Kõik, mis ---ardo--- postitas
-
Müüa 2 e30 Kere ja palju träni
ei taha kohe nokkima hakkata aga teksti järgi tundusid huvitavad asjad aga plitide põhjal ma ütleks doonorautod või vanametalli vara ainult. m3 es stange ringi ma ka ei näinud ning ega see vist m3 oma pole kah http://static3.nagi.ee/i/p/929/73/232433937e3a30_l.jpg/1 hea soovitus las tuttav müüb mingid varuosad mida tahetakse ja vii ülejäänud metalli kuna 1000eur sa ei leia ostjat kindlalt
-
M: bmw e30 touring
kas natuke hind üle pakkutud pole 1.6 kohta mille keelud peal, ül puudu ja muud vead.ma usun et siit foorumist sa ostjad ei leia kindlalt kui muidugi keelu maha saad ja hinna alla lased
-
BMW 316i (2,0i) - ---ardo---
auto siis minu käest leinud rännu teele.juppiteks läheb siin siis teema lukku
-
m:valukad 15tolli
upitan nüütsest saab kaasa vajaminevad 2 talverehvi naeltega nii et terve ring on naelrehvid olemas.
-
releed ja kaitsmed e30 omad
mul asuvad kaks releed kaitsmekarbi mõlemas servast üks on kollane teine valge mõlemal all on kontaktide juures 87 aga sain asja toimima vana viisi ikka kuna vahetasin kaitsme ära katisme alt klemid olid oksuteerunud pealt signaali antsid läbi kui testriga proovisin. pump toimetab taas org juhtmete peal
-
320i (M52B28 turbo) - SIIM
ai kui magus tahaks endalegi. aga mis värvi kood siis on kas mingi eriline toon kah
-
juba uurinud natuke kah aga eks näis mis saab sellest 2.7 mootorist lahti pole veel võtnud äkki sees veel ei tea mis ära viskamis kraam aga tänasest päevast kah natuke istun kodus ja käed sügelesid hirmsasti siis sai võetud tuled käsile kuna esi tuled olid suht katkised juhi lähi tule klaas ja kunde poolne täistule klaas. kuna autol oli lisades kirjas et tulede pesurid on neist juppe suht vähe seal küljes. ei mingeid mootoried ega kojamehi ainult paak ning otsustasin tava tuled teha kuna endal olid ammu korralikud klaasid e34 jäänud sai lähi tulede klaasid vahetatud ära sellgemate ja bosch omade vastu enne hellad kaugtuli jäid hella marki kuna oli endal olemas lahti tulid suht raskelt tehase liim on hea aga kuumapuhuriga,kruvikas ja nuga sain asja korda kasutasin mingit moment liimi ei hakkanud silikooniga pannema. tulemus siis selline kaugtuli kuivas hetkel veel
-
318 Touring (m20b25) '90 - SOL
ilus lagi tahaks kohe endalegi tegema minna.mis lisa see ees põlle küljes on
-
tere taas kohe kohe jõulud nind häid pühi teilegi.tegin endale juba kingi varakult ära sai toodud kellegivana aga minule uus mootor väiteti 2.7 ja seisnud kolm aasat. koju tuues mõtlesin et uurin plokikaant tuli välja selline number aga ploki numbrit hetkel ei leitnud, kus kohas see number asub ja mis seal numbri peal kirjas on?.nimelt suveks soovin vahele tõsta. aga enne seda tuled alt ots lahti ja kaan maha. kontroll ja kui midagi hullu pole siis uued tihendid ja kokku tagasi. olen lugenud igast jutte 2.7 eta mootorite kohta.kuidas saaks kw kasvatada.et panna 2.5kaan,2.8 vänt ja siis 2.0kepsud vastab tõele ka midagi. seda ma usun et kaane vahetad ära sest eta2.7 kaan laskeaugud väiksemad. kui kellel kogemusi 2.7 rohkem antku head nõu kuidas mida teha vaja oleks. eix käest saadud ukse polstrid said hooldust paistavad nagu uued aga pilti on s**t graffiguga mingi päev paigaldan külge vaatan kuidas jäävad
-
M: 16 tolli kärgveljed
aga pilte on
-
mootori juures ei paista kuna mul on kungai olnud see 316 ja sinna tõsteti 2.0 vahele
-
tere kuna minu e30 on ise veetud pensu juhtmed aga kõrval on ka vanad org siis tahan teha korda aga vool ei tule peale. sooviks teada milline relee on pensupumba oma.kaitse mitmes on?
-
Täna käis kauge külaline EIX22 külas ning tegime väikse diili sain endale mustad ukse polstrid ja tema sai hallid endale. Suured tänud kaes mu auto ka natuke üle.edu koju jõudmisel sest ilm oli maru väljas teed libetad loodan et koju jõutsid ikka.
-
pole mitu nädalat kirjutanud aga autoga nii palju et esi ninnu võtsin lahti. ja mis avastasin esi kunde poolne tiib oli mitte kruvi ega nipoga kinni vaid meile tuntud makroxleksiga on vast geenjus olnud. aga mis seal ikka esi põll on kanatada saanud sama moodi on ka esi tuled.kaks klaasi lähevad vahetuse.proovisin saada tervelt kätte aga see läks vett vedama.ja mõtlesin teen kohe siis kah smoukid ette pean veel tule ristid ostan või tegema. kõige parem uudis tuleb alles 10dets paiku siis jõuab minuni mootor mis tuleb aiste vahele panna suveks aga jätan saladuseks mis mootor see on
-
BMW e30 FL, projekt, TigeTikker
ilus tule leek meeldis täitsa
-
m:valukad 15tolli
tere pannen siis kiirelt müüki oma 15t vallerid.4x100 mis firma omadega ei oska õelda aga võin uurida välja huvilisele rehvid mis peal on kaks talvekat naeltega väga korralikud ja teised kaks suvekad. 120eur on võimalik alla tingida kui saan vastu e30 15tollised plekid
-
BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
oho kus kohas sa siis selle ära värvid ja mis värv lõbuks tuleb.
-
m:E34 Sportistmed ja natsa jupinaid
esi sportistmed müüa 45eur
-
ei mul endal oli väikest panneli vaja aga millal erik tuleb?muidugi täna otsustasin diffri alla visata tagasi mökerdasin tumehalli krundiga kokku ja isu oli suur tahtsin testida sai siis tosool sisse kallatud ja teise bmw pealt diisli aku peal,ning käis kella värk ega siis kohe oli vaja proovida ka tänavapeal oh jah jumal diislist pensukase istuda on nagu 20 aastad edasi elada arvasin kohe et mul e46 2.0diisel mootor kohvi :D:D
-
minu tean et see on 4 aastat vedelenud külma,vihma ja sooja käes õues ja noh vist lapsed on mänginud autod ka seal
-
BMW 316i (m50b25) '93 - RocketBunny
mille turbod need on? ei taha uskuda et see nagu koha peal ilusti nurrub õhk rikkalik ja küttust vähe.suuremad pihustid ja reguleeritav lamba andusr. tee üks video ka ootan huviga.kui töötab korralikult siis peaks juu kolmandaga ratta ringi viskam.
-
Õhtust e30 pere nimelt sain haige oltud ja polnud aega siis auto tegeleda aga taas terve ja töövõimmeline kahjuks pole saanud (kasutaja Kohupiim)kokku kuna ta teises linnas tööl, jahutus ja õhuvooli torud pole endiselt aga loodan et lähi ajal ikka näen teda aga mis ikka tavaline esmaspäev peale tööd koju ja selili auto alla.Kuna eelmine omanik väitis et differ on välja vahetatud suurema korbuse vastu aga see ei pidanud kuidagi sinna istuma ega ta sõites häält ei teinud.pidin ise oma silmaga nägema,muidugi andis kaasa ka laiaks lastud väikse diffri korbuse selgus oopis et diffri puks puudu ja jumala lahti see differ seal all.sai garaasist toodud tööristad,võtsin selle sealt alt ära hetkeks tahaks uut musta kuut selga saada.ning talv tulemas kas oleks mõtekas kempit kasutad 100% lukkustus. küsiks kohe kui kaua kestab kempi differ ning kellegil pilte siis saatke oma näputööst? see selleks kuna armaturis olev makki panneli ümbrus on räsitud sai teine toodud.armaturi sain ammusest ajast teada olevat prahi unikust nagu ega jah seal midagi erilist polnud aga e30 põhjamatt,uksepolstrid,piilerid ja igast plastiku prahti aga kõik katki aaa jah haige olles sai natuke nalja tehtud punase kleepsuga :D:D minu m3 :D loodame head ja vaatame mis edasi tulema hakkab
-
M: E30 kiiresõidu esisilla kmpl.
palun AST top mount .ja brembo hinnad
-
BMW 316i '90 - Usin1
sama aasta käiguka ja ja mootori tüübiga nagu mul.mis lisad tehasest väljudes olid. edu
-
hetkel haige kodus ja võtsin käsile tegin spidoseierid punaseks siis avasatasin veel et päris mitmed pirnid läbi ja poes uued tooma. vaatasin ka igalt pool netis autole minevaid juppe vaja ning hetkel leitsin 4car.ee küljekarpid tk 28.45 taga tiiva tk 31.84 esimesed tk 34.35 alvadist leitsin esimesd piduri klotsid 12.90 õõts hoova puksid tk 6.02 äkki keegi teab paremaid lehti või kohtasi kui head hinnad ning tundud tootjad. kui foorumist läänemaalt keegi äkki oskab soovitada või teab kes teeb auto plekki ja keevitus töid siis kirjutage