Kõik, mis hiis postitas
-
318IT Design Edition '94 - Feedback
`Hea näeb välja küll .
-
M:E-21 tagumiste tulede paar.
- K: Tuled 2
Jänx palju siis org Hella ka maksab ja kus kohast sa nad ostsid- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
EI, olen ta soome toonud et saaks peale tööd midagi ise ära vahetad või korda teha ringi ei sõida eriti ,niipalju ainult et sadamast töökohta.- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Põhimõteliselt seisab aga mitte gaarazis antud hetkel,sõidan ainult kuskile remonditöökota ja soojandan vahest niisama mootorit .Kindlustus on olemas aga TÜV pole teinud teisele ka seega eriti kuskil teistele pahandust tekkitada ei taha .Kindlustus sai seepärast tehtud et kui mõni hull ikka sisse lendab siis jama vähem ja trahv ilma kindlustuseta sõidu eest on ka tunduvalt suurem kui ilma TÜV sõidu eest.NÜÜd teisipäeval viin ta ära maale peale käigukasti õlide ja simmerite ning hoovastiku vahetust muidu seisnud jah linnas vahest isegi soomes.- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Tänud. Jah eks ta viimaseid päevi veel väljas järgmisest nädalast gaarazi ära peitu.- M:crystal black fachlifti tagumised tuled.
Broonitud reedeni.- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Eh ma ostan iga nädala vahetus midagi .Ega jah kui midagi ei osta siis tundub juba vähe imelik nagu oleks midagi unustanud.PIdin eelmine kord hoovastiku ja simmereid vahetama aga käigukasti padjad olin unustanud ning need ei jõudnud kohale õigeks ajaks.See reede siis uus üüritus.- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Uued käigukasti puksid.- M:crystal black fachlifti tagumised tuled.
Müüja siis tagatuled, välimuselt nagu uued,kasutatud vist ei olle.Hind oleks 65eur.Tel nr 56909675- BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Mis need ka maksid?- K: Tuled 2
Kui soov siis selliseid võin aidata seebida. http://www.schmiedmann.fi/3_sarja/E30/Varusteet_-_lisalaitteet/Valot_ja_vilkut/sivu1.htm#201- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ilus ainult sellest ei sa aru mis kuradi pärast see armatuurlaud sellise tuning vaibaga ülle on tehtud on?Oleks võinud nahaga teha.Kas udukaid pole või on need mingid õhuavad seal neil.- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
No täna hommikupoole nägin siis seda autot siis viimast korda liikumas,siis oli veel must ja ei läikinus eriti .Garaaz on see kus pilt on tehtud we?Kui see,siis see on hall ju kuhu mahuks palju E-30.- BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
Mina vahetasin puhuri mootori välja kui väga jõuetuld sooja puhus.Uus puhub küll ilusti kus juures teisel mootoril nagu midagi aru ei sa et mis põhjusel ta kehvemini puhus õhku.Kui siis ainult harjad .- BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
NICE.Sul siis vedas nende kolektoori tihendide vahetusega.- BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Suur suss olnud :Varsti jälle tee peal siis.- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Eks ma vahest võtan midagi B osana ka aga siis üüritan ka sama võtta mis org. all on. Neid jubinaid tellides käisin eelmistel järgi ja siis sai huvi pärast küsitud selle käsari remont komplekti hinda seal oli vist ainult 1-2 eur vahe kuna olin seal siis võtsin org.Enne käisin just Forssis sõbra Audi osade järgi ja küsisin sealt neid käsari komp.Truumli kinnituse poltidega ei viitsinud lihtsalt mööda linna joosta ja otsida neit õigeid sügavuse ja pea paksusega polte. Pidurinippli osas jah pani mõtlema et koodid olid erinevad neil ja esimesed ongi pikkemad org.Tihendi oleks vist jah võinud kuskilt mujalt võta.Odavaks see jubinate ost muidugi ei läinud- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Täna sai siis rahakotti jälle kergendamas käidud .Tellitud sai ka uued käigukasti padjad mis saan kätte esmaspäeval ja siis saab käigukastil kõik asjad ära vahetatud ,õli ,simmerid ,padjad ning ka hoovastik , uued puksid ja kuumikott. Kaanetihend ,esimesed ja tagumised supordi õhutusniiplid kettaste uued kinnitus poldid ja käsipiduri remont komplekt.- K: Tuled
Mille müüjat keegi kätte ei sa we?- M: Kollast kilet tulede katmiseks, Nüüd olemas SMOKED kile
Mõtetud müüjad tel nr ei viitsi panna ja emaile ka lugemas keegi ei käi. :angry:- E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Pagana ilus valge ikka- Kuidas saab laadida fotosid foorumis teema juurde?
Vajuta rohkem võimaluste nuppule selle kasti all kuhu teema kirjutad ja seal värvilise A ja vigurinäo all on väike pildikevajuta sellele ja siis saad pildi panna mille oled alla laadinud imageShack või kuskil mujalt.- 318iS '90 - m20b20
OH saaks ma ka juba puhata aga seda aega vist ei tule niipea,veab sul Miks see 06 sul seal nii tavari alla matunud on kas see ei liigu we?- M: Kollast kilet tulede katmiseks, Nüüd olemas SMOKED kile
Ma sooviks siis smoked kiledele 4x14 ja pre udukate jagu sammuti 2x100x180 - K: Tuled 2
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus