-
Lobamokkade rubriik
Ei kujuta ette
-
Lobamokkade rubriik
- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oi kurja! Ilus!- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Neid vist lammaritest pole mõtet otsida?- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kas neil sinna armatuuri alla mingi kaan ka veel käib, sellel okidoki omal ka sealt näha, et juhtmed ripendamas kõik!- m:bmw e30 järele jäänud jupid
Ok, aga kas seda mäletad, kas need olid omakorda mingites siinides veel, mul seal on mingised madalad platakad, pööratud servadega, nagu miskit sõidaks sinna vahele sisse. Vajadusel ju saaks pm ise ka teha need, kui kusagilt ei leia.- m:bmw e30 järele jäänud jupid
Kas e30 touringule pole neid asju, millege külge kinnituvad tagumised istmepadjad kiirkinnitusega? Ei oska neid sõnastada kuidagi.- M: Chatenet CH 26, mopeedauto
Müüa selline vahva putukas, jagage kuulutust julgesti, ehk kellegil enne jõule just selline vahva asi puudu!Müüki läheb kuna algaval hooajal sihikul lapsel eestikad ratsaspordis ja oma hobune ootab ostmist. http://www.mototehnika.ee/kasutatud/auto.php?id=2406991&rhash=8196- M: M40 mootori osi
Mul radikaga sama teema, et ostsin uue ja ei teadnud täpset mõõtu ja vollale vahetükk vahele- Kütsekoguse näitamise probleem
Kas seda andurit saab testida ka, enne, kui katsetamiseks peaks uue ostma?Reinz muutis oma profiilipilti- Kütsekoguse näitamise probleem
Seda, et mul tegelikult spidokas ka ei tööta, kilomeetreid ei loe, ega kiirust ei näita.- Kütsekoguse näitamise probleem
Ehk siis pean sebima armatuuri teise mõõtkavaga? Uus paak siis disla alt pärit.- Kütsekoguse näitamise probleem
Mure selline, et sai ostetud lammutusest paak, enne oli 2 auguga ja nüüd on 1 ga. Kütuse taseme näitamist pole, kuna tahab ikkagi teist tasemeandurit järgi saada. Teise sildamine hakkab näitama poolt paaki. Kas oskab keegi soovitada, et mida teha, et saada näidik tööle ühe mõõturipealt. Auto siis E30 89 aasta 1,8i 83 kw. - Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus