Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
    1 386
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

49

Kõik, mis extreme327 postitas

1. Mis kasti küljest flants on pärit?? Mul on pakkuda gtrag260 küljest suurem flants??
  2. Sellise hinna eest sa nagunii ei taha nagu eelnevast jutust aru sain, kuid ehk kellegil veel vaja sis rootsist saab ka neid tellida. http://server.pure-pf.com/webshop2/index.php?id_category=97&controller=category&id_lang=1
  3. Sellised asjad vedelevad.mustal roolil e30 sobilik rooli vahe tükk ka olemas.asjad asuvad lõuna eestis.
  4. Seda nüüd küll kuid suurem ketas ja suurema pinnaga klotsid oleks ka abiks.oleks tava e30 oleks suurem varjant kohe võtta kuid ix vähe teine se e süsteem sis mõtlesin uurin vähe teemat.
  5. küsimus siuke,ega kellegil pole olnud kokkupuudet 325ix esipiduritega.oleks soov sinna suuremad külge leiutada. originaalid on nagu nad on,auto turbokaks ehitatud ja võiks ees olla suuremad kettad ja supportid. ehk kellegil on olnud vms teab mis kompott sinna saaks suht lasta teha,mis auto kettad jne sinna oleks kõige mõistlikum sobitada. ehk on kellegil olnud mingeid kogemusi vms mingi teema kuskilt silma jäänud,jagaks ehk oma teadmisi.
  6. extreme327

O : M20B20 karterit

Karter pakkuda kuid mitte pärnus.asub tõrvas.54623959 Vb oleks võimalik transportida pärnu.
  7. Helista.54623959 Mul on pakkuda!
  8. extreme327

Kes, kus ja keda nägi

Mingi hall baur sõitis ka tõrvast ennem just läbi.
  9. extreme327

Kes, kus ja keda nägi

Täna tartu sõites oli miskit siukest liikvel.
  10. extreme327

O:M20 Kardaani

lõuna-eestis ka pakkuda väikse flantsiga kardaan.
  11. extreme327

Kes, kus ja keda nägi

Sama cabrio sõitis tõrvast ka läbi vist.kimasin koju vihmaga ja mööda tollest korra.
  12. Mul vedeleb garaasis 325ix orig.konditsioneeri varjandi radikas. Paku hinda. 54623959
  13. extreme327

Lukku

On pakkuda.paku hinda.asub tõrvas.homme võimalik tallinna tuua 54623959
  14. müüdud!
  15. mul on pakkuda m52b28 väntvõll lõuna eestis. 54623959 tehtud sobilikuks m20 mootorisse samuti oleks pakkuda ka m20b25 sisselaske kolektor.
  16. veepumpasid pakkuda 2 tk.üks pm uus kui huvi siis 54623959
  17. Helista küsi!
  18. extreme327

Lobamokkade rubriik

Ei läinud ühtegi ah too tollelx
  19. extreme327

Lobamokkade rubriik

Kõrvalolev sai lutti. To aeglane naga jalgratas
  20. extreme327

Lobamokkade rubriik

Nonii soomes alastarol kiirendusel e30 lauri sootsi autoga 400m aeg 8,863 ja kiirus 257km/h. M20 mootorist powerit tuleb (Y) kannatab seda m20 mootorit tuunida küll
  21. extreme327

Kes, kus ja keda nägi

nägin ka täna eixi tartu kimamas suure vihmaga
  22. Veoskeemiga on jh natuke nutune seis hetkel kuid turbo õlitus on norm
  23. Ei tea pole mingit düüsi ja asi toimib kenasti
  24. extreme327

Lobamokkade rubriik

mul ei ava linki kahjuks
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus