Hüppa postitusse

christian

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis christian postitas

1. No anna võimalikult täpne kirjeldus, sest ategosi ei liigu väga palju linnavahel. Viimasel ajal on küll palju neid linna tekkinud ning enamus püsivad neist tati ja tahtejõuga koos. Eks seal hulgas ka kahtlast seltskonda juurde tekkinud.
  2. Ei saanud miskipärast postitust muuta, aga kollast, punast või valget värvi?
  3. kollast värvi?
  4. Saada puksiir pilt vms, mul suht hästi teada enamus Tallinna puksiirautosi.
  5. christian vastas christian teemale, kohas Autod
    Piltidega on esialgu kehvasti, pean selle jaoks linnast välja sõitma. Vb täna jõuan. Aga üldiselt siis on nii: V.t koobas väljast lahti lõigatud, esimene kõrvalistuja nurk natukese lõigatud. Roostet leidub tagapaneelil, tagaluugi ümbruses, eesistujate jalgade juures, ees aku aluse juures, paar cm esimese akna all valsitud pleki juures, lansekate vahel vähesel määral, ninaraam vajaks suure tõenäosusega vahetust. Headest külgedest siis parem tagumine koobas, esimesed ülemised nurgad ja nipet näpet veel. Roostet on palju, aga arvan, et hind ka vastav. Dokumendid on puhtad. Ees on suured püstakud, paar aastat tagasi vahetatud paak on all. Uus piduritorustik. Vastavalt kokkuleppele saab ka igasuguseid juppe hunnikuga kaasa. Kolmapäeval rändaks kere arvatavasti metalli. Edit: Autol all kemppi differ väikese korpusega.
  6. christian vastas christian teemale, kohas Autod
    Minu vana jep. alumised ääred olid vist roostega vist ikka, täpselt ei mäleta. Uksed mul töökojas, seda saan vaadata. Uksepolstrid olid jah mustad. Aga Ei ütleks et parimas seisukorras.
  7. christian lisas teema, kohas Autod
    Tere, Müüja 90 aasta kupee kere. Juhi ja kõrvalistuja jalgealused läbi, vasak tagumine koobas läbi, akualune kate ja palju muud. Roostet esineb palju. Dokumendid on korras. Kaasa saab uksed, sirge esipõlle, udukad ja palju muud. Kõik sõltuvalt hinnast. Juhtmestik on seest välja võetud täielikult. Ees suured püstakud ja taga trummlitega tagasild, piduritorud paar aastat tagasi vahetatud. Kontakt PS ja auto asub Lagedil. Ostja saab Tallinna piires auto soovitud asukohta. Hind sõltub asjadest mis kaasa tulevad jne. Saab ka pabereid kui vaja.
  8. On joodetud ja töötavad. Universaalsed võib üldjuhul ära visata.
  9. Õlifiltri kopsiku jalg suure tõenäosusega.
  10. Pähklil nii tark telefon, et küll ta näeb
  11. Miks esitiivad ja tagaluuk ning sillad ja muu jama küljes?
  12. Mul sõber näitas kunagi videot, kus tema põllurallikas käis veel väiksema ajaga 0-100. Tegemist oli Nissan Sunnyga, kui õigesti mäletan. Aga see kõik juhtus vaid jää peal. Kui ei ole usaldusväärseid seadmeid, millega on mõõdetud, näiteks g-tech, siis suure tõenäosusega ei ole see ka nii. Kui ei ole ette näidata düno tulemusi 160+ KW , siis pole mõtet ka seda pealkirjaks panna. Väga paljud inimesed kulutavad päris palju raha selle jaoks, et selliseid tulemusi saada. Realistlikult vaadates oli see auto vist ikka alla 100 kw, kui õigesti mäletan. Vabandan kohe ette, kui kedagi solvasin, või mis iganes.
  13. Suure tõenäosusega ei. Kindlasti (95%) on pead erinevad ning see on juba piisavalt suur põhjus miks ei saa.. EDIT: M41 v.l. Kolle. (Alumine) http://turbobimmers.110mb.com/images/m41tdsmanifold/comparison1.jpg M40 v.l. Kolle. http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/2-doors/Europe/318i-M40/LHD/M/browse/engine/exhaust_manifold/
  14. Pidasin silmas seda, et alustati väga vingelt projekti, mis leidis kajastust ka turboclubis jne. Ning ühel hetkel on lihtsalt kõik, sealjuures pole reaalselt väga palju juhtunud. Kas nüüd tegin end arusaadavamaks?????? (ma tavaliselt ei kasuta nii palju küsimärke)
  15. Oligi kuri kahtlus, et teema tõmmatakse täiega üles. Ja lõppkokkuvõttes ei tule pauku.. Kahju, aga edu edaspidises..
  16. Tere, See auto on nüüd täitsa laiali katkutud. Eesmärk on eemaldada autolt rooste ning teha nii, et enam seda ei tuleks. Halvad üllatused: *Ninaraam on läbi *Mõlemad alumised nurgad on läbi (arvatavasti ka suurem osa karpidest, just ääred, keskelt on heas korras.) *Juhi ja kaassõitja jalgealused on otsas *Vasak tagumine koobas on läbi, nii seest kui väljast *Parem tagumine koobas on seest ilus, väljast tahab parandust saada *Tagumised panipaigad pagasiruumis (seal kus aku jms käib) on alt läbi *Tagumine põll on läbi *Ees, aku tagune, seal on väga ebamäärases kohas auk, mitte nurgas, vaid sirge pleki peal Head üllatused: *Esimesed ülemised nurgad on põhimõtteliselt päris head. *Üpriski palju on kohti, mis on roostest puutumata jäänud. Ajaliselt mingit graafikut endale ei sea, peaasi, et kunagi valmis saaks. Ja siis juba võiks hea olla. Mis puutub igast luuke ja esitiibu, siis need vist lähevad fiibri peale Ninaraamiga on ka küsimus õhus, kas oleks mõistlik teha mingist karpraua laadsest asjast, või osta uus ninaraam? Kui ise teha, siis oleks pluss see, et oleks tulevikus palju rohkem ruumi mootoriruumis, lihtsus. Halb oleks see, et tuleks teha kõik uued kinnitused. Sai päris suur tükk ette võetud.. Eks lähitulevikus jagan ka pildimaterjali.
  17. Auto on leidnud tee tagasi töökotta Ma ei tea mis ma temaga küll seal peale hakkan, aga oli tunne, et midagi peaks tegema. Kui nüüd leiaks kuskilt mõne rahapuu.. Tegelikult oleks vaja ära otsustada mis temast üldse edasi saama hakkab.
  18. Nagu tead, siis uksed alati avatud Nüüd võib jälle tõsisemalt ehitama hakata, kuna sai terve garaaž ära koristatud ja igast vanad risud eest ära viidud.. Mis preilisse puutub, siis kõik on läbirääkimiste küsimus, lihtsalt alati ei pruugi need õnnestuda. Aga ma üritan ennast parandada.. Auto on äge ja põhimõtteliselt drift, aga jõudu võiks juurde tulla. Küll selle mure ka lahendatud kunagi saab! Võib ju proovida M50 sisselaset, aga lõppkokkuvõttes arvan, et sellest jääb ikkagist antud suunitluse jaoks natukese väheks. Samas turbo projekt oleks kallis jne (võib tekkida palju ettenägematuid probleeme). Vabalthingavana läheks ka õige pea peale sisselaset juba €/hj suhe paigast ära. Kõige kergem oleks minna m60/62 B40/44 teed, kuna see on hetkel kõige odavam jõud. Nii, et pane M52B28 müüki, säästame natukese kõhu kõrvalt. Veedame mõned ööd taas garaažis ning ongi olemas vägagi konkurentsivõimeline street klassi auto. Ilmselt teiseks etapiks ei saaks sellised plaanid teostatud, seega Haapsalus peab ilma tegema antud autoga sellises konditsioonis nagu ta on. Aga ma usun, et saab hakkama!
  19. Abi vaja, siis anna teada
  20. Oma lollusega sain mootorist jagu. Veepump lendas, aga kuna olin in the middle of nowhere ja väga oli vaja jõuda sihtpunkti, siis tegin selle sõidu ära. Kui keegi peab mind nüüd sellepärast väga lolliks, siis enda kaitseks võin öelda, et sõit oli tõesti vajalik. Idee kohaselt mootor veel vist isegi töötaks ja sõidaks, aga ma pole nüüd mingi 2 nädalat rulli puutunud, seega ei oska täpselt kommenteerida hetkel. Uus M10 on juba laiali kistud põhimõtteliselt kogu täiega, alumine ots on veel ainult koos. Ülemises otsas suuri üllatusi ei olnud. Ilmselgelt kulunud nookurid ja muu sealolev ja silindri seinad olid peeglid
  21. Üks mootor koos kastiga sai täna töökotta toodud- M10B18 Ehk see nädal jõuab hakata seda lahti kiskuma, et näha, mis elu seal sees käib.. M40B16 peaks olema kõikide eelduste kohaselt õhtul omadega, aga polnudki plaani seda kaua pidada. Umbes 5000 km sai selle mootoriga sõita, ei ütleks, et oleks aeglasem mootor kui b18. Hetkel enam ei taha m40 mootorit, pole nii rikas, et seda ülal pidada.
  22. Mis selle mootori töömaht ja surveaste lõpuks tuli?
  23. Mul oli M40 mootoril esimene ratas nihkes. Oli ka muud jamad, aga uuemaväärne jupp aitas samuti kõvasti kaasa. Kuigi see pidi olema väga haruldane juhtum..
  24. Oli sama jama Conti rihmadega. Lõpuks 100 korda geneka üle ja on jäänud pidama. Rihmasi läks 3 tükki..
  25. Täna sai "uus" starter peale venitatud. Tänud Mariole selle eest! Kuna garaažis on olnud viimasel ajal suhteliselt vähe ruumi, siis on auto seisnud paar nädalat õues. Tulemuseks oli jäätunud jahutussüsteem. See mure sai üsna kiiresti lahendatud. Niisiis, kindlustus ja muud vajalikud toimingud ja männiku poole ajama, vahepeatuseks vaid järve statoil. Mõned korrad on viimasel ajal seal käidud e46. Erinevus võrreldes rullikaga on see, et 46 keerab rohkem. Just magusa koha peal jääb rullikal 10-15% locki nagu puudu.. Tulemuseks spinn või igav libisemine, et saaks jälle kontrolli alla korralikult. Lõbus oli väliskurvist kolmanda käiguga paugutada (lumine osa). Paugutada sõna otseses mõttes, kuna uus väljalaskesüsteem on väga aldis tegema ehmatust vanadele inimestele. 2 korda suri auto välja kuna sai vist liiga palju kütet peale.. Garaaži tagasijõudes tuli summutist selline litakas, et pimedas ruumis tõmbas tahavaate peeglid täitsa valgeks ja neiu natukeseks ajaks kurdiks (mul oli vaja viimast korda veel gaasi anda) Jamh, muid vigu nagu ei täheldanudki. Ainuke probleem oleks see, et tahaks auto keerama saada. Tundub et plokkdiffer taga vähendab nurka suht mehiselt aga on ikka tunduvalt lõbusam kui lahtine. Jõudu tahaks ka juurde

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.