Hüppa postitusse

Max.

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Max. postitas

1. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Pärnakad, Kellelgi korrrraks velgi mingisuguse mõistliku rehvi sügavusega pakkuda? 6pack
  2. See on söefilter, mis pyyab endasse paagituulutusest kütuseaurud ning käivitamisel lastakse läbi klapi need kollektorisse. Rohelisem mõtteviis. Peaks olema selline süsteem.
  3. Peaks olema küll.
  4. Alles oli mingi tolmuall 2.0 müüa. Aga lisaks 30nele saad selle raha eest täiesti tasuta 1.8 E36'e.
  5. Max. vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    @RaidoM Paarutad pärnus või?
  6. @ents45Pilti kah ? Edit: must kuut BBE jah?
  7. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Co paigast?
  8. Tegin ka tellimuse. Tarne 3 päeva +post. Eks näis kuidas toimib.
  9. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Mõnel peaks lõunas vedelema ikka.
  10. @harcore Tenzki püss.
  11. Eitea, et oleks. Endalgi jääb minemata.
  12. Juba läbi käinud
  13. Max. vastas Margo postitusele asukohas Tuuningurubriik
    see on juba coili nime väärt
  14. Max. vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Kas siis on üks valge 325i veel või ma pole varem tähele pannud, et ix
  15. Max. vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Arvan, et nägid siis tehase 325i. Foorumis mu teada ei tegutse.
  16. Max. vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Viimane oli ka vist hiljuti müügis, ju leidis siis omaniku.
  17. Max. vastas Max. postitusele asukohas Probleemid
    Praegu ongi WCLR8+, kuid tegelikult peaks originaalis olema W8LCR, ilma (+), aga neid ei pidavat enam tootmises olema ning seda asendab siis (WCLR8+). Viimast 'plussiga' boshci üldiselt ei soovitatud.( nagu me teame, siis boschi kvaliteet pole just kõigis valdkondades enam eriti kiita). Pigem eelistati ikka jah seda ZGR5A küünalt. Hetkel on endalgi küünlad tahmased, kuid viga võib ka lambdast tulla, mis kusjuures peale gaasipõletiga puhatamist isegi tööle hakkas(vist?) Ma küll ei oota mingit tulemuse parandust NGK poolt, aga kuna enamus seda soovitab ja sisemast tahaks ka ise proovida, siis ma seda nagunii teen
  18. Max. vastas Max. postitusele asukohas Probleemid
    Ma pole ise hetkel kaugemale jõudnud. Masin 2 nädalat seisnud ja ootab palgapäeva. Kuid arvan, et olen jälle veale sammu lähemal ning ikka süüteosakonna kallale minema. Plaanin uued NGK juhtmed, Bremi rootori ja kaane osta. Mõnnalt üle peksnud.
  19. Max. vastas Silver Horn postitusele asukohas Varuosad
    Kui vähegi võimalik osta tutikas, isegi b-osana saadaval, maksab samapalju kui kellegi käest postiga osta. Vanad enamasti pragulised.
  20. Max. vastas Max. postitusele asukohas Veljed - Rehvid
    müüdud!
  21. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kas kellelgi Pärnumaa kandis võiks olla M20b25-le sobivaid varuosi? Vajaks proovimiseks õhukululugejat, süütepooli jms säärast kraami.
  22. Max. vastas Max. postitusele asukohas Probleemid
    Tagasi- ja pealevool ok. Nõme see, et vahest toimib kõik hästi, jätab mulje, et polegi enam jama. Lasin 2 käiku lõpuni ja kõik oli nagu fine. Ja siis ykshetk mingi lambise pöörde ja kiiruse juures jõnksatas taas. Proovin Pärnust mõned jupid leida ja katsetan millegi väljavahetamisel.
  23. Max. vastas Max. postitusele asukohas Probleemid
    Filter hiljuti vahetatud. Pumba kahtlaselt kõrva hakkavat häält oleks nagu vahel märganud, et oli kõrvale harjumatu, kuid pead ei anna. Samas praegu suriseb tavapäraselt. Tasub tagasivool siis üle kontrollida. Akuklemmid on OK. Regulaatori ja süüteluku kohta ei oska midagi hetkel kosta.
  24. Max. vastas Max. postitusele asukohas Probleemid
    Kahtlen natuke ise ka pumbas, aga proovin saada kuskilt teise õhukululugeja ja külge pookida.
  25. Max. vastas Max. postitusele asukohas Probleemid
    Eks ma siis proovin kuidagi seda pumpa uurida ja survet mõõta. Samal ajal võib veel variante pakkuda

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus