Hüppa postitusse

Yux323

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Yux323 postitas

1. crap ... ära unustasin... änatuke hiljem sõitsin peaaegu marsruutipidi ... pirital seal kus seisite, seal oli 2 masinat kõrvuti, siis plahvatas et "dibiiiil kruiis oli juu" .. aga NOH... mis siis ikka teha... piltidelt tundub et oli vähem kui eelmine aasta ?
  2. mis teema selle viimsi poolsaare tipuga on... samahästi võiks ju siis laagri maksist panna mööda pärnu mnt-d haruteele ja tagasi... jube hea ja äge tee on :roll:
  3. kurat... need pildid ajavad mind kurjale teele
  4. no puuri ei saa väga välja võtta ju...
  5. Sebige mulle härrade siniste eriluba või midagi... saaks ka osa võtta :roll:
  6. Kui juba hääletamiseks läks, siis pigem ikka suur samm edasi auto arengus, kui varuosad või misoganes variant... tehtud tööd on palju ja seda nagunii tagasi ei saa... ehk siis ma ei näe muid variante...
  7. kift oleks ka tulla kui eal kaart oleks... või miskit... niisama kahjuks ei riski eriti... aga haapsalus võime koguneda boksi alas
  8. Minu teada see naha värv ei pidanud kestma väga... üks mees oli lasnud teha omal ja aasta või pooleteise pärast kahetses et tegi, ei tasunud ära... hind oli ka muidugi suht krõbe... kui ise teha siis vast saaks uuendada ise iga teatud aja tagant... vb pole nii hull kulu... aga muidu kift masin... lisasid rohkem kui muda
  9. möödund reede või laupäeva öösel kimasid vastu pärnu maanteel... süüdi oled siis selles et mul kael valus.... nikastasin ära kui järgi vaatasin ikka väga kena masin... jätka samas vaimus
  10. Kui natuke rohkem viitsimist on, siis minu võistlusautol on reguleeritav kõrgus tehtud.. kuna ei teadnud algul kuidas kõige parem sõita on... vb paned omal kõrguse paika ja sõidad natuke ja on tegelikult veel sitem sõita kui enne siis sai timmida seda... kui kellaploki alla vaatad siis peaksid saama suht kiirelt aru mismoodi seda kõrgust muuta saab ja kuidas parem on...
  11. kui minu oma lõpuks valmis saab siis äkki veeren ka mingi aeg platsi
  12. ma läksin küll jala poodi a tagasi tulin siis oli puhas plats... kuid siiski jah... peab mainima et üllatavalt palju osavõtjaid oli.. samas selle päevaga on ka see teema, et neljapäev ilmselt hea küll kuid kas iga nädal... pigem üle nädala või midagi... kui mitte iga kuu... ses suhtes et ilmselt tüütaks ära kui liiga tihti toimuks ...
  13. et siis täna mustikas v... pähkel , lõikame mul põhja mõlema esiistme kohalt ära ja lähme driftikaga mootoriks yux-pähkel horsepower
  14. kõik ilus tore... kuid ametlikult rajale selle puuriga... võib tekkida probleeme... et kui eesmärk on showauto nö, siis vinge...
  15. Ilmselt truumu juures käisid ? Ta endiselt soovitab seda kasutada
  16. kui mina mersuga sinna jõudsin olid ainult kaks vagun-tüüpi rullat platsi peal tegin siis paar ringi kui juba sinna tulin ja paijeehali garaasi akut vahetama ja muid tegusid tegema a kus ülejäänd olid ? kell oli siis mingi pool9 vast...
  17. sul siukest mitteläikivat materjali ka on ? ei teagi mis selle nimi on aga näiteks on wrc-d sellega kaetud.... seemis äkki ?
  18. krt pähkel su jutus on jumet ... teine siiski ju turbokas irw nüüd olen jumala hämmingus... üks on manuaal aga lahja... teine natuke võimsam aga automaat... rsk rsk rsk
  19. võibolla tulen taksoga ehk siis üks "kolviloksuga diisel mersu" klõbiseb platsi lumega öösel proovisin isegi platis peal... sai külg ees ka liigeldud
  20. ära jumala eest ütle ainult mis see nr siis on või ununes suures jutuhoos
  21. kasutaja daqqer müüb ju enda oma... väga hea differ... hops alla ja oledki platsis... ise ilmselt täna ei tule...
  22. mismõttes ei ole praktiline igapäevasõiduk... mille poolest ta erineb avensisest või jumal teab millest... punktist a punkti b viib, saab mingeid asju vedada kui vaja...hooldus pole kallis, täiesti normaalne sõiduauto ju siiski... ega ta nüüd mingi kart või wrc pole, et väga mujal kasutada ei saa kui rajal
  23. selge see... aga ärme risusta teemat... lihtsalt see oli minu vaatenurk... mu pärast keerake või milliseid(miljon) velgi alla selle vastu ei vaidle, et sobivad ja saab sõita... iseasi kui praktilised nad on..
  24. ma arvan, et seal ei maksa enam velg... vaid kaubamärk... peab ikka puruloll olema et panna selline raha lihtsalt rataste alla, veel enam eestis, kus teid ei ole.. :roll:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.