Hüppa postitusse

ranzzz

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ranzzz postitas

1. off-road service tegeleb sellega ning sul on vaja 8 plekk velge kui ma õieti mäletan :roll:
  2. kas sa said sellise rooliga hakkama ?
  3. Tallinnas tegeleb kodanik Eiki Lill sellega. Väärt tegelane. Lasin enda hooratta ta juures ära taastada ja küsis 35 Eur. Tal siin kasutaja jaan tatikas ning Tel 51 31 201
  4. Need on uunikumi nr. Neid niisama naljalt ei saa aga samas pole ka võimatu
  5. see oleks sitaks hea mõte olnd :D
  6. too üritus oli "nii paha" :D:D Hullult s**t oli olla järgmine päev ja ülejärgmine ja natuke isegi üle üle järgmine Aga jääme ootama järmist .... järsku saab ka kohale veeretud
  7. Tubli oled
  8. pole viga ... anname vast andeks
  9. Kuidagi nii hakkab välja jah kujunema
  10. 5000k pidavat olema kõige parema nähtavusega .... isegi kasutan neid
  11. nu ma arvan et kui ilm lubab siis võix Ale coq-le tagasi minna :wink:
  12. touringu X on nagu märg unistus mul
  13. mina pooldan endiselt oranzi :twisted:
  14. kle sa endiselt tegeled ? Vaja oleks siis esimesi õõtsa pukse ja kui võimalik siis eksentrikuid
  15. too peaks eix-i valduses olema
  16. mul on 3.91 ülekandega 100ga sõites u. 3000 rpm niiet sul päris kiire ülekanne ....mingi 2. .... millegagi ma pakuks
  17. järgmine kord pidi mais olema aga sellest ennem peaks olema klassikaliste bmw-de raja päev raplas niiet ma arvan ma seal ka kohal btw sellest on siin foorumis ka kuskil juttu
  18. jajajaaaa... sa olidki tolle s2000ga jah ?
  19. ma üritan ka kohale veereda ... kummaga seda ma veel päris täpselt ei tea
  20. Järelkasv ? :roll:
  21. üüüü ... nii äge sa kohe meie firma päris enda sahamees aga ok kaua võib ... kaome tuttu, homme tööl teeme kohvi, mürtsu ja kärtsu Siga hästi sobib see minuarust btw 8)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.