaugel et mootor on kokkulapitud põhimõtteliselt aga puudu on kepsu poldid ja need saabuvad kolmapäeval eestisse :wink: siis ainult aja küsimus :wink:

ega vist jh :wink:

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
Palju keskmine kütusekulu tuli siis 100-le? :)

praegu mul pole lammba andureid ka küljes ja eriti väike see pole :D

• 2 nädalat hiljem...
Esimesene valik ju Brock-id? Kui jah, siis need küll mingi klassika pole :D

selliseid velgi ei ole igapäev müügis 4¤100 auguvalemiga.hinnad on nendel velgedel täiesti normaalsed.

palju see 2000 mai ta mis raha eesti rahas oleks?

Korruta enda auto hind 3-ga, kui sul on keskmises korras 318i :D

Eesti kroonides teeb see 31 200.-

minu bemm on natuke alla keskmise aga minu meelest on küll see hind palju. või sellised veled ongi nii kallid

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.