Hüppa postitusse

ranzzz

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ranzzz postitas

1. Minagi oleks vägagi poolt !!! :twisted:
  2. ma usun küll Pähkel sa tuled enda omaga ?
  3. ma nüüd ei tea kas see olid sina või mitte aga üks sama sugune must turbokas sõitis mu tagant läbi kui ma tondi selveri parklast tondi tn välja keerasin :wink: Igatahes "fööni" vilin oli südant soojendav :twisted:
  4. see usa ford siis off-roadi meeste mänguasi ja ühtlasi ka lowgeari üks promojatest 8)
  5. esmasp. oleks parem varjant ka mulle :roll:
  6. õigus õigus kasutaja lennukiga
  7. et sul see kütuse pumbad ikka ja jälle laiali ei lendaks võid südame rahustuseks topeltpumbad panna seda muidugi siis kui sul tuleviku plaane ka sellega on et tõstad rõhku paned progretava aju jne. Orig. ajuga ja värki võib vabalt 0.6 bar peale lüüa ...ei juhtu midagi 8)
  8. e30 stabikavarraste pukside ring ?
  9. Nu mulgi parajad 2 kahuritoru ... häält teevad mehiselt aga see-eest on vastav mootor ka ja üleültse mulle lausa meeldib mu auto hääl. Mnt tsipa paha on aga ra*sk ära ka ei võta Jürgen peaks ka mäletama mis häält ta ex tegi
  10. täpselt minu mõte
  11. ma kuulun siis eixiga nende ebaõnne sõdurite hulka nimelt mul lõpetas sidur koostöölepingu :evil: Homme siis kukun sidurit lammutama et vaadata mis seal siis konkreetselt p***e läks. Siit ka siis üleskutse et kellel vedeleb kuskil tutikas siduri komplekt või siduri detaile siis võiksite PS-i saata
  12. sa mõtled et tagaklaas ainult või tagaaknad kaasaarvatud ? :roll:
  13. üritus oli super ! ruts ma arvan et mina tundsin end siiskit nati nigelamalt kuna endal too esipõll on ikka kõver tänu halbadele finants seisudele
  14. Nujah kahju kyll et tulla ei saa aga ok ...järgmine kord püüa ikka kohal olla oma kiisuga
  15. Nu rullik on teadatuntud "mendimagnet" ja kui neid veel palju on siis 1) neil võib tekkida arusaam et me lähme kuhugi joonele panema ja lähvad ärevaks 2) järsku on neil nokkimis tuju ja võtavad terve rivi ette et kas kõik ikka nii nagu peab ning raudselt pakub neile huvi miks selline rodu :roll: Selline oleks siis minu vaatevinklist vaadatuna :wink:
  16. hihh ...siis tolmuimeja nr1 sõber
  17. eks ta tsipa edavuse värk ole kaa :twisted:
  18. Hakkab looma. Vb saab ka sind kuskil mojal näha kui hr. pesuri juures
  19. küsimus selline et kui palju sa 2 püstaku keevitamise eest tahad ?
  20. tõsiselt hea on vaadata et nii põhjalik töö on ette võetud. Jõudu ja jaksu ! 8)
  21. Nii on välja kujunend jah et pargitakse üksteise kõrvale. Jätab hea mulje Ma ei usu et hakatakse vahele parkima. Siiamaani pole veel tehtud
  22. Nu ürita ikka tulla. Rullik oleks ikkagi sümboolsem :wink:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.