Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
    1 386
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

49

Kõik, mis extreme327 postitas

1. extreme327

E30 pildid internetist.

2. extreme327

Lobamokkade rubriik

Tõsi,tahad miskit muuta passis ja läed autot näitama siis hakkavad ükskõik mis jamaga suht pihta mis ei sobi kuigi murega millega sinna läed näiteks ei köi need asjad ültse kokku. Võtsin just ühe e36 arvele. Kuna rehvid ei pea olema enam originaal mõõdus siis seega ei hakanud 17 tolliseid alt ka enam ära kruttima. Paberi majandus ok ja tuldi välja autot ülevaatama siis nii kui uksest välja sai hoidis 2 käega pead kinni ja esimene lause oli,et mis rattad need all on. Valed ju. Oi kus käis 2 korda ümber auto ja vangutas pead,et koopast väljas ja suured. Esialgu siis ikkagi tundus jäi rahule siis vähe ajapörast ütles läeme uuesti välja ja vaatame üle. Pidin rooli keerutama ja kohapeal liigutama tiba ja vaatas ega koopasse ei köi ning tehti ikka paberid öra.
  3. extreme327

O: Varuosad (roolilatt,kolvid)

5 kolbi oleks pakkuda eraldi. Postiga saan saata. Asuvad tõrvas muidu. On pakkuda ka terve alumine moto osa töötava masina pealt.
  4. extreme327

e30 parts

@Toivoku I hawe pictures if you want to see. I can send you on fb.
  5. extreme327

Lobamokkade rubriik

Ma saatsin avalduse,ja nüüd juba 1kuu möödas ja vastust pole. Eks tuleb kohapeale minna ja kuna süsteem muutus siis vast saab lihtsamalt selle ära teha.
  6. extreme327

Lobamokkade rubriik

Riigi teatajas seal palju lugemist. Aga õnneks asjad liikund paremuse poole.
  7. extreme327

Lobamokkade rubriik

Tundub,et asi läeb vähe paremaks! Alates 26.08.2019 hakkab kehtima.
  8. 🤷‍♂️
  9. extreme327

E30 pildid internetist.

10. extreme327

Lobamokkade rubriik

Noo aga ikkagi oleneb mida tahad. Kas tahad lihtsalt odavat jama all,et öelda nöe mul autol coilid all või tahad ka reguleerida nii kõrgust kui ka jäikust eraldi ja soovid,et tootel oleks ka eluiga. See on nagu ise ütlesid äärmusest äärmusesse. Eestis meil pole vist väga palju e30 omanikke kellel coilid all ja ma ei mõtle odavaid jom vms tooteid. Pigem loe välismaa e30 foorumites kasutajate arvamusi ja proovi omale selgeks teha mis eesmärgil ja milliseid sul vaja.
  11. Oleks vaja e30 peale vahetükki koos sport rooliga.
  12. Vähe naljakas ikka. 😀 Teed autole ülevärvi jne samas karp on pehme.
  13. Pakkuge viisakid esimesi uksi/Tagaluuki. Pakkumised postkasti koos piltide ja lisainfoga.
  14. Elvis sai suht lihtsalt arvele. Kas mitte auto teemas tal sellest polnud juttu??
  15. extreme327

E30 pildid internetist.

Sessuhtes,et müts maha. asjad kenasti sobitatud ja viisakalt tehtud. Stanged asjad jooksevad muude detailidega ilusti kokku. Pole lippa lappa kokku klopsitud kätte juhtuvatest varuosadest
  16. extreme327

Lobamokkade rubriik

🤔
  17. extreme327

Lobamokkade rubriik

Originaalist asi kaugel siis seega sobivad vasakpoolsed tuled
  18. extreme327

m20b25ix vs m20b25

Fb on mul Enriko. Mingikord sai räägitud. Mismoodi tagaveo käpad külge istusid? Ix plokil käpa kinnitused teised ja 10 poldiga mitte 8 sega.
  19. extreme327

m20b25ix vs m20b25

Tõsi jutt! Saab ka ümber teha aga ma soovitaks otsida tava m20b25 moto plokk ja sinna sisu ümber laduda. Pealegi moto käpa kinnitused teised jne. Fb me vist isegi juba oleme rääkind sellel teemal.
  20. Ostan toimiva esitule pesurite relee. E30/e28 Pakkumised postkasti.
  21. extreme327

O: M20B25 üks nookur

Kui muidu ei leia siis Tõrvas pakkuda. Nv saan tuua Tallinna,või postiga saatmisega saan ka hakkama.
  22. Ain tõi jh leedust.
  23. extreme327

Kes, kus ja keda nägi

Täna hommiku just liikus Tõrvast üks kena M tech1 treilal läbi. Brock b1 veljed ja ülbe välimus
  24. Leedust tõi
  25. extreme327

Lobamokkade rubriik

😬 mul oleks 2 luuda vaja .
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus