-
318i Touring `89 - Reinz
Ei jõudnud tegeleda, müüdud!
-
318i Touring `89 - Reinz
Mootor käib, lihtsalt V8 tega harjunud, kuidagi nõrga tundub ja siis tahtsin korraga h. rihma ära vahetada, et mitte pilbasteks ajada. Ülevaatus tehtud ja vahepeal liiklen ajaviiteks maal olles. Ilma võimendita roolilati vahetus sellel lihtne?
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oi kurja! Ilus!- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Neid vist lammaritest pole mõtet otsida?- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kas neil sinna armatuuri alla mingi kaan ka veel käib, sellel okidoki omal ka sealt näha, et juhtmed ripendamas kõik!- 318i Touring `89 - Reinz
- 318i Touring `89 - Reinz
- m:bmw e30 järele jäänud jupid
Ok, aga kas seda mäletad, kas need olid omakorda mingites siinides veel, mul seal on mingised madalad platakad, pööratud servadega, nagu miskit sõidaks sinna vahele sisse. Vajadusel ju saaks pm ise ka teha need, kui kusagilt ei leia.- m:bmw e30 järele jäänud jupid
Kas e30 touringule pole neid asju, millege külge kinnituvad tagumised istmepadjad kiirkinnitusega? Ei oska neid sõnastada kuidagi.- 318i Touring `89 - Reinz
Kuram! Pean oma parima jahtimise maha suruma, usakal mul ei tohigi muid panna, kui platinumi, nu ma unustasin ära jah hetkeks, et mis ajastust see auto on!- 318i Touring `89 - Reinz
Pisem oli jah, vasakult poolt. Ma seda mõtlen, et ostsin küünlad ka täna, aga Forss pakkus mingeid kalleid küünlais ainult, 4 elektroodiga, iriiidium, või plaatinum, Ngk omad. Beru oli veel kallim, e- kataloog andis samas ka tavalisi, mingeid 3 euriseid, on reaalselt selle hinnakalliduse juures mingi eelis ka?- 318i Touring `89 - Reinz
Seal ka kaheaugulisel pikk ooteaeg. Ehk leian ikka kella, diislil 55, või 53 oli?- M: Chatenet CH 26, mopeedauto
Müüa selline vahva putukas, jagage kuulutust julgesti, ehk kellegil enne jõule just selline vahva asi puudu!Müüki läheb kuna algaval hooajal sihikul lapsel eestikad ratsaspordis ja oma hobune ootab ostmist. http://www.mototehnika.ee/kasutatud/auto.php?id=2406991&rhash=8196 - Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus