Kõik, mis MartinRoo postitas
-
Lobamokkade rubriik
Aeoluse kohta ei ütle ka halba sõna. Kannatand kärsatamist ja kõike päris hästi
-
318i kupee '89 - Max
Alusta ehk tuulekoja lisamisest, aitab päris kõvasti juurde. lex'il oli vist müügis kunagi. Õhk sees veel võibolla ja ventika sidur võib olla küpse.
-
Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016
Ega harcore vist vihjanudki et üritus maksaks.
-
318i (m52tub28) cabrio '91 - hondamtx
Täna uurin hinnad: Uus õli + filter Ketitald Karterikaane tihend
-
Nonii ja ongi paharett käes. Pumbavõlli ots karteris, mutter karteris ja hunnik plastikut millele seletust ei leia Nüüd siis uut pumpa või võlli vaja
-
320i cabrio s62 '89 - buumer323
Viimase postituse plaan eriti hea ? mootorid rivis
-
No ma võtan igaksjuhuks ikka kaane alt ära ja vaatan õlivõtturi ja asjad üle. Ei tahaks ilma surveta ringi lasta mootorit, lasen veel saaled ka laiali. Õli läheb ka uus niikuinii 5w-40 oli praegu sees ja ilmselt uus tuleb sama
-
Kahjuks on tänasest alates mõneks ajaks sõidud sõidetud cabrioga. Lampi lõi õli tule põlema ja õlirõhk mootorist läinud... Järgmine nädal viskan paja vahelt välja ja karterikaane võtab maha ja piilub mis siis karul kõhus on Ilmselt vist õlipump niisama saba ei anna ja ehk on eelmine omanik silikoniga liialdanud ja õlivõttur umbes aga kes teab... Õnneks panin suht kohe tähele kui tuli põlema läks Tänaseks on pill kuskil pea 2000 km sõitnud selle mootoriga siis ?
-
Kes, kus ja keda nägi
667 AIH Mõnus tank pärnu mnt sõitmas ☺
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Süütepooli koolemine mingi imelikul moel?
-
325i kupee (m20b25) '87 - Hannes
Kas sellel pillil koopiad või originaal mtech 2? Istuvad ikka mu meelest suht hästi selle auto küljes
-
320i cabrio s62 '89 - buumer323
Väga mõnus pill. Meeldis see auto välimuselt juba janni kätte jõudes aga nüüd mootori upgrade annab ikka kõva terviku.
-
318i - 1991 - Vengerfeldt
Eix, kõigil ikka vist ei käi need asjad siin nii, et aasta nokitsemist ja tegemist ja ongi müüki panek. ☺
-
-
Eile sai summuti ajutiselt paremini kinni tõmmatud käepäraste vahenditega. Ajutiselt seetõttu et uut võimalikult madala paunaga resokat on vaja et summuti korralikult põhja ligi saada Avastasin ka seda et mul on 4.27 differ all ja 100km/h sõites 2800rpm Ilmselt see getrag 260 kast on miskine diisli oma? 4.10 differ võiks iseenesest pöörded kuskile 2500rpm kanti tuua või oleks miskit veel kiiremat ülekannet vaja ? Martin
-
Hmm.. 3 ?
-
Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016
Leks, Tee on hea. Ära muretse
-
Ja tänasest päevast võime täitsa nurgataguseid mööda hiilimata ringi kulgeda ?. Ülevaatus olemas ja joppas täitsa 2017 a oktoobrini niiet nüüd pikalt mureta sellega.
- M
-
O: Progretav aju ja turbo
Proge aju Vems jääb sinu hinnaskaalasse. Üks karp. Ei mingit lisade juurde ostmist jms nagu nt mega squirtil. leiad www.elbe.ee
-
318i Cabrio '92 - Leks
Kas selle katuseaine pihustasid nagu svammile ja hõõrusid või pihustasid katusele ja svammiga laiali? Tihendeid ka niisutasid. Mul vihmaga riided veepiiskasid täis. Tilgub eest nurkadest või kuskil uksenurgast. Et kas selle vastu ka aitab. Osta uus e36 328 troopika radikas ja mured murtud. Polnud väga kallis. Mul oleks sulle m50 2.5se suurte portidega sisselase ka kui tahad Millega velje randid üle käisid?
-
Nonii, olen nüüd paar päeva sõitnud pilliga. Paistab,et kõik on ok. Tagadiffer tuleks ikka saada miskine teine(3.xx) Praegune combo (m50b25 otsast)getrag260 kast ja 4.10 diff annab tulemuseks 100 km/h 2800 rpm kuskil. Huvitav on see et ka economaiser pani eile miskit kelbast. Nagu liigutas end ja mässas seal omas taktis kohati ja siis ole taas vaikus ?
-
Õhufilter jah suva kaupomaailma koonus Ja hetkel on suvaliselt mootoriruumis Hilijasem plaan viia kuskile värskema õhu poole või teha mingi kast ümber. Kuigi tegelt otsin(oli äkki 3.0 või 3.5 õhufiltri kopsikut millel pole õhulugejat plastiku juures, vb mäletan valesti) Joonele peame minema. M52b28 või siis m2tub28. Kered samad, ainuke vahe saab ülekandes olla
-
Jahutussüsteem sai õhutatud, igaksjuhuks hoian veel sõites arvutit järel et tempi ja asju jälgida reaalselt kuna laiskuse tõttu pole viitsinud m20 temp andurit panna ja ära ühendada. To do list: 1. ülevaatus 2. Eixilt saadud uus põll puhtaks lihvida, krunt ja värv 3. IS lisa paigaldada uuele põllele 4. Väiksest kompust ette välis temp juhe vedada ja andur panna 5. Rehvivahetus taga 6. Veljed võiks üle värvida ja poleerida veel See aasta ei hakka keretöödele ega asjadele mingit rõhku panema. Tahaks lihtsalt sõita lõpuks. Pill pm 3aastat garaazis liikunud edasitagasi lükates, nüüd aeg nautida kah ☺ Küsimus selline ka, et kas m20 või m40 mootori anduril on tempi näitamise suhtes mingi vahe ka. Mida see kiip üldse muudab spidoplokis? Hetkel mul r6 kiip aga juhtimine ja asjad Vems seega pm ei ole mul sellel kiibil absoluutselt vahet? Hetkel tahhokas toimib aga asi aind tempi näidukis(see nullis) Martin
-
Ja suured tänud kerdile aku eest. Hendrikule seadistamise ja vennasele kõige suurema abi eest ☺