Kõik, mis hiis postitas
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
Päris hea ,reeklam ka asjalik .
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
No oled auto liikuma saanud sünnipäevaks ? Palju Õnne igal juhul!!!
-
BMW 316 '85 - Magnus
Tagumise luugi värvisid ka ikka ära ,või tuleb see ka roostene.
-
BMW 316 '85 - Magnus
no üks sinine iludus siis juures.
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Mõnus ,ilus valge tuleb siit.
-
320i Cabrio '89 - Jann
Mõnus auto .Supaka juhe läheb aga supakat pole veel we?
-
BMW 318 '90 - harcore
No see on lihtne töö,võttad lahti mootori ruumi poolt saad ilusti kätte selle ja harjad kindlasti läbi või see vedrudega reele.
-
Lobamokkade rubriik
Rulli maffia mis siin ikka oiglus pannakse maksma
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Kas tal mitte juba ei ole seal org pump.Vahetas ainult latti ju.
-
318iS '90 - m20b20
- BMW 316 '89 - m20b20
Sul pagassis mingi suuremat sorti varuosa ladu ?- BMW 316 '89 - m20b20
Vii Eesti laas targemad vahivad seda .- BMW 316 (M52B28 Maxxecu ) '90 - MehisK
Tungi org tõste koht on ju karbi serva allt.Või mõtled sa et tervet autot ei makas tõsta karpidest. Ma nüüd ei tea milline see E-30 välja näeb see tõste koht karbi seest aga E-36 ja E-38 on spetsjalsed kuumi padjakesed karbi all ja see sealt seest ka ikka päris mitme seinaga ühendatud ja mega tugev ikka kui just rooste pole sina pesa teinud. kangutasin just see nädala vahetusel ühe 7 karbi lahti et näha mis seal sees toimub. ma olen vaadanud et kõik kuumi mehed panevad vähemalt need käppad sina tungi kohtadese, kui ülles tõstavad.- BMW 316 '85 - Magnus
- BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Ma ei ütleks vanem mudel on minu arust väga lolli kindel.Kui kõik vahetatud siis peaks pikkaks ajaks rahu majas olema .Ainult hoolda õigel ajal .Eks seda nühkimist ja vahatamist on rohkem minu arust et rooste teine ei läheks.Mulle seepärast rull meeldib et on noorusest meelde ka jäänud väga vähe nõudliku ja vastu pidava autona.- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Tänud .Antenn ei ole elektriline ,aga hoian selle kohapealt küll silmad lahti . Aga ei taha teda väga elektriliseks teha samas ka see el antenni juhteme valmidus oli olemas juba see hõlbustaks selle paigaltust ,aga teiste asjade jaoks peaks hakkama juhtmestiku välja vahetama .Mõtlen siis el aknaid jne.Kui siis katuse luuk ainult selle juhtmestik ja nupp on olemas vaja oleks siis ainult mootorit ja seda plekki.- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Mis tankla see 5+ on ?- Varastatud e30
Oli sul signa ka peal või midagi sellist.pagan ei julge ennam enda oma sina viiagi ,viivad teise varuosadeks. Loodan et saad kätte ikka.Tavaliselt nad kaugele ei sõida nendega .Tiiruta ise mingid koolide ja poe parklad läbi õhtul ehk näkkab.- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
No tänks,loodame sinu oma ka seal varsti kohata. Peab jah viist kiirustama siin ikka hinnad teevad sellist tõusmist et jube.- 318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
Kas ilm oli kehv et ilma kattuseta ei saanud sõitu teha neile .- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
No mõtlesin Eix et kui juba siis juba uus sinu uusi asju vaadates lihtsalt ei tihka kasutatud asju panna. Nüüd vaja küttetorud veel kähku ette võtta paak ootab vahetust juba. Vaja oleks org halli juhi jalamatti.pean uurima kas seda müüakse veel eraldi või ei. Leidsin siis märgid ka ikka ülles ja eile pannin selle siina kuhu see kuulub.- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Tüüblid siis piduri torude ja ABS juhtmete kinnitamiseks õõtsa külge .Kolmik ka piduri torudele. Ning uued org.piduri torud siis.- BMW 316i (2,7i) '90 - Jürgen
Kui taga tava amort siis kindlasti ujub ka tee peal kiirelt sõites .- Lobamokkade rubriik
Tagasi peaks ikka kergemini minema ,eks ta ole selle müra summuti matti küljes ka kinni klepuunud olla nati.- 316 Baur '85 - Rauno
Te jah ikka Pre-ks mitte uuemaks neid on ennamus - BMW 316 '89 - m20b20
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus