Kõik, mis Max. postitas
-
Lobamokkade rubriik
Pärnakad, Kellelgi korrrraks velgi mingisuguse mõistliku rehvi sügavusega pakkuda? 6pack
-
M40B18 toru ja filter
See on söefilter, mis pyyab endasse paagituulutusest kütuseaurud ning käivitamisel lastakse läbi klapi need kollektorisse. Rohelisem mõtteviis. Peaks olema selline süsteem.
-
Suvine kokkutulek Oore 2017
Peaks olema küll.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Alles oli mingi tolmuall 2.0 müüa. Aga lisaks 30nele saad selle raha eest täiesti tasuta 1.8 E36'e.
-
Kes, kus ja keda nägi
@RaidoM Paarutad pärnus või?
-
Pärnu E30 omanikud!
@ents45Pilti kah ? Edit: must kuut BBE jah?
- Lobamokkade rubriik
-
Kogemused erinevate autovaruosade netipoodidega?
Tegin ka tellimuse. Tarne 3 päeva +post. Eks näis kuidas toimib.
-
Lobamokkade rubriik
-
@harcore Tenzki püss.
-
E30 kokkutulek Riias 20.05.2017
Eitea, et oleks. Endalgi jääb minemata.
-
Juba läbi käinud
-
Coiloverid
see on juba coili nime väärt
-
Kes, kus ja keda nägi
Kas siis on üks valge 325i veel või ma pole varem tähele pannud, et ix
-
Kes, kus ja keda nägi
Arvan, et nägid siis tehase 325i. Foorumis mu teada ei tegutse.
-
Kes, kus ja keda nägi
Viimane oli ka vist hiljuti müügis, ju leidis siis omaniku.
-
M20 jätab vahele
Praegu ongi WCLR8+, kuid tegelikult peaks originaalis olema W8LCR, ilma (+), aga neid ei pidavat enam tootmises olema ning seda asendab siis (WCLR8+). Viimast 'plussiga' boshci üldiselt ei soovitatud.( nagu me teame, siis boschi kvaliteet pole just kõigis valdkondades enam eriti kiita). Pigem eelistati ikka jah seda ZGR5A küünalt. Hetkel on endalgi küünlad tahmased, kuid viga võib ka lambdast tulla, mis kusjuures peale gaasipõletiga puhatamist isegi tööle hakkas(vist?) Ma küll ei oota mingit tulemuse parandust NGK poolt, aga kuna enamus seda soovitab ja sisemast tahaks ka ise proovida, siis ma seda nagunii teen
-
M20 jätab vahele
Ma pole ise hetkel kaugemale jõudnud. Masin 2 nädalat seisnud ja ootab palgapäeva. Kuid arvan, et olen jälle veale sammu lähemal ning ikka süüteosakonna kallale minema. Plaanin uued NGK juhtmed, Bremi rootori ja kaane osta. Mõnnalt üle peksnud.
-
O:M20B20 mootorile
Kui vähegi võimalik osta tutikas, isegi b-osana saadaval, maksab samapalju kui kellegi käest postiga osta. Vanad enamasti pragulised.
- M: ATP 17" valukad
-
Lobamokkade rubriik
Kas kellelgi Pärnumaa kandis võiks olla M20b25-le sobivaid varuosi? Vajaks proovimiseks õhukululugejat, süütepooli jms säärast kraami.
-
M20 jätab vahele
Tagasi- ja pealevool ok. Nõme see, et vahest toimib kõik hästi, jätab mulje, et polegi enam jama. Lasin 2 käiku lõpuni ja kõik oli nagu fine. Ja siis ykshetk mingi lambise pöörde ja kiiruse juures jõnksatas taas. Proovin Pärnust mõned jupid leida ja katsetan millegi väljavahetamisel.
-
M20 jätab vahele
Filter hiljuti vahetatud. Pumba kahtlaselt kõrva hakkavat häält oleks nagu vahel märganud, et oli kõrvale harjumatu, kuid pead ei anna. Samas praegu suriseb tavapäraselt. Tasub tagasivool siis üle kontrollida. Akuklemmid on OK. Regulaatori ja süüteluku kohta ei oska midagi hetkel kosta.
-
M20 jätab vahele
Kahtlen natuke ise ka pumbas, aga proovin saada kuskilt teise õhukululugeja ja külge pookida.
-
M20 jätab vahele
Eks ma siis proovin kuidagi seda pumpa uurida ja survet mõõta. Samal ajal võib veel variante pakkuda