Hüppa postitusse

taytz

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis taytz postitas

1. Sai ka oma silmaga masinale pilk peale heidetud ja väga meeldib see kaubalift
  2. Türgi pitsamees ? Pigem läksid liiga julgeks selle pedaali vajutamisega esimese lume ajal
  3. Kruiisil jäi see auto väga silma Iluuuus Mis % toonklaas sul esiusteklaasidel on ? Vilkurimeestega jama ei ole tulnud ?
  4. Paistis, et isegi teeääres kõndivatele inimestele meeldis, kuna nägin kuidas mõni hakkas kohe lugema mitu meid on ja siis maja rõdupeal oli ka pildistajaid
  5. Käidud, nähtud, pilti tehtud Väga mõnus vaatepilt oli kui sulle üle 40-ne rulli vastu tuleb Natuke häiris see, et oli jutt, et ei kraabi jms, aga ikkagi mingi sedaan prefacelift, tagaaknal oli silt roland huias muudkui.. Sõitis meil täpselt ees ja muudkui andis minna, pärast kristiine parklas räägiti uuesti üle, sis ta hakkas autot teise kohta parkima ja jälle .. Aga muidu jap, väga hea üritus . Ise veeresime Võrust kohale, oli keegi veel kaugemalt või meie olimegi ? Videomaterjali ootan ka huviga
  6. siit on vist tulevikus midagi ilusat oodata
  7. Nägin seda rulli üks nädal lõuna-keskuse juure Tartus ja paistis kohe silma
  8. Olen ka kohal koos kasutajaga sunlight
  9. Eile sai ka seda pilli tänavatel nähtud. Tulime sulle statoili tanklajuures vastu lepa musta rulliga ja viskasime käppa kah
  10. Üliilus maasikas Väga hea töö oled ära teinud, tubli
  11. 1300.- Saaks veelgi neid.
  12. udukate leidmine on suht keeruline, sest kõik tahavad neid ja ebayst ma millegi pärast ei taha tellida
  13. Pane vee pilte kogunemisest ikka, nagu orkutis
  14. Jaaa, pääris iluus Päriselus veel ilusam muidugi Sõita veelparem
  15. Mina isiklikult olen 100 prossu kindel, et see auto on võimeline madalat 15 sõitma
  16. Uduka klaase saaks 600.- eest
  17. Valetad Praegugi on väga kena ja viisakas hele sisu sees Kui mõnipäev külla lähen, siis teen mõne spioonika
  18. Mina teeks sinu asemel ainult randi punasega, kodaraid ei puutuks, muidu läheb asi liiga kirjuks
  19. Vasakult lugedes siis : Matu112 cabrio, Turbiini kupee ja Lepa sedaan BuumeRix'i auto oli ka , kuid pani ennem plagama kui pilte tehti
  20. Sest kapott on nn tuulutusasendis , ei ole ilusti kinni lükatud.
  21. Eile sai siis jälle projekti vaatamas käidud ja omanik polnud kade ka demosõitu tegema . Auto liigub väga edukalt :twisted:
  22. Siis saaks tulemus hea kui sa klaasid küljest võtaks . Paned klaasi ulatuses kile ja saad pärast aknaid alla ka kerida ikka .
  23. Ees orig ning väga sirge ja ilus põll
  24. Saladuskatte all võin öelda, et pill on uues kuues

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.