Kõik, mis hiis postitas
-
325i m-tech I '86 - Vazza
Sellist asja siis pole loetelus we? S333 M TECHNIK SPORTPAKET. L6ppu osa on kyll nagu mul viimased 2 lisa.Huvitav et mul Leder M sports steering wheel II sina m'argitud kas siis peaks hoopis Mtech 2 v'aike rool olema seal we? Kyllje karbid on mis moodi kinnitatud tyyblitega ikka . Mind huvitab ka mis moodi sul need loogari otsad lahendatud seal on kas on mootorip6hjakaitse all ja sealt mingid pidurjahutus torud ka l'abi aetud v6i lihtsalt kinnine katte ees. Pilte sooviks siis siisust ja loogari otstest veel lisaks siia .Need konksu pikkendusi saab juurde osta kes tahab ,endal ka yks ainult veel kyljes . Aga m6nus ootame siis pilte.
-
325i m-tech I '86 - Vazza
Lahe!!! Mis hinaga k'atte tuli muidu kui saladus pole.Udukad ka veel ette ja stange plekk osa sirgeks ja ok.Kas udukate taga olevad logari majandus ka alles v6i mis moodi seal seis on ?
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Peab siis selle pesu ära tegema . Homme peab veel teised tihendid ka Um ära tooma siis kaan maha. Auto siis praegu nagu abirattastega sõiduk .Suur õhuvoolik oli otsast nii rabe et jube ja peab selle uue otsima . Tänud siis Siimule kellelt sai kähku seebitud uus paagi ja tankimistoru vaheline lõdvik ,kuna vana oli poleks lõigatud arvati vist et see tavaline ühemõõduga lõdvik. Sillatala on ka läbi ussitanud seda ei näinudki enne kui maas olles .Koopas olevate õhuvoolikute tagant tuli välja ka üks pehmekoht ja auk täpselt torude siisemineku koha tagant. Voolad pidi välja tõmbama kuna muidu seda auku ei paranda kuidagi .Tagasipanek saab huvitav olema .Kõik trikkid kuidas seda teha võib siia kirjutada,ava on ikka kuradi täpne seal. Uus paak siis valmis alla minema lõppuks .
-
BMW 318i '84 - SiimK
Kuumaline õppejõud või neid ei huvita mis tegijad neil koolist tulevad.Koolis siis nagu mingit praktikat ple we? OH jah.
-
320i (M50B29) Coupe 87PreFacelift -Turbiin
Mõnus .
-
BMW 318i '84 - SiimK
Mis moodi sellise auto tegemise eest siis normaalse hinde saab.Ning tööl teed siis sama moodi tööd we? Välja näeb muidu madalana päris ok.
-
BMW 324TD Touring '90 - Sander
Mis moodi ta sul poldi aukudest ikka imitseb ,tihend ju ümber nende aukude ka ? Aga edu mõnus halli värvi rull , eks seda rahakotti läheb iga E-30 vaja.
-
Ma vahetan õli kindlasti ära, aga millega see pesu tuleb teha pole tifrit kunagi pesnud ,mootori jaoks on omad pesu ained aga difri pesuga pole kokku puutunud veel.Kaan tuleb selleks eemaldada ,prob on selles et ei sa nii kiiresti difrikaane uut tihendit .Vaja difer auto juurde toimetada juba kolmapäevaks tihend jõuab alles neljapäevaks kaant poole ka kuskil puhtaks lasta nii kiirest Tallinnas . Keerutades ei kostu mingit sahinat kuskilt seega antud juhul ma flantse ei eemalda kuna tihendit nagunii pole mida sina panna.
-
Tänud GTA soovide eest!!! Eks ma saen selle kurjami sealt välja täna veel ,puhastamine v6ttis juba m6nusa aja .
-
Nii väike progress ka siis auto juures.Selline ta siis oli auto all. Selline siis anntud hetkel ,liivakast läbi käinud ja kuttid lasid mingi happekrundi ka peale juba aga homme lasen kettaga ylle ja siis uus happekas peale .Taga kaanega ei teagi mis teha mul seda vaja juba vähemalt kolmapäevaks ja kui esmaspäeval kuskil puhtaks lasta ei sa siis jääb pragu selline pärast v6ttan uuesti ära. Kui ma nüüd ei eksi siis on ka puksi metallrõngaski veel kaane küljes ,mis tuleb sealt eemaldada. Siit siis küsa kas saaen tk .vahelt välja ?Peaks olema kõige kergem varjant kui seda pressida ja taguda sealt välja . Paar uut viidinat ka mis kohale j6udsid veel ja m6ned siiski jäid järel toimetuse . Siduri väikse org. toruga hea lugu tellisin selle ära sain kätte ja uus tellimus mille tegin olin selle uuesti tellinud kogemata ja ennam ei suuda nad seda toru tellimust täita .Saatsid kirja et 5 nädalat kas viitsid oodata . Õnneks see olemas juba ja asendasin paari esisilla juppi vastu selle. Selle jubina siis krutisin maha difri küljest ja nühkisin veel käsitsi üle auto all olles on neid nr ikka päris raske tuvastada .Hea kui putaks nühitu pealgi näha on .Viin raipe happekase ja siis tagasi külge . Auto ise siis ripub ka kuskil maa ja taeva vahel juba nädala jagu.Esmaspäeval lähen vaatama teist .
-
Abi vaja
Kas inspection tekst v6i rohelised tulukesed mis õlivahetusega seotud.Seda peaks ka teadma kumb pistik sul on fl oma v6i pre . Inspectioni tekst kustub samamoodi nagu rohelised tulukesed ainult kauem peab ootama,kui aga siiski ei kustu siis need akud seal kellade sees läbi. Kui pre siis 1ja 7 omavahel ühenduse 3 sek ja kui inspection siis 12 sek. FL peaks siis minu arust nr 7 ainult massiga ühendama ja samad ajad ,aga enda suurel pean küll vahest kauem ootama kuni 30 sek.
-
Soojendus puhub kylma
M6nel uuel autol siiski saab ka sellist luksust nagu E-30 .Ennamus BMW- on siiski selle juurde j'aanud et saab k6ik auke eraldi sulgeda ja avada.P'aris uutest muidugi kindel pole aga japanlased ja muud tegelased on ikka vapse jaburaks selle asja teinud m6nel autol Audi on yks neist .
-
Lobamokkade rubriik
:D Metal kardab et muidu laeb lendu see koos splidiga.
-
m: 3xmasinat juures 318-325 fl/pfl, touring/sedaan/kupee osasid
Ma v6ttaks smoke sunaka klaasid ja keskkonsool on pre oma we seal kuidagi prele omased akna t6ste nuppude augud v6in sulle fl oma anda. Tuleks v6ttaks reedel 'ara kindlasti.Tel viiskas sul pildi tasku kui hel yritasin.
- Lobamokkade rubriik
-
K: ANTENN
Kui 'ara v'sid v6id mule myya ja annan tava anteni asemele.
-
318iS '90 - m20b20
Huvitav Eestis peaks igal pool uutes tanklates olema sammutu need kiirkinnitid ohutuse m6ttes . Kosel s6itis ikka pea iga n'adal keegi voolikuga minema ja mindi juba 15a tagasi nende peale ylle .S6ber oli tanklas myyja siis sellest ka inf.Huvitav et keegi veel nii vanat systemi kasutab .
-
Lobamokkade rubriik
Mis lasti turvast täis aju geenjused.
-
316i (M50B25) '89 - Eff
Esitule taga see pistik mis selle kopsiku külge läheb vahet pole kuma pole pooltule oma mõlemad ühesugused peasi et 3 piiniga oleks ,kaugtulel on 2 ainult.
-
316i (M50B25) '89 - Eff
Mul oleks sellelt toonorilt lähitule pistikut vaja 3 piiniga peaks olema,mingi 20 cm juhtme pikkusega.
-
Lobamokkade rubriik
Org tuli pole paha hind kah.
-
Lobamokkade rubriik
Noorekutti jaoks jube hea ikka .Hea kui on selliseid inimesi . Tooriku v6ttaks ise ka aga ,milleks see tuli peaks seal kindlasti olema ,taskulambimeest we?
-
BMW 320i kupee '89
Tegemist jagub ,edu mis siin ikka ,loodame et saad liikuma selle ikka .
-
BMW 318 kupee 1987 - armin
Huvitav et number klaasi vahel trahvi pole saanud we? Minu teada see pole lubatud . Muidu ok aga see porilapakast esispoila on nagu vähe minu jaoks aga ega kõik peagi ühesugused olema .Kas see rant tagumisel tiivakarel on uue asendamise jälg we?
-
325i '90 - GTA
M6nus kummiviilin ja h'aaled .