Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis extreme327 postitas

1. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    ei ma tea mis toode.klaasist ja samuti läti toode.hind on niuke nagu on mina hinda ei määra,kui saad 5euri tükk siis hea hind ju see.
  2. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    ma saan telida esitule klaase.15euri tk.
  3. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    eile sai soomes kiirendusel käidud,üks super e30 oli
  4. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    põhimõtteliselt saan uduka klaase 15 euri tükk klaasist.samuti lätist.pean üle täpsustama veel et kas on saada vms.
  5. ei oska korralikku teemat üles ehitada
  6. http://www.auto24.ee/used/1507075
  7. üritus oli suht enam vähem.pealt vaatajatele võinuks olla normaalne tribüün ürituse jälgimiseks.mitte et peaks ntx väikse lapsega mööda liiva hunnikuid ronima jne. vahest olid suht pikad pausid vms,võinuks olla mingi show ntx.jne kuid sai käidud ja ja ikkagi positiivne
  8. nägin helsinkis üht cabriot
  9. Üritan laupäeval kohal olla.
  10. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    mis see on mingi valgevene tuuning we ja kui eixil pole bmw logoga tunkesid siis peaks kinkima korralik töö ülikond kulub alati marjaks ära.
  11. mul oleks pakkuda sulle m tech2 esimene stange.kuid see on replica,klaasplast toode.kui huvi siis ps
  12. extreme327 vastas alvarpoiss7 postitusele asukohas Tuuningurubriik
    Kõige lihtsam,odavam ja töökindlam
  13. extreme327 vastas alvarpoiss7 postitusele asukohas Tuuningurubriik
    Pealegi see turbo mõiste on suht lai.omeneb mida ja palju jõudu loodad saada.
  14. Vale puha.ei põlanud ära.omanikul oli probleeme selle masina eestisse saamisega.seega loobusin.ei jõudnud mitu kuud autot oodata.
  15. Mul on huvi esi spoila vastu,ja esituled,smoke.
  16. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    avasin lingi kuid ei süvenenud sellesse texti seal
  17. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    mille jaoks need tagumistele amortidele need flantsed head on siis??? täna sai just cabriol need ära vahetatud.
  18. Oleks vaja jh suurema mootoriga varjandi omasid.v8 jne 750 vms.millem on suuemad.jämedamad poolteljed.sealt on vaja neid kus ratas kinnitub.
  19. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    karu on küll tegija.
  20. lõpuks eestis see masin
  21. extreme327 vastas m20b20 postitusele asukohas Autod
    Usun et hetnel pole see kuulutus enam aktiivne
  22. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ta pani ikkka jh natuke üleliia hullu linna vahel.ju ta sõber sis polnid nii hea juht kh et niimoodi lappama läks
  23. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ja nii veereski hoovipeale üks e30 jälle.kõrvalistuja koht hõivati ka kohe ära.
  24. Cometicu tihendi 100euriga kui nii siis ostaks omale kh 2 tükki kohe tagavaraks.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus