Kõik, mis indrekE30 postitas
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Kas see oleneb ilmast või tulekski siis nagu marsruudile juurde?
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
"Laagris Saurixi esine parkla --- Pärnu mnt. ---- Vabaduse pst --- pärnu mnt --- Järvevana tee--- Ülemiste parkla --- Tartu mnt --- pronksi tn --- narva mnt. --- pirita tee --- monumendi juures paus --- pirita tee --- merivälja tee --- randvere tee ---rohuneeme tee lõpuni ja kena ümberpööre ning tagasi sama teed pidi kuni merivälja tee kõrval oleva parklani" Ehk siis jääb see marsruut?
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Ohh, nii teengi
-
Aitäh. Mulle on soovitatud jah ikka näiteks stanged ka kerevärvi värvida, ainuke jama on see, et seda värvi on raske leida kuskilt... või aru saada, et mis värv ta nüüd ikkagi on. Nii mõnestki kohast paistab erinevusi välja. Aga ennem kannatan need erinevused välja, kui selle rooste ja pahtlikäki, mis seal varem oli :roll: Ja need kruvid tuleb jah mustadega asendada.
-
- Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Peab vist termosega teed või kohvi kaasa võtma.- E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Nädalake on möödunud, väga siin rõõmustada ei saa veel ikka, aga nii palju kui olen vaba aega leidnud siis olen mõned tööd ära teinud. Loodan, et nüüd pole enne õhtut hõiskamine, aga esiteks uksed ei nagise enam ja lähevad esimese korraga kinni ka. Aitas uste tõstmine hingedest, ei tea kuidas nood nii vajunud olid. Igaksjuhuks ostan UM-s pakutava remondikomplekti ka ära. Neerud said uue värvi. Käsitöö, jee! Ning Viimsi Autohoolduse OÜ-s käisin sillakontrollis vahepeal. Vahetusse lähevad lähiajal raampuksid, stabika puksid, sarniirid ja tagumised õõtsapuksid.- 320i 2.5l '85 - Raul
Miks müüd nüüd siis?- 318 is t (M42, 103 kw) '89 - Vazza
Mind pigem sisemusest see roolikate ja käigukanginupp ja istmekatted... muidu Touring nagu Touring- 318iS '90 - AndresS
Ega ta nüüd nii suur lisakaal ka ei ole, et sul teda seal ei peaks olema Aga võiksid teha ühe pildi küll jah- 318iS '90 - AndresS
Kas olen pime või ei ole siin teemas sellest mustast laest pilti?- 318i M-technic '86 - Maero
Palju keskmine kütusekulu tuli siis 100-le?- Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Mental, mis sa läbustad siin teemas. Ja kellel siis ohtlik auto on? Sorry, ma küll ei taha, et mulle mingi ilma rehvideta masin tagant sisse peaks sõitma või ees mingeid ulme manöövreid tegema :roll:- Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Kas mõni mode äkki puhastaks teema ebavajalikust?- 320i 2.5l '85 - Raul
Okei. Pre-faceliftid mulle meeldivad ja see on valge ka pealekauba. Mina aga üritaks teda natuke originaalsemana säilitada ja selle suure kleepsu esiklaasilt ära võtta ning peatugede katted samuti Aga jõudu ja jaksu temaga- 320i 2.5l '85 - Raul
Kas see auto liigub Tallinnas?- Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Ka tavaliselt on selliseid üritusi kokku lepitud võimudega. Muidu peetakse kinni, küsitakse, mis teete, mis plaanis Eelmine kord muidugi möödus intsidentideta, aga kõik käitusid viisakalt ka. Äkki P2hkel viitsid oma esimesse postitusse teha nimekirja ka inimestest, kes tulekul? Vähemalt ma arvan, et võiks teha :roll: Indrek- 320i-->325i Shadowline '89 - Ranno
Ma oleks sinu asemel esipõlle korda teinud näiteks- Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Õnneks näiteks laupäeval päeva aeg ei ole liiklus suur. Kuigi kui meid tuleb väga palju kokku siis on paratamatus, et see rida hargneb. Kas Ülemiste parkla ei võiks ka üks kogunemispaik olla? Laagrist sõidaks Nõmme suunal ja mööda Järvevana sinna, seal sõidab päevas kümneid tuhandeid autosid läbi, oleks uudistajaid ka ehk rohkem kui A Le Coqil :wink:- E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Nii, kõigepealt tänud neile, kes viitsisid midagi tarka sekka öelda Teisalt pean nüüd tunnistama iseenda lollust. Jahutusvedelikku oli lihtsalt liiga vähe. BMW Vin Decoderi järgi peab seda olema 6,1 liitrit. Sai aga siis juurde valatud nii palju kui tarvis ja korralikult ära õhutatud süsteem. Kõik toimib. Täna kui jõuan siis väljalaske süsteemi kallal on vaja natuke tööd teha, uued kinnitused ja keevitus. Siis tuleb pesulasse minna ja siis võib ehk juba sõita temaga Indrek- E30 316 1,8IS kupee - Indrek
No ma katsun uurida täna neid asju. Tänud teile, eks näis mis saab :roll:- E30 316 1,8IS kupee - Indrek
No ma täna nagu just pesin radika läbi ka. Ühest august sisse ja teisest välja tuli vedelik nii nagu peab :roll:- Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Jah, eelmisest korrast head mälestused, kui kohale tuli rohkem, kui arvata võis. Kui saan auto töökorda siis kindlalt kohal Indrek- E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Nii... natuke positiivset ja väga palju negatiivset. Alustaks positiivsega. Mootor töötab, ilusti, võiks öelda, et laitmatult, kordades parem kui mu vana NEGATIIVNE Mootori töötemperatuur kasvab jõudsalt kuni täiesti punaseni ja tahab sealt edasi ka veel minna, kui ta vaid saaks? Siinkohal palun tõesti tarkade klubi abi. Mis võib valesti olla või mis seda mul põhjustab? Tõesti väga kurb meel on kui oled nii suure töö ära teinud ja siis siuke kaka veel takkaotsa. Vanast mootorist jäi alles veel radikas. Eelmisest keemisest oli veel paisupaak seest õline, selle pesin täna täiesti puhtaks, termostaat on uus, kõik peab toimima. Täna hommikul oli see mootor veel teise masina peal ja probleemivabalt seega peab olema mingi kala minu süsteemis :oops:- E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Asjalood nii kaugel, et loodetavasti teeb homme ta üle pika aja häält - Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus