Hüppa postitusse

MartinRoo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MartinRoo postitas

1. Ilmselt võiksid ikka tollid, laiuse ja ET ka märkida.
  2. Krigin äkki seotud lõppema hakkavatest puksidest ees sillas. Amordipadi. Õõtsa tagumised puksid. Stabika kondid. Roolivõimu rihm(kohapeal või väikse hoo pealt suurem koormus pumbal). Ehk?
  3. Ei no need kes ei tule peavad ka ju end välja elama ?
  4. Kas mitte 4 ja th taga, ei peaks tähendama neljandat korda? ? ajan Aarol kapsa vähe sassi ?
  5. Mõnusat olekut teile sinnapoole!
  6. Paistab et armatuur maha võtta on kindlam. Mis teema muidu selle soojakraaniga on? Mul küll toimetab kõik ilusti aga kas see võib ka lekkima hakata mingi aeg või mis keiss on? Teist korda maha võtta armatuuri ei tahaks
  7. Asi selge, minu pill ei osale kokkutulekul. Juhtus see mis kõige rohkem kartsin. Salongiradika toru läks lihtsalt puruks. mis seal ikka, uus radikas tellida ja vähemalt on siis masinal mõlemad radikad värsked. Mõnda head versiooni vahetuseks on kellelgi või peab armatuuri välja kakkuma?
  8. Kõige kehvemas kohas asuv muidugi. Salongiradika juures nägin valget aurusammast ja sealt tuli miskit. Nüüd sisselase vaja TAAS maha võtta. Loodan et salongiradika torud mu ajusid ei hakka nüüd töötlema. Uut salongiradikat sinna küll ennem järgmist nädalat ei saa(ei jõuaks vahetuse eest teeneid vennale ära teha ?)
  9. Pill koos. Proovisõidu ajal lendas tosoolilõdvik laiali. Kuna ise panen soome minema täna siis lasen vennasel asja korda ajada et nv ikka kokkutulekule saaks mul naine tulla.
  10. Täna sai pill kokku, kuna õlifiltri ostmisega jäin hiljaks siis käima panna ei saand. Hommikul toon filtri ja keerame mehu mootorisse ja vaatab kas kõik on korras ja saab tagasi liiklusesse
  11. Nonii. Sain omale m54b30 pealt pumba nüüd. Õhtul või hommikuks peaks see minuni jõudma. Et kui siis trehvab ja saab allagi kruvitud, võib juhtuda, et on ka minu auto kruiisil esindatud ? Ma ise kahjuks osaleda ei saa aga no vaatame.
  12. Ummyl on m52 juppe küll aga mitte 2 vanosega mootorile See pump peal 97 a alates m52, m54, m56
  13. Käisin võrus. Ei sobi kahjuks. Proovime siis carway kaudu ehk.
  14. Opppa. Need on küll korralikud küünlapoisid ? Kui lisaõhku kahtlustad siis lase vähe käivitus eetrit sisselaske kõikvõimalike ühenduste ja voolikute peale. Saad kohe aru kas ja kus viga kui on lisaõhk teemaks
  15. Ja jääme kõne ootele et võrru pumba järgi sõita ? Ja selline on siis pm lõpptulemus kapoti alt. Aku poole pealt peab juhtmed veel lühemaks tegema. Mõned ajutised-alatised kiirühendustega + ja - juhtmed ümber vedama ja okitoki Jääb veel üks probleem. Õhufiltri kopsik. Tuleb lammaris ringi käia. Topeltvanose õhuvõtt kolle alt sunnib miskit vägevat põlvedega torulahendust kasutama aga see jääb talve kunagi.
  16. Eee 2.8l saaks siis olema 1 või 2 vanosega mootor? Aga kui saad mõlemad variandid koos kerega või noh toimiva süsteemiga siis pole kumbki hull gemüüse
  17. Selline siis nüüd hetkeseis. Lappame aga kokku, varsti peab kasutaja lepa juurest õlipumba ära tooma Kellelgi oli mu auto peale tõsine kõhulahtistus tekkinud ? Pikem ketitald sai õlipumba keti käest toorelt sisse lihtsalt. Vedas et pinguti oma tööd eeskujulikult tegi ja klappe pähe ei lasknud keti üle viskamisega Ketikambrikaane või kuis seda nimetatakse, eemaldamisel murdus õnneks pudedaks muutunud jahutuse plastiktoru. Mis sai uus pandud ja mille vahetus polnud üldse mitte lõbus töö taas. Arvestades kui palju sl kolle maas on käinud siis vedas et selle toru pärast enam vast võtma ei pea
  18. Mõnusat JAANI kõigile klubilistele!
  19. Mis selle 1 reguleerijaga juhtunud on?
  20. Lauri1 müüs minumeelest koopiaid tutikaid
  21. Laager peaks jah ikka vaikselt ringi käima kui korras on. Haamri versioon sõltub ikkagi jah olemas olevatest võimalustest ? Üldiselt jah kui vana laager on käes, siis läheb uus suht lihtsalt sisse ikka
  22. Tagumiste Laagrite jaoks vaja aind laagri välis diameetriga padrunit või misiganes ümmargust asja ja taod haamriga välja. Uue lööd alguses vana laagriga ja haamriga või keermelatist tõmmitsaga sisse tagasi. Pole eriti keeruline Kui vahetad laagrid ikkagi siis vali Skf on kallim aga igaljuhul etem kui miski optimal või muu träni
  23. Esimesed laagrid peaks tulema koos poldivalemi rummuga. Polt on lahendus. Taga saad laagrit eraldi vahetada
  24. Tagumised veljed 9.5 või 10" laiad? Ees tunduks nagu 9 olevat ?. mis coilid all on? Väga ilus aparaat muidu. Peale kerge toonklaasi ringi ei muudaks midagi
  25. R6 ja 2.5 alates peaks no vähemalt olema? haah.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.