Hüppa postitusse

cz-biker

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis cz-biker postitas

1. kas sul õli radikas ka olemas? kui ei siis soovitan 324d õlifiltri korpuse panna.
  2. 324td on hea masin et teha 141kw ümberehitust. kardaan on juba õige pikkusega ja suure flantsiga, schifter peaks ka olema õige pikkusega, taga juba ketaspidur ja ees suured püstakud, differ on hea ylekandega. jahutusega ketad ees, kindlasti on plusse veel. kui ma sellist projekti tegin siis tegin ise kardaani lyhemaks, aga sõbrale andsin 324td oma ja istus väga hästi, mõni kasutab e28 või teab mille oma, kuidas keegi. aga korras 324td on väga hea auto, ma ei soovita ymber teha. see kõigest minu arvamus. edu ehitamisel!
  3. karbikatte otsa pead ära kinnitama muidu kaob ära veel! aga kevadet ootan küll täiega, tahax seda pilli juba proovida. 8)
  4. ega sa täiesti juhuslikult seda antikat maha ei taha myya? mul ka tore projekt käsil. pole veel teemat yles pannud aga varsti ppüüan sellega hakkama saada.
  5. ma ju ütlesin et täiesti korras moto on kurjad keeled rääkisid igast jama selle moto kohta. ntx et klapp on lahti sees ja hirmsalt plagiseb roltz14 ja üks oskamatu panid 5kilo vahele et see mootor tööle ei hakka. arvata võib kes kaotas :twisted: ootan juba kuna saaks selle aparaadiga paar kiiremat teha niiet rolts! pane kardaan alla ja shifter külge ja tule külla
  6. järelikult olen ma kolmas omanik.. ma teadsin et se oli autoaiast ja äsja toodud saksast. aga vahet pole. sinukäes oli ta sis 4 kuud jah? või 3.
  7. üks küsimus veel. kus sa minu 324 proovida said?
  8. müü torukolled maha! kast õlut.
  9. nagu ma näen on sinu autole trossiga pump paigaldatud. pildipeal paistis elektroonilise juhtimisega pumba pistik kui ma ei eksi. se trossiga pidavat aga parem olema. Igatahes edu sulle selle pilliga. heameelega võtaks ise ka oma 324 tagasi. se on ikka hea auto.
  10. see oleks vast kõige mõistlikum tegu kui mootorit vahetada. ma usun et minu garaasis saame vabalt sellega hakkama

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.