Hüppa postitusse

Max.

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Max. postitas

1. ZGR5A NGK poolt nagu palutud, lisaõhuga olen juba võidelnud- kõik üle käidud.
  2. Natuke ringi kimanud. Tundub, et segu on paranenud, auto kiirendus tundub puhtam ja mõni küünalgi on hakanud kergelt kohvi tooni võtma.
  3. Max. vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Äkki tal M50? Kuigi sealgi midagi über keerulist ei ole, ühe ja teise otsa õiged pinnid kokku ja tuld. Eluks vajalikke seal palju polegi.
  4. Elame, näeme, suhtleb Aga äkki hoopis moto nii otsas, et keerabki näidud peeti. Ta ju põletab ikkagist õli ka next levelil. Kellelgi kogemusi sellises seisus mootoriga üv läbimisega?
  5. @-Kaido- Sõidab nii et paha hakkab, lihtsalt ei saa seda natukest kätte, et ülevaatus punktis rohelise tule saaks
  6. Umbes sellepärast ma väga takka ei kiirustandki teda seda tegema.
  7. Heitgaasid vol 7... Ülevaatuse tarbeks nüüd siis enamus asju tehtud, va heitgaaside saaga. Sai lastud ära keevitada pagassi taskud, juhi tagatiib, rattakoobast, tagavedrude kandurite kohal olev raam ning siis natuke ka ühte karpi. Oleks mõistlik tulevikus mõlemad karbid täies mahus ära vahetada, aga kuna praegu nii ei põle, siis ei olnud plaanis. Lähipäevil siis plekile veel keemia peale tõmbama. Pihustid said ultrahelis parlanksi. Pead vaevab siiski heitgaaside jätkuv saaga. Täna käisin korra uuesti mõõtmas, lambda näit hakkas millegi pärast kummaliselt käituma. Kui lambda näit oli normis, siis olid gaasid kõrgel ning kui näit tõusis paigast ära, siis tõmbas näidud paremaks. CO oli selle lambda pärast täitsa 0 vahepeal, HC siiski kõrgemala poolne. Eelmine aasta sai nagu kuumutades näidud paika küll ning katiga pole väga pikalt sõitnud ka, ei tahaks uskuda, et see peetis kuigi oem katt oleks kindlasti parem. Kas jama on siis õhulugejas või ajus või milles, et ei suuda seda asja paika korrigeerida. Täna niipalju kui testriga taga olen ajanud, siis lambda ikkagi tundub toimetama, aju pistikul on kõikide eluks vajalike anduritega kontakt olemas. Homme saab veel paar testi interneti õpetuste järgi teha, aga aiman juba ette, et see sujub küll. Ühe vea siiski leidsin ja see oli tõrkub TPS, ei toiminud WOT ala- jällegi asi, mis ei tohiks tegelikult heitgaaside mõõtmise ala kottida. Asendasin siis teise toimiva tükiga. Algul jupsis ,aga sai vist nüüd paika ennast, korra unustasin ka TPS-i pistiku lahti ning sõitsin kodu- väga midagi aru küll ei saanud, et teisiti käituks va see, et tühikäik vahel nati lonkas. Tõsi see on, et M20 käib ilma igasuguste anduriteta. Aga kui masinaga ikka lapats põhjas kiirendada, siis on nagu tagumikuga tunda, et ei käi päris õigesti. Mootor nagu kergelt kärvaks terve põõrete vahemik, tunned kuidas oleks nagu hingest kinni. Seega minu kahtlused on õhukululugeja, aju- (pigem ei usu.) Äkki ka universaal lambda ei tee oma tööd 100 prossa õigesti siis? Kui suur peaks sumpa leke olema, et nii tõsiselt tulemusi mõjutada? Väike kahtlus mul kolleka juures on, aga mõõtmas öeldi, et sumpa kyll tihke. Oore tundub küll ainult suur unistus praegu. Raua osa võin ju vahetada siin küll, aga krt kui juhtimises midagi peetis, siis ei oska end hästi aidata.
  8. Miks ilma naeruta, valgustage mind ka.
  9. Pigem ikka paugutajale.
  10. Pärnust keegi üldse Raplasse ka minemas?
  11. Ma mõtlen ka, et parandatud koha ümber võib ju ikka pindmist roostet olla, et oleks vaja ka korraga see lähiümbrus üle katta. Muidu kui ainult keevitatud kohta värvida ning ümber oleva kergema roostega mitte tegeleda, poeb see ju kohe sinna uue värvi alla ja hakkab seda otstest lagundama.
  12. Polegi kodulinna poode uurinud, kus oleks spetsiom automaali tarbeid, aga oleks hea mote uurida. Tahtsin end natuke ennem siin valgustada.
  13. Niisiis, Täitsa tahaks teada, mida siin plekimeistrid soovitavad. Milline retsept oleks põhjaaluste paranduste katmiseks mõistlik? Mul juba mõistus sassis. Keevitatud detail: kas on sobilik? epokrunt--täitekrunt--mastiks? ja vajadusel keeviste tihendamiseks kasutada toda kerehermetsi? Või peaks katma ka happekrundiga?
  14. 15 lehte ja tõesti ühtegi vastust??
  15. Mis uuema ja vanema pulga vahe on?
  16. Minu silmis palja plekiga kõige originaalsem ning bbsiga kõige tuusam🐽
  17. selle motoga ei tasu vist "tuunimisega" väga üle pingutada? Kaaned paistavad üpris hellakesed olema... nagu nad räägivad?
  18. Sest rull on aastatest mine emmi ning '90 oli juba uus kolmene turul. Polnd enam mõtet ressurssi raisata rulli upgreidile. Tolleks ajaks oli E30 võrreldes E36-ga juba moraalselt vananenud ning üldse justkui teisest ajastust.
  19. Nõrgad mehed oma m50 mõtetega hate me now.
  20. Maru kahtlane see küünla lugu, üldse ei tahaks uskuda, et niimoodi puruks läinud. Aga ongi paras aeg madalama sa-ga moto turpsi jaoks teha
  21. Max. vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    performance shokkidest on valikus ainult bilsu oma b-seeriaga? alternatiive ka leidub?
  22. m50 swapi teemas vist oli ka midagi arutatud sellest, vōid algatuseks sealt uurida.
  23. @harcore seda sama kere juba pakuti ka sulle.
  24. Kas sul on seal kangem nukk ka?
  25. kunagi mootorit tehes vanu kaanepolte taaskasutatud? vanematel motodel olid kuuskant peaga, uuemad torxikad.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.