Kõik, mis hiis postitas
-
M: m20b25 summuti esimene osa
Siis mingi 100 eur we.
-
BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
:rolleyes:
-
M: FL 316i Sdn, 316i(2.5ea) Touring, 316i(2.0i) Sdn varuosadeks.
Kui torukolle myygiks siis hind ja kui juhi must polster veatu siis v6ttaks selle ka.
-
320i (m20b25) '90 risto21
Eks k6ik oleneb madaldusest ,velgede lajusest ja muudest asjadest ka 17 velje puhul. 7,5 lajusega veljele saab p'aris k6rge kuumi peale panna.
-
BMW 325e '85
Huvitav mul ka 3,64 differ all ja ma olen kyll sellega ylle 200 lasknud .Mul muidugi 325 ka .
-
Lobamokkade rubriik
Willard see on M-tech 2 tagumine stange yhes tk. Huvitav see peab olema merevaigukollase v'arvusega .Mul see suunatule v'arv on oranz kui vilgub ,muidu on kyll v'alimuselt tuume aga TYV inimesed ikkagi mainisid et ei tohi ola tumme .Kui poleks kergelt tuttavad inimesed siis l'abi kindlasti lastud poleks kuigi t'oodates ju arusadavalt nagu org tulelgi.
-
Lobamokkade rubriik
Sul l'aheb juba auto v'arviga k6ik kokku .Eestis vist ple lubatud punane suunatuli ,aga v6ibolla on seda ka muudetud nyyd ,aga sulle soobiks Usa styl omad muidugi veel rohkem .Mustal autol kuidagi yhtlustab auto jumet see tumedam tuli .Ma nyhkisin enda omad ka paar aastat tagasi lakkist puhtaks mis olid siis kyll punasega tehtud kui ostsin ja ebayhtlaselt oli kuidagi ,tegin yhe musta lakkiga yle ja pagan kuidas see org tuli karjus seal oma v'arvilisusega .Lakki saab allati eemaldada kui vaja ja ongi org tuli j'alle .
-
325i '90 - GTA
Poleeritud randid j'aavad 'ara nenede pideva nyhkimise vajause p'arast we?Maja ees ka ohtlik parkida sul juba see must v'arv tuleb maha kindlast ,kas v'arvi poleerimisega ei sa korda seda?mul lasid kunagi maja lapsed ratta lenksuga ylle tagatiiva p'aris kooralik juut j'ai j'argi ja tehti korda v'rvilise poolerimisega .Gaarazis on sul laijust ikka m6nusalt .
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
:D
-
BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
Mina lasin pulbris v'arvida .Hea vaadata nagu uued ,k'asari asjad ka uued sees ikka .
-
320i (m20b25) '90 risto21
Oh neid velgi on terve net t'ais 600 eureest v6tta kus nurgast tahad neid .Siin on Lensod Bsx Soomes kohapeal olemas .Ega neid naljalt uuena odavamalt liigugi eriti .Kasutatud lyyakse ka l'aikima ja myyakse ikka uue hinna ja pea sama hinnaga maha.Pole eriti n'ainudki kasutatuna myygis .
-
316i Touring Design Edition '93 - ///Mario
:rolleyes:
-
Lobamokkade rubriik
Rool maha ja allumine syyteluku plastik katte ka siis p'aased pistikule liigi ning2 kruvi hoijavad kangi ja ongi k'aes .4 kruvi ja yks suur muuter .
- Lobamokkade rubriik
- BMW 325e '85
-
Elektrilise antenni parandus
Ma v6ttaks ka yhe saab saatmise kuludelt ka kooku hoida .
-
Flantside valmistamine ?
Ja mis nende flantside hind on?
-
318is (m20b25) '90 - Asser
Paistab viisakas kuupe olema blacikd on ise tehtud v6i org.
- müüdud
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Head vana l6ppu ja Uut paremat
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Kevadel siis kylge krutima ka need .T'anks Elav siis tulede eest! Selline vidin sai siis kasutajalt Jozz saadud ,t'nud temalegi Huvitab muidugi mis moodi see lahti k'aib et saaks aku 'ara uuendada.
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
H'aid j6ulu pyhi !!! Kellelgi midagi sellist m'arki pole pakkuda !
-
320i (M52B28 turbo) - SIIM
On neid musti kuupesid siis t6esti nii palju veel liikumas we?
-
m: e30 kupee osadeks
M6ttetud teemad piini siin infi nagu oleks kuuaega aega siin neid juppe taga ajada.Moded peaks need tel ja asukohata teemad juba eos sulgema.