Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Mul küll org. selline nagu sinul peaks olemagi välimiselt mitte kahest osast .Ma võtsin ta eest ja seda pole keegi lahti võtnud enne mind.Ma arvan et see liist on tagant vähe teisugune .Homme vaatan tööjuure mul mõlemad varjandid siin olemas ma loodan aga pagan hakkasin mõtlema kuna minu seda tagavara lisa on ka nurkadest lõigutud ehk ongi nende tava liistude pärast.Seda tean küll et tagumise stange nahal ja otstel on rautselt vahe sees tava omaga.
  2. Pagan vaatasin veel Novembri kuud aga sellegi poolest olen siis ka tööl.Ma saan palka 20 alles
  3. No nädala sees kohe kindlasti ei sa ja 12 olen ka tööl pole näed kunagi isegi neid kolmapäevaseid üritusi külastanud kuna see on täpselt see päev kui saaksin tulla vist ainult puhkuse ajal ja seda on ainult kord aastas.
  4. No värv peale ja päris hea.Udukad ka ette seebima siis ok juba.Need mis sul endal olemas juba on peaksid kinnituma nüüd otse M-techniku külge .Tagused jäävad ülle.Ma vaatan homme liiste tõin m-tecniku liistud soome kas on sammad või on erinevad väliselt tundusid sammad olema.
  5. Ma korjan münte tuhatoosi. Ja nende paremate pukside vastu on endalgi huvi.Mis seal Castroli kotti sees on ja seal tuubis.
  6. No ma mõtlesingi ka külje klaase aga sellest otse piltidestki näeb ilusti neist läbi.Aga jah nagu juba esimeses postituses juba ütlesin siis minu 5 oli sama jama tehase toon ja hele toon ja nii mind kordusele saadetigi.Aga noh eks see nagu tülli norimine on sealt aknast näeb ilusti läbi isegi mõlemist korraga ju aga nemad ajavad õhtu pimeduse süüks et siis ei näe jne. Pagan kas sul need veljed nüüd ka all või need on minu käest ka läbi käinud alla küll ei jõudnud aga saaremaalt sai nad toodud ja maha varsti müüdud Dezenti omad vist on ,nipplid olid mingi ime süsteemiga.Käisid küljest ära kui ei eksi.
  7. Kas siin on ka see kille sul peal we?
  8. Kuidas ta muidu sellises soojuses vastu ka peab?Kliima on vist seal maal kohustuslik,muidu oleks vist väga ebamugav sõita.Hea näeb välja endiselt.
  9. TÜv punktis peab neil ise olema see aknakille mõõtmis asjandus .Mille põhjal nad sulle väitsid et see liiga tuume on kas juhi aknal on sul see kille we.Tavaliselt tummedal autol on tehase toon ja kui sina ka kõige lahjem kille pana siis Eestis see läbi ei lähe ametlikult .Enda kunagisel 5 seerja autol oli sama jama aga minu omad ei soobinud politsei onude mõõtjale.
  10. hiis vastas lehu teema asukohas Autod
    Veljed müüsid maha we?
  11. See on siis org.mis pildil on.Hea näeb välja küll.
  12. Sain siis Eixx-i käest oma loogarid ka kätte, nüüd saan ka teisepoole augu ära liikviderida.Tänud siis Eixx-ile veel kord. Auto on ka gaarazis aga kui talv selline tuleb nagu ta praegu on siis ehk läheb auto veel kuskile remondi töökotta talvelgi ehk.
  13. Velg on hea jah aga kui toll mõõdus siis on päris huvitav neile kumme otsida.
  14. Närida ei ole nad küll kuskilt saanud ongi selise kujuga ,rehv ei uulatu kuidagi nendeni ma ei ostnud ainult torusi vaid logari koos toruga teiselpool on selline ja see istub ilusti sina M-tehniku stanges olleva ava otsa.Teisel pool on ka selle jahutustoru sees avaus temp.anduri jaoks.Mul on siis praegu seal selline asi nagu nr1on kuna ma ei lejagi sellist asja mis seal õieti olema peaks,
  15. Kui rehve ei sooviks mis siis hind oleks?
  16. Ma võin sulle pildi teha sellest mis kohale jõudis ja mis on küljes seal pool kus mul pidurijahutus toruga loogar veel puudu on.Homme peaks ka selle eixxi käest uuena kätte saama, Ning täna sai siis käigukasti õli ja simmerid vahetatud ning hoovastik uue vastu vahetatud kogu krempel peale kangi enda aga see läheb ka mingi aeg vahetuse või lasen pronks puksi siise teha.Hommsest siis auto maale ära gaarazi.
  17. Ehk on temp.näitaja vigane see on täiesti tavaline asi E-30 proovi seda ka korra asendada.Ma olen sinna juba 3 proovinud esimene näitas kogu aeg mingi ajapärast et seal keeb juba kõik väike nips vastu kella ja jälle õige koha peal.Teisega oli sama jama mis sul.Alles 3 jäi püsima.
  18. Kas neid nagu teiste auto vidinate all müüma ei peaks pole ju Bmw auguvahega veljed.Kui nad siiski 4x100 pole.
  19. Anna teada siis annaksin enda 2 istet ka ehk nahatamise mis nad ikka seisavad niisama.
  20. Nahk on su enda poolt või ,mis hinnaga teeb?
  21. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ma olen võtmed koos 3a.lapsega autose jätnud ja see suutis kesklukkustuse nuppule vajutada mis asetseb käigukangi taga 7-sel ja mina ei saanud siise ja laps ei saanud aru miks teda välja ei võeta .Meelitasin teist tükk aega elektriakna nuppule vajutama.Aga ega ma ei õppinud veel sellest veast teinekord jäätsin veel auto käima ja magava lapse autose tagasitules sama jama jälle,siis pidin varu võtme järgi minema kuna teda ei huvitanud apsolutselt see et uksed kuidagi lahti tuleksid.õnneks ei olnud kaugele vaja minna ainult 2km .koju.
  22. Talvel saab lõbus olema selliste kujuga rehvidega sõites.
  23. Tubli töö tehtud ,vähemalt ise tehtud .
  24. Soe auto on tõesti mõnus, kas paigaldad ka sisse lisa vendika et salong ka soe oleks ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.