Kõik, mis indrekE30 postitas
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Ma arvan, et ilma on etem.
-
318i M-technic '86 - Maero
Väga äge jep. Aga minuarust kroom läheb ka hästi, toob selle pre-facelikkuse välja
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Vahepeal küsisin lisavarustuse nimekirja järgi. See on siis järgnev Need mille taga küsimärk, nende kohta ehk kellelgi mingit informatsiooni? Varsti veel juttu... Indrek
-
325 Touring shadowline 1989 - Fantoom
Ei tea, kas olid sina eile hommikul Mustakivi teel...
-
316i '88 - Henrik
Ilus valge... esipõlle alumist liistu ei tahaks mustaks värvida?
-
Ahjaa, unustasin mainida, et tagaklaasi soojendus töötab ka nüüd minu autol. Ja tänu C4V6-le sain ka töötava 'pasuna' ja juhiuksele originaal aknatõstukinupu vana Volkswageni/Audi oma asemele Pisidetailid...
-
Pole siia tükk aega nüüd midagi suutnud kirjutada... Üks 1000km pärast tuleb teha rihma, rullikute ja veepumbavahetus. Seni olen ainult kütust kallanud. Täna oli vähe tegusam päev, kus tagumised veljed said balanseeritud ja käigukastiõli sai vahetatud. Sisse läks Mobil SHC 75W-90 täissünt.
-
Parem näeb välja küll jep. Aga sinna nüüd mingeid LED-e panema hakata ei oleks eriti ajastuga kaasakäiv :roll:
-
324 td facelift
Mitte millega, vaid vastavad augud tuleb puurida ja nende ristide küljes on ühed "nagad" mis siis nende sisse käivad.
-
BMW E30st
Sa lugesid natuke valesti, nimelt Lisavarustusse tuli roolivõimendi.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Ise vist piilun Viimsi kanti paari tunni pärast. Kuigi teed praeguseks pigem sellised lörtsised.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Täna saadakse ilusa ilma puhul kokku ka või?
-
316 '88 - M-Tech
Sul veel vanemaid pilte pole muidu, kui esimeses postituses? Et saaks ööd ja päeva võrrelda
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Jälle targem
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Sorry, et küsin, aga kuidas sa laepolstri ilma esiklaasi ära võtmata kätte said?
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Eks alati saab paremini Vähemalt mingi jäädvustus
-
Lisan ka veel mõned jäädvustatud pildid ja millal mõni video valmis lubab saada?
-
Kogunemisel vaatasin ka, et nende velgedega isegi läheb see. Aga milline siis uus on?
-
Ma küll nägin. Laagri tagasipöördel üks touring 'kogemata' tegi.
-
Miks cabriot näha ei olnud?
-
Nii... mulje jäi hea, inimesi ja autosid oli palju. Pildistajate arvu nähes peaks pilte ka palju tulema niiet pange need ruttu üles :wink: Väga tore oli, rivi küll hargnes kohati aga midagi pole teha ja kes oleks võinud arvata, et laupäeval nii suur liiklus :roll: Politseinikud olid ka muhedad ürituse kohapealt. Igatahes jätkame samas vaimus E30 Klubi. Terv, Indrek
-
Keegi a la sellise maiguga videot ei oskaks teha? Ma mõtlen just neid klippe ja fookust, kõike seda kontrasti jne. Või seal on mingit ulmetehnikat filmimisel kasutatud?
-
Lauluväljaku ees praegu mingid ehitustööd. Variant oleks lauluväljaku taga sellel alleel, mis mereväravani viib. Ma uurin asja
-
See markeri jutt oligi rohkem naljaga mõeldud. Mis ma sulle värvist täpsemalt räägin?
-
Täna sain oma väljalaskesüsteemi korda, ehk vahetusse läks tagumine pütt ja asendus täiesti uuega. Nüüd hea vaikne jälle.