Hüppa postitusse

bergo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis bergo postitas

1. bergo vastas matu665 teema asukohas Autod
    Kui touring ka sobib, siis on pakkuda. https://www.facebook.com/marketplace/item/941558973014127/
  2. Otsin e30 spetsiifilist style 5 15 tollise kapslit. Kõik vihjed teretulnud. 5189916
  3. Igati korras. Asub Tallinnas tel 5189916 25 eur
  4. Väga mõnusad ilukilbid on all Kiidan!
  5. Tervist, Otsin selliseid vidinaid. Pakkuda võib e28 ja e30 omi. 5189916 Tallinn
  6. Tervist, Pakun heas korras radikat, mis tulnud fl e30 320i pealt. Hind: 35 eur Lisaks tühkäigumootor m20b25. 25 eur 5189916 Tallinn
  7. Alla läheb m20 mootoriga E28-le
  8. Tervist, Otsin nimetatud kasti. Seisukord võiks olla hea. Asun Tallinnas, tel 51 899 16
  9. Respekt, masin areneb ilusti seda muhvi sai ise ka vahetatud kunagi. käiguosa käis natuke lohakalt tõesti. Kas amortide seisukorda oled vaadanud? esimesed võivad hakata otsi andma vaikselt, kui ma ei eksi. Käigukasti õlileke on tingitud ilmselt väsinud töösilindrist ja simmeritest. Keep it up!
  10. võib vahetuse peale mõelda. Mul on pakkuda: http://auto.motors24.ee/vehicles/411023-BMW-318-1993.aspx?pg=0&sort=paid
  11. Ilus! Kuule ostsin endale talveks ühe e36 jah, ilmselt küll rohkem lihtsalt lõbutsemiseks kui projektiks. Taolised randiga veljed samade mõõtudega on siin müügis ka, kui ma ei eksi. Teine variant, räägi GTA-ga.
  12. Hea vaadata, et masin areneb Edu temaga! Velgede osas ma piirduks 16 tollistega, sest 17 näeb juba totakalt suur välja selle auto all ja sõidumugavusest ei jää ka midagi alles, sest rehv peab väga madal olema sel juhul.
  13. Tervist, Otsin typ 168 LSD sisu või e36 korpuses terve diffi. 5189916
  14. bergo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Hea video m20 turboga e30st http://www.youtube.com/watch?v=adU1V9aiZqM
  15. eelmise talve sõitsin sellisel kõrgusel temaga, natuke peab jälgima, kuhu ronid ja kuhu mitte, aga sai hakkama ilusti
  16. Tallinnasse, nagu aru sain.
  17. Masin oli hea, aga nüüd on müüdud. Uus omanik lubas hoolt kanda ta eest
  18. bergo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Nii need e30-d hävivad ükshaaval... kurb
  19. ajutiselt sai see kummipaela või millegi taolisega kokku tõmmatud Probleem ise on väga tavaline e30 puhul.
  20. Ilus vaadata kohe, hea töö! Ainult et velje võid küll välja vahetada.
  21. Sõbranna tegi sünnipäevaks väikse maali mulle Asi ise tegelt 80x60 cm. Minul jäi igatahes karp lahti mõneks ajaks.
  22. Nonii, kuna garaaži mul ju ei ole, siis pidin auto täna professionaalsesse töökotta viima. Tänastes plaanides on uued mootoripadjad ja uued tagasillatala puksid. Muuseas on väikest viisi müügis see auto. Kellel huvi, siis Tallinnas saab näha.
  23. bergo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Haha, jep, päris andekas foto Aigar
  24. Mulle tundub, et siit on tulemas väga mahe pill. Palju edu!
  25. ikka asi areneb pidevalt

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.