Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Varsti siis läigib jah.
  2. hibaroo Mis kogud neid we? Mis hinnaga need kõrgema hunniku BBS -id on
  3. Mõnus .Te oma juhi istmele kähku üks hooldus ,nahk läheb pehmeks ja ei hävi nii kiiresti.
  4. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Huvitav kas keegi rikkas on lasknud oma logo teha kunagi või?Scnurr.
  5. Minu arust ei soobi see klaas läheb ju ainult tihendi vastu mitte vahele.Need tihendid peavad ka heas korras olema ,muidu jookseb vesi päris lihtsalt sealt sisse.Kui õieti mäletan siis sai sellest klambrist ka seda tihendi vastu tõmbe tihedust regul.Vähemalt minu kunagisel 320 olid küll 2 kinnitusega ainult ja tagant siis see klamber mis hoijab teda avatud asendis.Aga sellest on terve igavik ka möödas juba
  6. Ma küsiksin sellist asja ,kas värvisid esitulede need välimised rõngad mingi tavalise musta värviga ära või auto värviga ja lakk peale .Org on neil mingi lakki kiht peal seal hallil värvil.
  7. Polstritega siis tüübleid kaasa ei tulnud või?Ukse sees olevad augud peaksid ju sama suured kõigil olema.
  8. http://auto.motors24.ee/vehicles/355938-BMW-320-1990.aspx
  9. Huvitav mul peaks olema see org.seal peal aga ju siis keegi on jõudnud selle nagu välja vahetada,sest see oli küll seal 38cm .Tekkib selline küsimus muidugi et miks on neid E-34 omasi nii palju ringluses ja nii vähe E-30 omi.Kui kunagi E-34 omasin siis sellelgi 525i oli M sporti stange ring aga rool oli küll teisugune .Ei kohanud eriti sellel ajal küll nende peal ühtegi M-techniku 1 rooli kui neid autosi sai läbi lapatud. Aga noh eks see võis ka muidugi aasta arvust ka kinni olla.
  10. Ma ei näe küll seal 1cm mingit paremust.
  11. Mis asi see seal mütsi kõrval värviline riiba on ?
  12. Jõudu ja jaksu sulle .Loodame et saab kunagi paremaks siis,siit saaks head enda auto esimeste istmet doonorid kui kunagi org sisu otsid endale.
  13. Kui sa pole õhulugejat ise näppinud ,mis moodi see ise saab paigast ära mina. Lõhnab küll pigem lamda järgi see asi .
  14. Mis aasta sunatule kestaga tegu on (parem poolne),või on aftermarketi oma ,kui kellelgi soov on siis võin ära anda.Täiesti uus asi leidsin teise gaarazist. http://desmond.imageshack.us/Himg835/scaled.php?server=835&filename=marek026.jpg&res=medium
  15. Pagana Golfi moodi näevad ikka välja.
  16. Autobaasi hoovis taga otsas on nad siis.
  17. MIS SIIS MUL SIIN KIRJAS ON ONGI JU AUTO.
  18. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
  19. 82519404953 Peaks olema.Need on miski pärast kasutatud auto mattide nimekirja all.
  20. No eix müüb sulle M-technik 1 käru konksu auguga selle saab kinni panna ja olemas värvima pead nagunii.Hind oli ka hea ,kui see veel alles on.Esimene lisa ka olemas .
  21. Mind huvitaks ka üllevalpool olev küsimus.Kelle toodang see on? Mingi hiina oma we?
  22. Ma ütleks et mõnus talve ilm oli täna,meenus sinu pilti vaadades.
  23. Mingi tagumise seljatoe seebima kuskilt odavalt sealt saab kahe külje jagu materjali.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.