Hüppa postitusse

KUKS

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis KUKS postitas

1. abs oli küll jah,kuid abs-i pannakse ka trummel pidurile. mul oli 318tds e36 mis on trummliga ja abs samuti. pildid sillast
  2. 2000 aasta 316 oli. lihtsalt 323 omadel on ketas pidurid teistel trummel. muidu ju sild ikka kõigil compactidel sama. aga huvitav see, et tollel 316-el oli siiski ketas sild. mõõtnud veel ei ole,aga välimuselt täpselt e30-ne oma.
  3. Sai siis eile ära toodud endale lõpuks e36 compacti tagasild vaatab millal alla jõuab paigaldama hakata. pilti ei jõudnud teha.
  4. Peale pesemist siis Ja nii jääb siis ilusasti kevadet ootama.Valud võtsin alt ära ja müügis. Õigem oleks küll masinat talvel ehitada,aga praktika tallinnas võtab nii suure osa ajast ära,et lihtsalt ei jõua
  5. Ma tänan siiski on jäänud ikka veel palju teha. Uuendusest siis nii palju,et auto on põhimõtteliselt talvekorteris Enam tänaval ei liigu,aga tuleb veel ära pesta ja siis varju alla riidekatte alla kevadet ootama. 2011 plaanid siis oleksid: 1. 4x100 --> 5x120 (kellegil compact e36 tagasilda pakkuda,siis olen avatud) 2. Seoses eelmisega ka pidurite uuendus.+ arvatavsti hüdro käsipidur 3. Korralik e36 roolilatt leida ja külge installida.+rooliotsad kah üksiti uued. 4. amotide vahetus paremate vastu(kas bilsu b6 või konid) 5.Korvistmed leida ja installida+korralikud traksid 6. LSD paigaldada 7. Masin korralikult ära seadistada. Eks näis palju teha jõuab
  6. Täiendaks ka siis teemat. Vahe peal nagu midagi auto juures teinud polegi.summuti on korralik alla saanud. Alla pandud roolilatt osutus ka kehvakeseks.ei tilgu,aga lõtk on latis sees. Õnneks ma ei maksnud sellest midagi tuleb ikka korralik e36 oma muretseda. Seadistada ka pole jõudnud.Suvel oli liiga kiire,et sellega tegeleda. Samas nii palju kui sõita on saanud pole probleeme esinenud. Võib olla tekib ka võimalus seda masinat tallinnas liikumas näha kui ma kellegi seadistama leian,kuna nüüd pean pool aastat tallinnas pesitsema. 8)
  7. Mis siis sellest masinast ka saanud on? turbokas vahel juba?
  8. Mis nende hiina udukate hind ka oleks?
  9. ja karteri põhjad on e34-jadel (m50 mootori omadel) kõikidel ühesugused. mingit kõrguse vahet pole. Ning mootorid on ju ikka kõik ühed,keegi ei hakka tehases vastavalt kerele erinevat mootorit tegema.ühel on õlivann eespool silda(e34)ja teisel on sillatala taga(e36) pigem on asi selles,et kas olete samasuguseid mootoripatju kasutanud.minul on näiteks e34 2.0 omad,aga pannakse ka e28 omasid. Ning loomulikult on sõltuvus ka sellest,kummal suurem madaldus all on.
  10. Radikas on mul 528 e28 pealt. ja visko on samuti e28 oma.Peab olema nelja poldiga visko ja tiivik peab olema selline,mis kinnitub tagant poolt visko külge,e28 on nii. siis tuleb sinna tiiviku ja visko vahele panna parajad puksid,et tiivik radikasse ei käik ja liiguks taha poole. isegi labasid lõikama ei pea.saab ka e34-ja oma panna,aga siis pead tiiviku labasid lõikama,et see termostaadi korpusest mööda käiks.ma alguses lõikasin,aga hakkas labasid lõhkuma ja avastasin,et see praegune süsteem on parem jahutab kenasti ära Täienduseks ka nii palju,et roolilatt nüüd vahetatud ja hetkel läks tagasi e30-ne oma.kuni leiab korraliku e36 lati või oma uuesti korda saan teha.
  11. Ega siis ükski projekt pole kohe valmis ju ja iga ehitus võtab aega. Inimesel on eesmärk selge ja selleks on driftcar ning see teeb sellest juba driftcari. Ei ole mõtet viriseda. Kere on küll maasikas ja ihkaks omale ka nii korras kere Jõudu edaspidiseks 8)
  12. Teeks ka siis väikese uuenduse. Nüüdseks siis ette pandud uus ja suurem radikas(vana jäi väikseks) ja korralik visko vurr ette. kunagi tuleb veel ka ette poole elektri vent,et kui vaja piitsutada on,siis läheb see lülitist käima sõiduks piisab täiesti viskost. Sai tehtud korralik 3" downpipe ja ka summuti,mis kohe mõjus ka turbo paremaks töötamiseks.ainult downpipega kerib rõhu ikka väga kiiresti üles. Lõpuks sain ka masina käima korralikult. masin oli siis vahe peal Joosepi käes seadistamises,aga starteri juhe otsustas vastu mootorit isolatsooni ära kulutada ja andis lühist,nii,et kui august läbi sõitsin jooksis aju kokku ja mootor ainult turtsus. nüüdseks probleem lahedatud ja juhtmetele pandud ümber lisa kõri,et see enam ei koduks. Nüüd siis tuleb veel edasi seadistada hetkel rõhk vaid 0,6 bari. Veel sai tehtud korralik ja uus bensupumba juhtmestik,sest originaal otsustad streikida ja pinget kaotada,mille tulemusel bensu rõhk kõikus,hetkel tundub,et töötab ilusasti. Teha on muidugi veel: roolilatt andis saba ja tilgub,käigukasti otsa simmer samuti,kapoti alune ilusaks ja korda teha.
  13. Kui m20 hooratta paned pead hoorattal tagant maha treima või siis natuke karteripõhja lihvima,sest muidu läheb vastu põhja kinni.Seda ma ei tea kas m20 kahemassilisel ka nii on,ma panin ühemassilise ja tuli nii teha. starteril pead pendiksi ainult ära vahetama. seda miks kast lõigatud on,seda küll ei tea. kas kast on ilusasti otse all või hoiab viltu? kui m50-nele on m20-ne kast otsa pandud siis hoiab kast viltu all. äkki on hooratas vastu hakanud käima ja siis on lõige tehtud? kuulsin,et nii pidavat olema,kui vana kast m50-nele panna.
  14. Nii sama sõitmiseks kõlbab ka ju täitsa visko vurr ette.Ei pea juhtmeid vedama ja releed vahele aretama teed nati ringi ja mahub vahele ära,nimelt tõstad vurri taha poole viskosidurit,seibid vahele ja lõikad natuke tiiviku labasid tagant ära ja hakkab ilusasti tööle. Minul toimis ilusasti ja teeb seda siiani,aga visko ise hakkab mul õhtale minema. Kui uut kollektorit vaja,siis mul on täitsa 2tk üle Aga jõudu edaspidiseks
  15. Tänud Siiski on veel palju palju asju teha,et ma masinaga õigesti rahule jääks ja korralikult paugutada saaks 8)
  16. Hea töö(Y) Kuna siis ikkagi turbokas peale tuleb? Ps: Mul jäid nüüd 3.5-se pihustid üle,peaks olema 218cc/min
  17. peaaegu. tühikäik on nüüd ilusasti olemas.ja koha peal kannatab peaaegu pöördesse lasta,aga sõites hakkab ikka veel jõrisema.takisti suurust peab veel tõstma? võrreldes eilsega öö ja päev
  18. Teeks ka siis väikese uuenduse. Et lõpuks sain auto ikka MS 2-ga käima.Kõige hullem jama oli sädeme kätte saamisega ja mis lõpuks selgus,et viga oli tegelikult väga lihtne,ainult selle leidmiseks kulus paar kuud :? Igatahes tänud Mihklile,et ta viitsis mu küsimustele vastata ja nõuga aidata ning aju testida. Nüüd siis veel vaja korralikke pihusteid. Samuti sidur tuleb kangem panna,hetkel seisabki siduriketta taga.Et ootan pakkumisi kulunud 240mm ilmaleevendita bmw kettale. saab uued katted panna. ning down pipe on vaja vähemalt 3"ne teha.hetkel olev jääb liiga väikseks. seega otsin ka 3" toru ja põlvi paar pilti ka:
  19. Seda nüüd kindlasti ja veel häid turbokaid :wink:
  20. võimalik,aga lihtsalt selle mootoriga ei ole just palju ruumi mul kapoti all,et kõik asjad ära mahutada(kasutusse läheb veel ka audi wg) ja ka sai kolle tehtud käes olevatest juppidest. Eks tulevikus saab ju jälle uue teha,kui vaja peaks olema. samas turbo mootoril ei ole ka nii oluline,et kõik torud oleksid ühe pikkused,peaasi,et voolavus oleks hea.
  21. Väike teaser Hetkel siis vana mootori peal prooviks. jube kitsas on ikka kapoti all. nüüd vaja veel wg ka kuhugi ära mahutada
  22. Ma lasin ploki õrnalt mustaga üle ja ülemise otsa halliga. ei viitsinud väga ilustama hakata,et nüüd väga korralikult nikerdada ja värvida.Sest varem või hiljem põleb värv maha.tähtis on et õli ei lekiks. selles suhtes,et õli tuleb ikka maha maha pesta ja uued tihendid panna,kui juba lahti on
  23. Mootor ongi puhas juba ilusasti Ja loodan,et nii ka esialgu jääb,sest kõik tihendid said nüüd uued Käigukasti ei ole jõudnud veel lihtsalt puhastada,sest selle alles eile tõin omale selle.
  24. Muidugi ' ei tegelt kuna ma ise ehitasin alguses oma mootorit teise laua peal,siis sõbral oli vaja oma fordi mootorit kusagilt putitada,siis tõi selle sisse.kuna kõrgus oli hea tegemiseks kolisin ise ka hiljem sinna üle No kui keegi osta soovib,siis mootori müün maha ikka,kui ei taha jääb seisma
  25. Mõned pildid siis: kokkupaneku ajast. 2.5le siis nüüd veel sidur külge ja kast ka panna selline käikar läheb.Peal kirjas ZF ja mingid nr-id. Tundub,et vana kast mis mul all oli Getrag 260. vähemalt selline nr-i tundus seal olevat. Ja siin siis vana 2.0 mootor,mis täitsa töökorras,jääb järgmisi aegu ootama

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.