-
O: pre kupee jupid OLEMAS
-
M: komplektne preface udutuli
-
O: Tagumised pidurisadulad (ATE)
mul vasakpoolne tutikas olemas, isegi 2 tki , esmasp võin kolvi suuruse ära mõõta. NK pakendis.
-
O: Pre fl kupee kasutamata esiklaasi
123autoklaas.ee ilmselt kohapeal olemas
-
Talvised pildid
-
Lobamokkade rubriik
koputa käivitamise ajal pihustite pihta.
-
O: M10 mootor
mul pritsega mootor on, mõne pudinad kindlasti puudu(genekas starter, aju, tühikäiguklapp) tulevad esimesena meelde. aga suures joones komplektne juhtestmik pihustid kommutaatorigi vist leiaks.
-
O: E30 sedaani kütusepaagi.
55 või 65 liitrit?
-
O: pre kupee juhi klaas
tallinnas olemas kui õigesti mäletan.
-
Ostan pre-le varuosi!
suunatulede kang tallinnas olemas ja leidub katutikas kütuse rõhu regulaator, tootjaks pierburg.
-
Ostan pre fl kerele keredetaile ja muudki
hooratta ja siduri leiaks, tagumise klaasi ilma tihendita leian ka.
-
Süütesüsteem ja M20 küünalde valik
Ngk on oluliselt vastupidavam küünal kui bosch ,beru, denso, champion vms, m20/m30 mootoritel tihtipeale on mingid probleemid( õhulugejaid on krutitud ja nukkade kulumised, mittepikad sõidud vaid törtsutamised jne) kütusesegu liiga rikas või lahja ja see tapab kiirelt küünlad ära. NGk selles vallas annab sulle omajagu aega probleemiga tegeleda. Olen neid testinud aasta vältel yhe e23 735 peal. Neru kestis 3 päeva auto sisse välja ajamist( hommikul sisse õhtul välja) bosch vast äkki 2 nädalat ja ngk paar kuud. Olen paljud mootorid palju meeldivamalt tööle saanud NGK küünaldega. Aga see on minu enda isiklik kogemus ja täis tõele ma ei pretendeeri.
-
w8dc asendus ongi bp5es
-
bp5es on õige, zgr5a on 95kw ja uuematele, ehk siis faceliftidele.
-
jah ainult ngk, kõik ülejäänd ei tööta ja põhjustavad anomaaliaid