Hüppa postitusse

erxx

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis erxx postitas

1. Need kere parandus kohtad sellepärast nii rõvedalt läbi mädanenud ongi, et pahtel otse haljale plekile tõmmatud mis on laus idiootsus. Võivad need profi maalrid rääkida mida tahavad, aga tegelikkus on see, et nad ei tea kottigi. Elu näidanud küllalt, et pahtel otse haljale plekile = paari aasta pärast hunnik roostet seal all. Mis sa sellest plekkämbrist sinna auto külgede peale tõmmanud oled? Üsna mõttetu neetida seda sinna, silmale saad hea, tegelikult kasu pole suurt miskit.
  2. Tallinnas nüüd diffrit ei ole? Võta E34 oma ja pane vana diffri tagakaas külge ja olemas. Mina loomalikult kohal.
  3. erxx vastas kromit teema asukohas Autod
    Põhja alusest olukorrast pilte? Ja üldse paremaid pilte karbiservadest ja muidu problemaatilistest kohtadest.
  4. Miks kupeelt mootori maha kakkusid? Muidu kena pill
  5. Vaba raha nii palju hetkel oleks võtaks kohe selle kuudi ära
  6. Mul läks mootor komplektis koos käigukastiga otsa ja midagi ei juhtunud, eks voolikuid oli vilets kinnitada aga muud midagi.
  7. -elav- mille jaoks on sul vaja tsiteerida eelmist postitust kui sa siia samma teemasse kohe selle sama postituse alla vastata saad? Peas on nihkes midagi või? Aga teemasse, ümber regamine läks 178.- ja Soome ülevaatus kanti Eestisse üle, antud juhul numbrimärgi viimase numbriga seostada ei saa, kehtis vist sept lõpuni. Üv nagunii on erinevates kohtades erinevate hindadega, seda pole isegi mainida mõtet ja kindlustus tuleb ka otsa. Kujutan juba ette milline imestamine toimub kui selle pilliga ülevaatusele lähed, põhja alt nii ilus teine. Ülevaatuse ajaks peida lambda ka ära Sul sai paberitesse ju aind bensiin kirja
  8. E28 kardaan sobib ka.
  9. erxx vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    See väga siksi moodi.
  10. erxx vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ma ka sponsoreerisin
  11. Piduri vaakumvõimendi ei pea idee poolest kasutama BMW oma, lisaks sobib E21 vaakumvõim, ise kasutasin näiteks Opel Astra oma, aastakäigu jään võlgu. Kardaani osas samuti info puudulik, sobib ka E28 kardaan, kardaan tuleb siis kasti järgi valida, kas suur või väike. Juhtmestik tuleb ka ringi teha, 4 juhet tuli vist panna erinevate värvidega kokku, ülejäänud läksid värvide järgi. E34 mootoril tuleb panna E36 käpad ja tõsta üks kinnituskoht edasi.
  12. Info puudulik siin. BMW vaakumvõimude osas saab kasutada ka E21 vaakumvõimenti. Samuti võib iga kell panna mõne muu vaakumvõimu millel auguvahe sama. Kardaanid sobivad ka E28 omad, jälgida tuleb samuti flantsi suurust vastavalt käigukastile. Käigukasti võib kasutada ka M20 ja M21 oma.
  13. erxx vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Võta yotube lahti ja vaata mis seal on Tüüpidel 15 000 ja 20 000 sees et juuksed lehvima hakkaksid Ja mingi cadi buss või dziip mis iganes, seal oli 7 genekat ja 20kw
  14. Mul üks pool ju vastu maad, tuleb ühelt poolt ära teha ja siis kere teistpidi keerata
  15. erxx vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Trrr... Ülikoom ikka http://www.soov.ee/tartumaa/Bmw_525_td_2323661.htm?ca=1&w=3
  16. Seal turvavöö kinnitusplekkide ja kere vahel on kailmselt rooste, kui viitsin pildi üles laadida, siis näed mis seis mul oli, algselt polnud roostet mitte kusagilt näha. Oleksid võinud ju punktid ära puurida ja igaks petteks küljest võtta
  17. erxx vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Mul on jube ajanappus, kevadel nii palju muud janti Peale viimaseid pilte 5 kohta ära likvideerinud ja selle esimese otsa kuhu porikas käib, tuunisin ka ära, vaatasin et ika liiga pehmo jäi nii nagu oli, oskan ju paremini, painutasin ka voldid plekki ja keevitasin nii nagu peab
  18. erxx vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Foorumlaste naised on vist mingi salaühingu loonud, kogunud allkirju ja riiklikul tasandil jututoa lasnud ära keelata Pole mingit lisentsi teemat
  19. Kahtlaselt kaua müügis olnud, korralik kupee oleks ilmselt läinud juba.
  20. Mis tootega tegu on, mis põhja alla läheb? Olen otsinud ja vaadanud netist, aga leidnud seda asja mida tahaks aind USA lehekülgedelt. Ise mõtlesin katusemastiksi ära proovida, ka tegu kummimastiksiga, inimesed on seda kasutanud ja pidi palju parem olema kui bituumeni saast, aga nõrgem kui tehase oma. Liivapritsiga on see teema, et jah, liiva osakesed jäävad pleki sisse ja mis asi on liiv? Räni, ja see ongi see mis raua roostetama ajab, puhas raud, rauamaak nt ei roosteta. Auto vaja pärast keretöid fosforhappe vanni kasta
  21. Loe mis ta kirjutas, "traatharjaga üle käimise peale". Said oma liiva probleemile vastuse? Traadiga nühid liiva minema sealt pleki seest. Mul suht samad kohad mädad, soovitaks sul veel põhja all nendesse poolraami aukudesse ka näpp sisse ajada ja kõvasti kangutada, mul paisits väljast ilus, niisama seal nokkisin, tuli mastiksi tükk küljest ja rooste all, kuigi väliselt polnud midagi näha.
  22. Kaua te seda mootorit siis kokkuvõttes vahetasite? Ma mäletan, et omal sai M50 kapoti alla reede õhtul alustades kell 9, kell 1 öösel M50 peal, jooma, kuskil keset päeva üles saadud, piduri osi lammaris otsimas käidud ja õhtul juba kaapekat lastud. Ja mingied paberitega remondilukkseppi ega töökoda ei olnud Ainult amatöörid ja vana heinaküüni all vahetatud
  23. Egas lihtsam ongi suur tükk kohe korraga minema visata ja asemele keevitada, palju vähem pusimist. Nendele kellele tundub päris hullus seisus kere, siis võtku traathari kätte ja lihvigu natuke väikest roostetäppi, tuleb väga palju üllatusi. Ja bituumenmastiksit ära kindlasti autole toppima hakka, täis saast, sõidad paar korda kruusatee peal ja mastiks maas. Mõtlev inimene teeb ikka head tööd
  24. Matsuga auto, ja pre esiots saksas otsa keevitatud. Sellest ka need roostekohad esiotsas, keevitatud topelt plekki ja rooste olemas, lisaks keevitus kohtadesse poolraamidesse pole karbiõli ega midagi lastud. Tuleb nüüd korda teha ja HV400 vist oli, läheb igasugustesse õõnsustesse. Lisaks igalpool kus kannatab läheb roostevaba plekk asemele, mingi ~2 mm. Poolraam keevitatudki roostevabaga.
  25. Mul on ka auto. Garage ehitamine ja muud tegemised ei lasnud vahepeal tegeleda, nüüd siis käsile võetud. Proovisin soodaga poolraami puhastada. Täitsa toietas.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.