Kõik, mis sass postitas
-
Lobamokkade rubriik
Margusel pikk järjekord ees,asukoht võiks ka jääda Harjumaa piiresse. Compacti karpe vaja arstiga.
-
757BKJ 324D 1990 - rullnokk323
Kork ise? Äkki sattunud 200 kork.
-
Lobamokkade rubriik
Oskab keegi soovitada asjalikku inimest kes auto keretöödega tegeleb?
- O:korralik typ168 3.xx ülekandega
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Otsisin Tallinnas Suur-sõjamäel üht varuosa kohta oma Touringuga suvel ja maja tagant küsisin veneaktsendiga meesterahva abi.Saime hetkega sõbraks,sest väitis et tal ka e30 ja oli lahkelt nõus näitama oma garaažis. Sealt vaatas vastu see sama pill,seal oli to e30 küll palju armastust saanud ja läikis kenasti
-
@harcore Paljuga loodad kätte saada?
-
Lobamokkade rubriik
https://laurie.kuvat.fi/kuvat/BMW+E30+Limo/ e30 limusine
-
O:e30 FL 3000 euri
Vaevalt asi tagasihoidlikuses on.
-
320 '89 - ylts
Alati saab ju kontrolliks takistust mõõta multimeetriga.
-
324td Touring '89 m50b25 - oismets
E34 535i oli siduri pedaali küljes kompensatsioon vedru mis aitas siduri pedaali kergemalt vajutada. Eks pikapeale saab jalg tugevamaks ja harjud ära raskema siduri pedaaliga
-
Garaazidega/pindadega hangeldamine.
Soovin üürida Tallinnas Nõmmel kuiva garaazi pikemaks ajaks. Portaalides pakutavate pindadega olen kursis.
-
Lobamokkade rubriik
Mul juba on põis suurest õnnetundest pilsnerit täis.Edasiminek peab toimuma,seega torti kirjaga"2000" saab ilmselt aastal 2026 Oorel Touringu pakiruumist.
-
Lobamokkade rubriik
Krt sain nüüd tuhat täis.
-
M: E30 mootorid ja osad
Maksis mingi raju 10 euri mõned aastad tagasi.
-
Bäään,bäään,bäääääään,bääääääään soundtrack juurde
-
318I '85 - Jann
No peaaegu otsi m10b18 ja saadki omale klassiku kokku.
-
Vaevalt et see sind aitab, kuid mul on üle üks nn "koeravõrguga" pakiruumi kate, millel kinnituskõrvad katki. Kui huvi siis ps
-
Lobamokkade rubriik
Jälgides siiani su edusamme, soovitan pigem raha koguda ja mõni korralikum valmis asi osta millega sõita saad.
-
316/91a(m50b25) devil86
Minu punktid lähevad radiaatori installinstallile
-
R6 lihtsam,r4 tehasest siis saadetakse kaaluma.
-
Kas keegi siit ostis ära punase triibuga edition sisuga musta 94a Touringu a24jast? http://www.auto24.ee/used/2126783
-
Suvine kokkutulek Oore 2017
Osad e30 olid ilmselt ka klassikute suvepäevadel,võimalusel oleks hea kui kuupäevad ei kattuks teiste baierlaste üritustega ning saaks ehk mõned huvilised juurde.
-
Suvine kokkutulek Oore 2017
Kokku tuli 565km,tänud korraldajatele ja kohtumiseni.
-
http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=4&t=139380
-
M:e36 compact ja e30 m-tech tagavedrud ,typ168 tiffri kaas.
Pakkuda e36 323ti alt tagumised m-tech vedrud vasakul ja e30 m-tech tagaumised vedrud 320 alt. Üksik vedru r4 touring Pakkuda ka typ168 diffrikaas korras puksiga. Vedrude paar 10 EUR Diffri kaas müüdud Tel:5620 1283