Hüppa postitusse

hiis

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Org massi kinnituse valmidust pole tagumise tulede suunaka poolses nurgas või? Klemmid peaksid tiiva pool olema .Aku peaks teistpidi olema . Sa oled vist selle tk välja lôiganud.
  2. Eks ta sul suur ettevõtmine on .Kitsasruumis läheb kõik topelt ajaga ,loodame et saab siis ka kunagi teedele .
  3. https://1drv.ms/f/s!An8619oKEqs6sjm4QYLAdvuowtFT Minu omal siis selline lahendus org. Aga imelik minu arust! See imelik plastik on siis org um ostetud m- tech lisa põhjakate ja stanglisa ühendus aga Um sain ühe ainult teisepoole oma oli otsas ja tegin peegelpildis ise juurde .
  4. Siis põhja kaitse all nagu nr.10http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=1531-EUR---E30-BMW-325i&diagId=51_1833 Selliseid vidinaid sul siis seal polnud nagu nr .3http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=1531-EUR---E30-BMW-325i&diagId=51_1866 Aga need plastikust pikkendused olid sul küljes we?nr 4 ja 3 need istusid küll põhjakattega ilusti kokku mul ,tegelikuses nad sellised sirged lättakad pole muidugi. Minu teemas kuskil 6või 7 lehel on neist kuskil pilt.http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=1531-EUR---E30-BMW-325i&diagId=51_0577 Mind huvitabki Eixx et relomis on piduri jahutustorud aga kellelgi pole neid kasutuses , stange aukutest pole mingit kasu õhk jookseb lihtsalt kinnisese kohta ,kettani see ķüll kuidagi ei jõua kuna põhjakaitse loogari ots ees . Kui aga vana logariots pana nagu nr 1 siis on pidurijahutus ok aga põhi on lahti ja 3ja 4 lisasi pole kuskile kinnitada .
  5. Oleks hea näha jah mis moodi sul see seal lahendatud oli kas stange pidurijahutustorud ka kuskile edasi läksid ?
  6. Pole neil häda midagi minule meeldib parem kui ilma , ma käisn seda nädalaid tagasi Prisma parklas aega parajaks tehes vaatamas. Oled sa vaadanud millega need sul kinnitatud on ,ise vaatasin et sammuti liimitud kere külge külje omad siis . Sul ka fl tuled ?
  7. Nagu aru saan sai tagumine paneel õige nüüd,tagumised tuled tulevad õiged aga esimesed tegid fl omaks nüüd on need nagu võrkehad seal kui sul need sina jäävad . Mind huvitab kas sul oli esiotsa logarid ja põhjakatted all kõik terved või? Milline näeb sul välja esimenese koopa tulede tagune loogari ots või põhjakatte M-tech lisa all?
  8. Tea kas just samas mahus aga midagi ikka. See sai esialgu mingi sooseppa juurde viidud ja pärast siit foorumist keegi tegi veel parandus pärast et ikka viisakam oleks ,kasutaja nime ei mäleta aga kuskil teemas on kirjas aga ega ta ka midagi suurt teha ei saanud kuna kere oli värvitud juba .Kui väga head oleks soovinud siis küll.
  9. No ma arvan et see mingi saladus küll olema ei sa ! See rool oli juba päris ära pleekinud päikese käes .
  10. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Läks jah juba postiga.
  11. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Keegi Tallinnast Tartu liigub täna või homme oleks üks pakk vaja kähku sina saata ?
  12. Seelle jaoks ta seal ongi ,minu pärast võib sina 100 kihti värvi peale lasta .Muud kasutust see rool ei sa !😆
  13. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Saab ikka minu omale pandi sellised vähemalt .
  14. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Päris hea üüritus olnud ,suur seltskond ka koos . Ise käisin ainult poissiga koos vaatamas .
  15. Kõrvalistujapoolset küljepeegli oleks vaja, idealne oleks kui musta värvi .Pakkumised Ps .tel 54510357
  16. Pilte palju aga mõned neist .
  17. See siis kaitseb seda plastklaasi kuuma eest või mis otstarve sellel on?
  18. Huvitab mindki miks? Peaks ju 1:1 soobima pole vaja midagi imelist aretada piduriketastel saavad isegi kaitseplekid taga olla teiste varjantidega pole neid seal eriti kohanud . Või on sul trummel varjant seal all taga?
  19. See auto siis jääb kauemaks kindlasti kätte!
  20. Aju pole proovinud vahetada ?
  21. See hakab juba varsti ratastele manduma .

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.