Kõik, mis hiis postitas
-
Lobamokkade rubriik
Nagu traktorit vanasti käima pandi,vana kooli vend. :D
-
320 M20B25 '85 - lifeishell
Normalne puudi ikka seal mootoris olnud.Loodame et saab hea.
-
323 teistmoodi silmadega
Päris hea !Kahju et seisab peaks liigutama vähe muidu roostetab päris ära.Paiska turgu,keegi ikka ära ostab loodetavasti huviline kes ta kere korda teeb.
-
320iA sedaan 1989 - Kasparius
Mhm.Seda vist illukas ei jõudnud lugeda et see auto asub AUSTRAALIAS,seega Truumu juurde minek jääb ära vist,kui sul just seal mõni mu elektrik nimega Truumu leidub
-
BMW 316i(1,8is) 1990 - Poochie
Väljast paistis väsinud aga põhi on tõesti hea.
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Tänud eks peab sellise muretsema kuna siin neid roostes muttrikesi kõhuall veel leidub.
-
Nii kolektoori tihendid on vahetatud ja jäärge ootab siis käigukast .Õlivahetus ,patjade ,simmerite ja hoovastiku vahetus sammuti.
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Pre omasi ka liigub seal atlante autos we kui ,nii siis ok.
-
Paljud teist sõidavad talvel rullidega?
Minu oma seisab talvel kas gaarazis või kuskil remondi töökojas.Praegu veel väljas.
- 318i '84 - Andrus
-
BMW 320i '89 - Lauri
Päris hea,ees on flantsiga we?
-
Tegin siis pildi uutes tikkpoltides ja vanast kooslusest.Vana mutter ei paista küll vasest olema.Uued on aga imelikult lapergused pealt poolt.
-
M: odavalt Pre-facei osad.M-tech 1 lisad.
Keegi selliseid asju ei soovi Täiesti uued ,pole autos olnud.U Juhi oma . Kõrvalistuja oma. Tagumine
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
No korraliku salongi problemi mul ei ole aga lihtsam on selles suhtes et saab ka autose ühteist ka jääta ,muidu klaas lõhki ja läinud ta ongi.
-
Esmaspäeval läheb teeninduse,saab näha kas tulevad lahti või ei.Ostsin siis uued tikkpoldid ka aga igalt poolt kus küsisin on neil poltidel vahepealt keere puudu aga need mis välja võtsin olid täis keermega ja müüdi ka vask muutrid.Ostsin igaks juhuks need ära.Oskab keegi õelda kas seal tohivad olla vasest need või ei.
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Korralik asi , ma ei sa ka sõita kui kõik klaasid läbi paistavad ,võibolla tuleb see sellest et kõikidel autodel on vähemalt tagumine osa toonklaasiga olnud
-
320iA sedaan 1989 - Kasparius
Ja peab ka auto soojalemaale viima siis säilib ka paremini. korralik näeb välja küll pole midagi õelda .Ise ka just sõitsin ükspäev ja mäletan ka et kui norm. sõita siis peaks 8L.100km. võtma aga sellega sõida 90 või 110 tujurikkuja näitab ikka kogu aeg 10l.
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Pean välja minema ja vaatama kas mu oma ikka alles on,liiga sarnane Need udukad lähevad väga lihtsalt kui kaua põlevad need rohkem seal nagu ilu asjad.Pagana raske saab olema neid uusi otsida .
-
Ee keerasin vanad ajutiselt tagasi ja otsin kes mul need 2 kinnist tikku lahti teeks siis vahetan ise.Kui ilusti lahti tulevad siis 1 tunnd mitte rohkem,aga allumised tikkpoldile on ikka va'ga piiratud liigipaa's eriti 2 ja 4,5 silinder eriti kui muttris pole ka veel 6ieti midagi alles
-
Kusjuures endal oli algul sama plaan ,sest s6bra audis on nii tehtud kuskil tunningu firmas.T6in isegi tagavara kated juuba et hakkan otsima k6larit jne,aga siis eixx na'ed kergitas siin oma varasalve ja la'ksin lihtsamat teed .
-
Tweetrid siis paigaldatud juhi omaga sai üks poolpäeva enne mässatud kuna kinnitused olid katki aga sai uued meisterdatud .
-
K: mingi asi puudub pardatsjokil...
Pagan kas facel ongi selline mega auk seal plekki kohal .Aga müra summuti see on hea mõtte,prel seda ei ole.
-
M:E-21 tagumiste tulede paar.
- K: mingi asi puudub pardatsjokil...
Nende piltide järgi on sul uut armtuuri ka vaja.Mis valged laigud need seal on ?Plastikust kinnitused on külgedel selle üllemisel plastikul midagi ülle mõistuse rasket pole seal.- 316 '88 - M-Tech
Tänud numbri eest.Endal oli keretöödel sama mure. - K: mingi asi puudub pardatsjokil...
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus