Kõik, mis -vr6- postitas
-
O: M20B25 Radikat, lõdvikud,g260kk ja juhtmestiku
Mul üks diili Pühapävani soolas, kui ei osutu õigeks tulen pühapäeval läbi. Kahjuks varem ei jõua sõidan homme Eestist ära.
-
O: M20B25 Radikat, lõdvikud,g260kk ja juhtmestiku
Ostan siis m20b25 mootorile tervet jahutus süsteemi koos radika,paisupaagist,lõdvikute jne. Facliftile g260kk uuema hoovastikuga,ja B25 juhtmestikuga. Asukoht pole oluline Kiire. Kontakt: PS või 566 81 666 Siim.
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Küsiks mis vahe on recarol ja sportistmel? Äki keegi paneb mõlema pildi
-
FL 125kw vs PRE 126kw juhtmestik
Mul olemas 126kw juhtmestik, aga endal Olek vaja 125kw oma vahetust ei taha teha?
-
Lukku!
Sama isend mis maavalitsusest said? Krat jäin napilt ilma.
-
Lobamokkade rubriik
Selge siis minu viga,Ilmselt siis ikka 34ja pealt pärit.
-
Lobamokkade rubriik
Krat peaks ikka e30 ne pealt ka neid leidma.
-
Lobamokkade rubriik
E30 nel on päris huvitav lisa CD hoidik koos käetoega.
-
M:bmw e30 alt pärit lsd typ168 s3,25 differ müüdud
Kuidas undamisega on?
-
318i Rappold Cabrio '84 - M20b20
Nagu sõelapõhi
-
M: E30 touring-coupe driftiauto kmpl kere puuriga
Tegu minu vana Touringuga
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Sedaani nahast sportistmed: https://m.facebook.com/groups/760990050590077?view=permalink&id=1028612977161115
-
KALENDER 2016 - HÄÄLETUS
10,11,14,27,33,44,51,52,53,56,67,76
- M: m20 turbo kollektor
-
318i Cabrio '91 - -vr6-
Mootor peal ja toimib, tegin esimese ja viimase sõidu sellel aastal selle mootoriga nimelt viisin ta talve korterisse ära, teha veel palju. Soov on kapoti alt võimalikult orginaaliks ajada,aga nagu näha siis pole osasi kinnitusi mis on oem m20 mootoriga isendil kapotiall. Ilmselt vaja ka uut juhtmestikku kuna vana on ära rapitud, mul üks mingisugune on olemas mis pärit vist 126kw pealt,aga kas ta ka sinna sobiks seda ei tea. Lisaks on veel vaja m20 radikat ja sinna juurde kuuluvaid osi jne. Kui kellelgi midagi vedeleb võib märku anda mis sinna kapotialla sobib.
-
318i Cabrio '91 - -vr6-
- Kes, kus ja keda nägi
325 BWM numbriga turbo cabrio sõitis hommikul minu ees.- 318i Cabrio '91 - -vr6-
Tellisin Umist ja juba küljes.- 318i Cabrio '91 - -vr6-
Veljed on originaal Oz kingid, selle auto Orginaal veljed sain autoga kaasa.- 318i Cabrio '91 - -vr6-
Tõsi asju pole tõesti kuskile panna enam,aga tuhatoosi funktsioon toimib endiselt.Eix ega sa linna ei satu mingil ajal,äki viitsid klapid paika panna?- 318i Cabrio '91 - -vr6-
Eix sain koos kõigi kelladega,ning ühe veel lisaks, andurid puudusid.- 318i Cabrio '91 - -vr6-
Tegin viimase pakkumise 60euri,mis on ikka väga hea hind nende kellade eest. Ebays on kõige odavam komplekt 300euri.- 318i Cabrio '91 - -vr6-
Mootor peal, häält on ka juba teinud,kuid see hooaeg on selle autojaoks läbi. Läheb talve korterisse ära,kuid tahaks ikka omal käel sinna sõita. Vaja teha veel jahutus lõdvikud,klapid regullida,ning uut kasti on ka vaja. Praegu läks pre face kast koos hoovastikuga alla. Polnud muud garaažis võtta hetkel Eix või keegi teine põline rullika entusiast võiks klapid ära regullida. Plaanis veel nvl üks e30 Touring talveks ligi võtta. Peab jälle Lätti vaata minema. Ah jaa Hartge lisakellad leidsid ka tee mu autosse, istuvad nagu valatud.- 318i Cabrio '91 - -vr6-
Exile jäin ennem vastuse võlgu, tegu on Orginaal Oz king velgedega. - Kes, kus ja keda nägi
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus