ostsin ta mõned kuud tagasi, siiamaani esi ja tagaratta laagri. Tulemas on veel peris palju kuna buksid ja tagaratta laager tuksis.
pildid siis:
küljel on üks väike mõlk, arvatavasti keegi uksega teinud.
raske uskuda aga ainuke koht kus sellel autol roosted leidub on tagant paremal küljel täiesti põhja juures kus on umbes 4cm suurune rooste laik aga, selle lasen ka kiiremas korrast ära teha.
seest on kõik väga korralik puhas ja lõhnab hästi kuna autos ei suitsetata , ei jooda ja ei sõõda see on reegel mida kõik peavad täitma :twisted:
üritan hoida kõik originaalis kuna praegu ei ole midagi seest vahetatud (minu teada) raadjo on ka originaal ja pardakas olid isegi kõik paberid ka hoolduste jne jne.
hinnaks oli ka vastav 28 000.- aga kui ma juba arrmund olin siis see ei mänginud suurt rolli + väga hästi hoitud kere ja sisemus on väga meeldiv ja ma ei kahetse siiani.
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
panen siis oma kallikese ka siia :oops:
ostsin ta mõned kuud tagasi, siiamaani esi ja tagaratta laagri. Tulemas on veel peris palju kuna buksid ja tagaratta laager tuksis.
pildid siis:
küljel on üks väike mõlk, arvatavasti keegi uksega teinud.
raske uskuda aga ainuke koht kus sellel autol roosted leidub on tagant paremal küljel täiesti põhja juures kus on umbes 4cm suurune rooste laik aga, selle lasen ka kiiremas korrast ära teha.
seest on kõik väga korralik puhas ja lõhnab hästi
kuna autos ei suitsetata , ei jooda ja ei sõõda see on reegel mida kõik peavad täitma :twisted:
üritan hoida kõik originaalis kuna praegu ei ole midagi seest vahetatud (minu teada) raadjo on ka originaal ja pardakas olid isegi kõik paberid ka hoolduste jne jne.
hinnaks oli ka vastav 28 000.- aga kui ma juba arrmund olin siis see ei mänginud suurt rolli + väga hästi hoitud kere ja sisemus on väga meeldiv ja ma ei kahetse siiani.