Kõik, mis bergo postitas
-
M: 16x9 randiga veljed
Müüks oma Aluetti veljed, kui kellelgi huvi on. Kõik neli on korralikult sirgestatud. Ideaalis võiks randid ära poleerida ja ääred on natuke räsida saanud. Ise ma ei ole nendega kordagi äärekivisse sõitnud ja ennast need kriimud ka väga pole häirinud. Suurused on neil 16 tolli ja laius 9 tolli, et 15. Rehvid on peal 215/40 ja sõidetavad, aga siseküljed on kõigil suht siledad. Kui huvi, siis minu auto teemast võimalik rohkem pilte näha. Hind 300 euri. Veljed on auto all ja Tartus hetkel. 5189916
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
Tänud, eix, mõtlesingi, et kas kahed valuveljed olid kaasas . Tulede regull ka ei toimi kahjuks, ja kompuuter vilgub aegajalt. Ma ise ei ole nii elektrik, et seda näppima hakata. GTA, kui sa viitsid nelipaki eest vms üle vaadata, siis ma hüppaks läbi küll teinekord.
-
Tehase lisavarustus VIN koodi järgi
Oi rsk, toksisin huvi pärast oma masina sisse ja avastasin, et ülevaatus on 4 kuud tegemata juba
-
Mudel: 320I (EUR) Seeria: 3 (E30) Toodetud: 1990-01-15 Mootori tüüp: M20 Mootor: 2.00 L (95 kw) Vedav sild: tagavedu Keretüüp: sedaan Käigukast: manuaal Uksi: 2 Interjöör: (0270) Värv: STERLINGSILBER METALLIC (244) S219A Nahaga kaetud sportrool S286A Valuveljed (BMW STYLING) S314A Soojendusega peeglid ning juhiukse lukk S320A Tagumine mudelinimi eemaldatud S324A Esi-ja tagaspoilerid S331** SPORTPAKET - S339A Musta värvi iluliistud (shadow-line) S350A Valuveljed (STAR SPOKE 108) S400A Katuseluuk (manuaalne) S415A Tagumine aknakate S428A Ohukolmnurk ja esmaabi pakk S510A Esitulede kõrguse regulaator S520A Udutuled S556A Välistemperatuuri mõõtja S704A M sportvedrustus L801A Saksamaa versioon Minu masina tehase spec Talvel sai selgeks, et ei peegli ega ka lukusoojendus ei toimi igaljuhul. Temperatuur on ka stabiilne -30C
-
M. keskin kt 1 16x9j 4x100
Kas vajalikud flantsid saab lisaraha eest? Kui ei, siis kust neid võiks saada?
-
M. keskin kt 1 16x9j 4x100
Kas flantsid, et e30-le rattad alla panna, on ka hinna sees?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Midagi tõeliselt head! http://www.auto24.ee/used/1079714
-
Head muusikat autosse :)
Elustan seda teemat ajaviiteks
-
Klassikaliste BMWde rajapäevalt paar pilt: Kokkuvõttes oli mõnus driftipäev, nagu piltidelt näha
-
Klassikaliste BMW-de rajapäev Rapla kardirajal 08.09.12
Ma liikusin ka 4 paiku minema, sest paistis, et kuiva asfalti ei ole lootagi. Sellegipoolest oli seal uisutades nalja kui palju ja sai oskusi lihvida küll. https://picasaweb.google.com/112284389473985782304/Rajapaev Siit lingilt saab vaadata mõnda pilti ka, mis ma tegin. Lõpus tegi küll tüdruk ainult minu autost pilte
-
Kes siis veel E30 meestest tulevad?
-
M: 7mm flantsid 2tk
Müüa rattaflantsid. Asuvad Tartus ja satun ka Tallinnasse. Saata võin ka. hind 5 euri. 5189916
-
Lobamokkade rubriik
Keegi omale huvitavat bodykiti tahab? http://www.autonet.ee/uudised/autouudised/3-series-e-30-tuning-52867.html
-
Mingit julma stretchi ei ole, 215/40 rehv on 9 tolli laial veljel. Mulle tegelt meeldib see välimuse poolest, et rattad lääpas. Esimesed tahaks siiski otseks saada, sest siis peaks parem pidamine olema esiratastel ja alajuhitavust vähem.
-
Et unarusse ei jääks teema, siis uuendan. Tehtud vahepeal: Vana summuti lärises juba suht kõvasti, nii et sain eixi käest vähekasutatud terve tagumise poole. Nüüd ilusti vaikne. Esimeste pidurite supportid vahetatud korralikemate vastu, mis muuseas on kuldsed - bling bling Kojamehehoovastik ei püsinud enam koos ja seetõttu nüüd ka see vahetatud. Panin sisse natuke moodsama raadio, et saaks ka midagi muud peale kassettide kuulata nüüd siis CD, usb ja auxi võimalus ka. Ahjaa natuke kvaliteetsemad esimesed kõlarid läksid ka külge, originaalaukudesse ikka. Väike illustratsioon ka. Muud midagi vist pole teinud peale rehvide kulutamise. Madaldusega on rattad nii lääpas, et sisemised ääred olen sujuvalt siledaks sõitnud
-
BMW 316i '89 - Puskar
Sõitsin teist mööda vist siis, kui Tartu mnt ääres pusisite seal. Edu pilli korda tegemisel!
-
Kõlab nagu väga lahe üritus. Ma üritan kohale tulla. Polegi veel e30-ga jõudnud ühelegi taolisele asjale.
-
Kõige sarnasem velg, mis ma tean, on Kerscher Carmona
-
Head muusikat autosse :)
E30 on siin videos täitsa esindatud. Muidu ka päris äge lugu ja video
-
2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
Võib-olla see. Kui teen mõne parema pildi, eks siis pakun uuesti.
-
need peaks küll huvitavad pakkumised olema siit kellelegi: http://www.auto24.ee/used/1052366 Baur ja preface kupee.
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Tühikäigu kõikumisega oli mul näiteks nii, et sai hoopis lisaõhku mitmest kohast. Suurim probleem oli gaasiklapi ja kollektori vahelt, lisaks oli üks voolik otsast suht katkine. Need sai kinni pandud ja oluliselt paranes olukord kohe. Väike kõikumine jäi alles aga ka väike leke jäi alles, sest polnud võtta neid kõiki voolikuid. Point siis selles, et lase mingit hästi põlevat ainet erinevatesse kohtadesse voolikute jms suunas ning vaata, mis teeb.
-
Suht paistes on jah need tänapäevaautod. Linnapildis on e30 ikka pisike.
- Lobamokkade rubriik
-
O: Madaldussarja
Ma julgen soovitada FK toodangut, need on uutena päris ausa hinnaga ja kvaliteet tundub väga hea, 75/50 on mul omal all ja väga ok. Ainult vedrud võisid maksta kuskil 70 kanti. Aftermarket.ee pakub neid igatahes.