Kõik, mis Airi L postitas
-
BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
007, Esitiibadel roostet minu teada küll ei olnud. Aga noh, enam pole midagi parata. GTA, küljeliistusid kerevärvi ei värvitud. Kõik plastikdetailid värviti üle nii nagu originaalis on.
-
Teen väikese update siia. Olin vahepeal 2 aastat Eestist ära ning auto seisis garaažis. Vajas ta juba ammu keretöid, sest tagumistes koobastes olid augud sees. Esiots oli tugevalt kivitäkkeid täis ning väikeseid mõlke oli nagu seeni pärast vihma. Leidsin Tartust maalri nimega Martin ja viisin auto tema kätte. Panen siia mõned pildid ka. Peale kahte aastat seismist Enne Tallinnasse toomist Maalri käes Tartus Koopad Sain ka nii palju targemaks, et diamondschwartz metallic värv nõuab heledat krunti. Antenni pole ka enam Minu soovil sai auto värvitud nii, et esitiivad oleks küljes. Seda selle pärast, et tiibasid ei olnud keegi veel kordagi sellel autol maha võtnud ja nad olid kenasti tehase kere liimiga kinni. Tagumised tuled ja suunad said õrna laki kihi peale. Puudu on hetkel juhipoolne liist mis istub küljekarbi peal. Proovin selle lähipäevil ära tellida. Keldris vedelevad BMW E61 kapoti ja pagaasniku märgid. Realoem-ist vaadates peaks suurus klappima E30 omaga. Loodan, et päriselt ka sobivad.
-
320i '87 - SanderP
Hainina on Tõnise vana auto jah? Igal juhul jõudu ja jaksu ning veere siis Oorele ka
-
325i '86 - orub
Superluks. Kus kandis seda liikumas võib näha?
-
318i kupee '87 - pold1 Müüdud
Mis stanged sa Aussist tõid?
-
318i Cabrio '92 - Leks
Mis hinnaga selle klaasi said? Mulle pakuti 189.- carclassist koos paigaldusega ja sinise ribaga. See päikesriba vms on sul roheline jah? Viitsid mingi pildi ka panna kus klaas ees on autol?
-
Minu auto seal jep. Saladus ei ole. Käisid luuramas?
-
2016 Suvine kokkutulek?
Ah mine metsa Aaro
-
2016 Suvine kokkutulek?
Keegi võiks OMA trooniga filmida. Laenata sellist asja ei julge eriti. Pärast on kuskil puuotsas juppideks GoPro-sid on meil siin terve hunnik koos juba ja pilte teeb loodetavasti keegi veel peale minu
-
Ostan r16 bbs veljed. Lukku.
http://www.parimvelg.ee/valuveljed/bbs/
-
2016 Suvine kokkutulek?
Ma olen käpp. Kuupäevadest on savi, raha võin ka anda kui vaja ja korraldada võin ka natuke
-
O: M-Tech 2
Ostan M-Tech 2 esimese ja tagumise stange (originaali). Cabrio küljepaneele võib ka pakkuda
-
318i Convertible 1992 - kopu11
Jõudu ja jaksu! Esimesed märgid, et see masin on Tallinnas, ilmusid minu Facebooki seinale täna Kõik kiidavad!
-
K: Keegi suvise kokkusaamise organiseerib?
Nohh. Idee on olemas. Nüüd tuleb koht välja mõelda ning keegi peab korraldamise enda peale võtma. Edasi jääb vaid kava kokku panna ja olemas.
-
K: Keegi suvise kokkusaamise organiseerib?
Mkhmm!! Olen Baur TC korraldatud üritusel käinud. Kõik oli väga kena. Täiesti teine klass mis e30 klubi suvetrippidel olen näinud ja mis siin hetkel kõige määravam on, on see, et seal olid ka täiesti teistsugused inimesed. Vanemad eelkõige! Me ei saa võrrelda näiteks bmw klubi ja e30 klubi või siis klassikaliste autode fänne, kes tulevad kokku üle euroopa, e30 klubi kokkutulekuga. Fakt on see, et e30 klubis on väga vähe inimesi ja üldjoontes on kõik ka noored, kellele meeldiks odavamalt läbi ajada. Muidugi oleks vahva ka meie väikesele seltskonnale korraldada üritus, mis hõlmab cateringi ja majutust basseiniga nagu ameerika filmides. Paraku on see võimatu justnimelt raha pärast. Leian, et siiani olen nii mina, kui ka Kert andnud endast parima, et see suveüritus teha võimalikult odavalt, kuid samas piisavalt viisakalt. Olen näinud ja ka juures olnud vw klubi ürituste korraldamisel, kus oli vähemalt 10 korda rohkem aktiivseid inimesi kui meie klubis. Üritused olid niivõrd kordaläinud, et ühe suve jooksul tehti neid vähemalt kaks. Ehk siis asi toimiks ka meil, kui oleks rohkem inimesi, kes üritusest osa võtaks. Seda aga ei saavuta üleöö, vaid pigem ajapikku. Muidugi võiks päevakava, grilli kohta ja ka sisu vahelduseks muuta, kuid ma arvan, et üritus ise peaks jääma lihtsaks nagu see siiani on olnud.
-
KALENDER 2014 - HÄÄLETUS
1-1 2-11 3-13 4-19 5-32 6-34 7-39 8-52 9-55 10-65 11-44 12-51
-
2014. aasta kalender - ideed, ettepanekud, arvamused
Kas keegi reaalselt tegeleb kalendritega praegu? Mul üks tuttav tahaks jubedalt selle asja enda peale võtta!
-
2014 Kalendri jaoks Pildid
http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?id=22646377&size=o&album_id=341017 http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?id=22646375&size=o&album_id=341017
-
- BMW 318i Convertible 1992 - karlk
novot mul on 8.5 laiad ja rehv on ikka ära söödud..mul see ka et autol taga originaal vedrud ja jutud ning kurvis käib vastu..ja nüüd meenub, et helistasin UM ja küsisin ka kleepsude kohta. öeldi et võta need originaalkleepsud mis seal peal olid kaasa ja tule UM ning seal vaatavad täpse suuruse ning neil on ka kohapeal kleepsud olemas..hind oli miskine 5-7euri tk kuid kuna härra mul oli juba ebayst ära tellinud need siis jäi UM sõit ära.- BMW 318i Convertible 1992 - karlk
Tagant koopasse ei käi? Ja pane ikka kapslid ka peale. Ebay-s myygil kapslikleepsud bmw märgiga näiteks. Muidu kõik sjuuper- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
ma veeren läbi- Suvine Kokkutulek 13-14 Juuli 2013
http://nagi.ee/photos/AiriL/sets/375489/- BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
A mida teie reede õhtul teete? Mina näiteks passin garaasis ja paigaldan autosse muusikat: Kuna tweetrite jaoks eraldi plastikuid ei raatsinud praegu osta siis tegime sellise lahenduse: Juhipoolse istmega oli väike mure. Nimelt ei tahtnud töötada kalde regull, üles-alla käis halvasti ja nn. sääretugi oli kinni roostetanud. Nüüd on kõik tip-top. Seest ja väljast ka auto puhas.- BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
Samal ajal kui mina tööl olin timmis kasutaja jkirves keldris õltsi ja meisterdas mulle esitulesid. Ajutiselt sai ostetud ühed blackid mis ei olnud enam oma esimeses nooruses. Seega sai võetud vanad kollased laternad ja neisit uued tehtud. Sauelt ostsin neli uut esituleklaasi. Liimid ja muud lubrikandid sai ka ostetud. xenon Samal õhtul pimedas oli vaja kogu kupatus ka kiirelt ette panna kuna Oorele tahtsin ilusate tuledega minna. Aitäh jkirves Lõpetuseks mainiks ära, et minule ja mõnele üksikule veel langes osaks au külastada iga rulliomaniku mekat -Eixi kodu. Sealt andis lahke peremees mulle check paneeli mida läheb vaja kui mootor vahetatud saab. Seega siinkohal suured tänud Eixile paneel ja heade soovituste/nõuannete eest. - BMW 318i Convertible 1992 - karlk
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus