Kõik, mis Max. postitas
-
2.0 ja 2.5 väljalaske vahe?
Vist olid sina kelle asju pidin vaatama tulema jah, aga see kelle numbrid ma sain läbi sinu, nendele või vähemalt viimasele numbrile sai kindlasti öeldud, et jääb vaatama tulemata. -Sorry. EI lähe küll siia teemasse ,aga pidin vastama Igatahes need torud, mis mul nüüd on, on tõesti 45mm otsast lõpuni.
-
tahhomeeter
Külmjooted on nõrgad kohad nendel plokkidel. Endal valitses sama jama tükk aega. Liigutasin juhtmeid, hakkas nagu korra tööle ja siis kustus, ehk joodete sees on praod ja siis ei saa enam ilusti kontakti. Võtad spidoploki ette, luubi pihku ning hakkad jootekolvi ja vähese tinaga neid punkte üle tegema. Ei võta tegelikult kaua aega.
-
Lobamokkade rubriik
Kes Pärnumaa kandis mootoritõstukit laenaks?
-
Lobamokkade rubriik
Oskab äkki keegi midagi pakkuda... nimelt neiu asus täna tüürima ning iste jääb ikka kaugele võrreldes kunde istmega. Mõlemil esi istmel on sellised kangid, mille funktsiooni pole mina suutnud 4 kuu jooksul välja nuputada. Oskab keegi pakkuda, mida see kang teeb või tegema peaks? Kang ise liigub nagu üles-alla ning peaks hammaste kaupa edasi-tagasi liikuma.Leotasin õliga ka, kuid äkki siis nii kinni ussitanud... Tegemist miskite 'recaro gtc' istmetega, mille mudelist pole mul haisugi, vist üldsegi mingi opeli istmed
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Meenub tõesti, oli isegi mingi aeg soome numbritega.
-
-
318i kupee '89 - Max
Oli selline juhtum möödunud neljapäev, et sai mindud joonele ning tegemaka hakatud "burnouti" kuid tagant kostuv kõva kolks pani selle lõpetama. Esimene 'guess' oli, et pooltelg(sai ka juba ära ostetud), aga tuli välja, et hoopis differ sai seest poolt otsa :). Ja kuna ilgelt sõita vaja, siis olin nõus mõneks ajaks kempiga leppima, mis oli kohe võtta. Seega olen praegu avatud pakkumistele 'uue' diffri osas, võiks äkki isegi aeglasem ülekanne olla samas ei tea kah, võiks juba m20 peale ka mõelda.
-
Lobamokkade rubriik
Pärnakad, kas kellelgi oleks m20 kuskil ripakil? Tahaks klapivedru pesa, mis läheks klapivedru alla kohe.
-
Kes, kus ja keda nägi
325ANK nri märgiga rull, legaalne pole enam pikalt olnud. Keegi teab midagi?
-
No pics, no proof, aga heas korras ix oleks alati huvitav leid Lõunakad silm peale. kust kyll m-tehnik, eitea. http://www.auto24.ee/used/2338404
-
318i kupee '87 - Ragnisaer
Esimesel ja tagumisel märgil suuruse vahe pole? Pildilt ka näha, et vanad on eri mõõdus aga uued on samad(vähemalt minu silm ütleks nii). Sada prossa kindel pole ning endalgi tagumine märk kenasti pole.
- muudud
-
318i kupee '89 - Max
Tolmune ikka, eks see kate oli pigem selleks et pinnad seest ilusaks ja terveks jääks. Tolmune ikka, eks see kate oli pigem selleks et pinnad seest ilusaks ja terveks jääks.
-
318i kupee '89 - Max
Ikka, sai juba pulkadeks ja puhtaks
-
318i kupee '87 - Ragnisaer
Rooste teemaga ole ettevaatlik mõni võib ärrituda. Edu!
-
318i kupee '89 - Max
Lõpuks sai vahepeal siis maha kistud bensupaak. Asi üle vaadatud ning mõeldud, et lükkab seekord paagi surma edasi, oli seda varemgi juba lapitud. Rooste oli osad kohad auklikeks purenud- sai need täidetud tinaga. Muu seas sai vahetaud ka kardaani leevendi. Ei oskagi rohkem midagi rääkida kui, et mootor ka vaikselt edeneb, mentidel on igav ning järgmine ülesanne oleks ikkagi kesklukk Krt, A-Osa on ikka sitke tükk
-
325i '86 - Madis525
Ja mina sõidan pidevalt sellest garagest mööda ning mõtlen, et krt huvitavat tehnikat ikka seal, et peaks läbi astuma
-
318i kupee '89 - Max
Nii, asjad pole väga palju vahepeal kulgenud, aga et mingitki võrdlusmomenti tuua, siis uus moto saab täieliku remondi, mis sisaldab uusi saalesid, rõngaid ja kaane remonti. Vahepeal olen varustanud end mootorivahetusega seotud juppidega: radikas, kardaan, toruderägastik jne. Et asjad libedalt kulgema saada, oleks põhiliselt vaja veel näpuotsa täis juppe nagu padjad, laagrid, õlid. Asjadele üritan anda värske välimuse, et ilusam oleks kokku panna Mootor peaks ka tulevase nädala algul ehk pritsi juurde saama. Täna tegin auto vahaga üle ning sain mõneks ajaks mingisuguse läikegi Numbrimärgid said kinnitustega samuti ümber tehtud. Kogun jaksu nüüd kesklukk ja bena paak korda saada. Rohkem pildimaterjali järgmine kord
-
Pärnus ta tõesti oli, lausa ark-i ees oli täna ööse, ei tea kas oota siis nüüd uut omanikku Pimedas ei näinud kere üldsegi mitte nii kehv välja, siiski pimedas :D, kuigi kulunud värvi olid näinud ka neerud, mida kuulutuses nagu ei näe.
-
Lobamokkade rubriik
Keegi hea hinnaga varuosi ka saab? Oleks soov saalede, rõngaste ja sääraste osade vastu.
-
Lobamokkade rubriik
Kasutaja PCDJ numbrit ei tea keegi? oleks vaja bisnesit ajada.
-
Mul ongi see teema, et vaja e34 525-lt(manuaal) tulnud m20b25-le leida summutijooks. Viiesed olid iseenesest vist juba kõik kattidega? Enda masin 1989 FL. Foorumis üks kutt müüb 2.0 jooksu, millel siis keskel miski 'vag' pütt ja lõpus tõenäoliselt suvaline "sport"pütt. Iseenesest lõpuni välja 2 toru mis lähvad siis viimasesse pütta üheks kokku, seda täitsa püta juures alles. Milline variant siis mulle kõige paremini võiks sobida. Otsida ikkagi 325-le, mitte 2.0-le sobiv jooks?
-
Mis on siis vahet M20B20 ja M20B25 väljalaske süsteemil? Kas ei sobiks kuidagi kasutada 2.0 tervet süsteemi kahe-poolesel? Pütad erinevad või miskid mõõdud(diameetrid) erinevad?
-
318i kupee '89 - Max
Auto taas ratastel. Paps oli suureks üllatuseks asja ise tagasi kokku pannud ju nostalgitses. Kummiluti sai ka poolteljele õige -riiuli vahel oli see hoopis Alfa Romeo sildi all. Selleks korraks saaga läbi. Võiks nüüd öelda, et veermikuga selleks aastaks rahul. Järgmine step on neetud bensiinipaak.
-
318I '90 - gerda
Kandid olid nahka keeratud?