Kõik, mis extreme327 postitas
-
Lobamokkade rubriik
ei ma tea mis toode.klaasist ja samuti läti toode.hind on niuke nagu on mina hinda ei määra,kui saad 5euri tükk siis hea hind ju see.
-
Lobamokkade rubriik
ma saan telida esitule klaase.15euri tk.
-
Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
põhimõtteliselt saan uduka klaase 15 euri tükk klaasist.samuti lätist.pean üle täpsustama veel et kas on saada vms.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
ei oska korralikku teemat üles ehitada
-
http://www.auto24.ee/used/1507075
-
NEZ DRIFT Championship 16-17.08 @Auto24ring,Audru
üritus oli suht enam vähem.pealt vaatajatele võinuks olla normaalne tribüün ürituse jälgimiseks.mitte et peaks ntx väikse lapsega mööda liiva hunnikuid ronima jne. vahest olid suht pikad pausid vms,võinuks olla mingi show ntx.jne kuid sai käidud ja ja ikkagi positiivne
-
E30 pildid internetist.
-
NEZ DRIFT Championship 16-17.08 @Auto24ring,Audru
Üritan laupäeval kohal olla.
-
Lobamokkade rubriik
mis see on mingi valgevene tuuning we ja kui eixil pole bmw logoga tunkesid siis peaks kinkima korralik töö ülikond kulub alati marjaks ära.
-
O: Odavalt katkised mtech II stanged.
mul oleks pakkuda sulle m tech2 esimene stange.kuid see on replica,klaasplast toode.kui huvi siis ps
-
e30 turbo
Kõige lihtsam,odavam ja töökindlam
-
e30 turbo
Pealegi see turbo mõiste on suht lai.omeneb mida ja palju jõudu loodad saada.
-
M: E30, E36, E28, 2002 turbo klaasplastist valmistatud keredetailid
Mis taga stange hind on???
-
Vale puha.ei põlanud ära.omanikul oli probleeme selle masina eestisse saamisega.seega loobusin.ei jõudnud mitu kuud autot oodata.
-
M: BMW E30 Hind 350.-
Mul on huvi esi spoila vastu,ja esituled,smoke.
-
Lobamokkade rubriik
avasin lingi kuid ei süvenenud sellesse texti seal
-
Lobamokkade rubriik
mille jaoks need tagumistele amortidele need flantsed head on siis??? täna sai just cabriol need ära vahetatud.
-
ostan: bmw e32 tagasilla komplektsed kiiged
Oleks vaja jh suurema mootoriga varjandi omasid.v8 jne 750 vms.millem on suuemad.jämedamad poolteljed.sealt on vaja neid kus ratas kinnitub.
-
Lobamokkade rubriik
karu on küll tegija.
-
M: E30 cabrio 318i '92 MÜÜDUD
lõpuks eestis see masin
-
M: Bmw 325iA Kabrio 89a.
Usun et hetnel pole see kuulutus enam aktiivne
-
Lobamokkade rubriik
Ta pani ikkka jh natuke üleliia hullu linna vahel.ju ta sõber sis polnid nii hea juht kh et niimoodi lappama läks
-
Lobamokkade rubriik
-
M20b20 turbo rõhu abi
Cometicu tihendi 100euriga kui nii siis ostaks omale kh 2 tükki kohe tagavaraks.