Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis extreme327 postitas

1. kasutajal JIL on pakkuda sulle klaasplast esi tiibasid,pm kogu ring kui vaja.
  2. Njaa aga se e30 tuli sinna lihtsalt pm aind näitama.projekt on järgmiseks aastaks auto sõitu paisata.ja ühe korra mis sõitis siis selle kulges vaiksemt raja lihtsalt läbi.
  3. igatahes E märgistused asjad kõik ilusti peal jne.nv eesti tulen ehk siis saan tegeleda sellega.
  4. uuri uuri,kui eestis olen siis saan tegeleda sellega.tellisin male sealt hella blackid
  5. ei ma tea mis toode.klaasist ja samuti läti toode.hind on niuke nagu on mina hinda ei määra,kui saad 5euri tükk siis hea hind ju see.
  6. ma saan telida esitule klaase.15euri tk.
  7. eile sai soomes kiirendusel käidud,üks super e30 oli
  8. põhimõtteliselt saan uduka klaase 15 euri tükk klaasist.samuti lätist.pean üle täpsustama veel et kas on saada vms.
  9. ei oska korralikku teemat üles ehitada
  10. http://www.auto24.ee/used/1507075
  11. üritus oli suht enam vähem.pealt vaatajatele võinuks olla normaalne tribüün ürituse jälgimiseks.mitte et peaks ntx väikse lapsega mööda liiva hunnikuid ronima jne. vahest olid suht pikad pausid vms,võinuks olla mingi show ntx.jne kuid sai käidud ja ja ikkagi positiivne
  12. nägin helsinkis üht cabriot
  13. Üritan laupäeval kohal olla.
  14. mis see on mingi valgevene tuuning we ja kui eixil pole bmw logoga tunkesid siis peaks kinkima korralik töö ülikond kulub alati marjaks ära.
  15. mul oleks pakkuda sulle m tech2 esimene stange.kuid see on replica,klaasplast toode.kui huvi siis ps
  16. Kõige lihtsam,odavam ja töökindlam
  17. Pealegi see turbo mõiste on suht lai.omeneb mida ja palju jõudu loodad saada.
  18. Vale puha.ei põlanud ära.omanikul oli probleeme selle masina eestisse saamisega.seega loobusin.ei jõudnud mitu kuud autot oodata.
  19. Mul on huvi esi spoila vastu,ja esituled,smoke.
  20. avasin lingi kuid ei süvenenud sellesse texti seal
  21. mille jaoks need tagumistele amortidele need flantsed head on siis??? täna sai just cabriol need ära vahetatud.
  22. Oleks vaja jh suurema mootoriga varjandi omasid.v8 jne 750 vms.millem on suuemad.jämedamad poolteljed.sealt on vaja neid kus ratas kinnitub.
  23. karu on küll tegija.
  24. lõpuks eestis see masin

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus