Hüppa postitusse

kurikristjan

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis kurikristjan postitas

1. Uus koodipulk on peal, esialgu tundub kõik toimivat. Kiitus Markusele! Leige mootoriga pikem käivitus on endiselt teemaks, pole nagu otseselt seda maetud koera jahtinud enam eriti, aga närib ikka. Tahaks nagu aru saada, mis siis valesti on. Mis seal muud ikka... aega on vähe, sõita meeldib ehk liiga palju. Ees ootab Poola reis ja peale seda loodetavasti leian aega, et enne suurt sügist garaazi ruumi teha, saaks vihmaseid sügisõhtuid kasulikult tarvitada. Mootorrattad ja muu rämps võtavad kuradi palju ruumi ikka. Unistus on auto kevadel üle värvida, neid defekte on minu jaoks lihtsalt liiga palju igal pool, seega üksikute detailide tegemisse ma ei panustaks. Eks näis, mis reaalselt saab, sest ennem tuleb ka veidi keevitustöid teha, kuna roostet on samuti minu arust liiga palju. Õnneks tean tuttavat keevitajat, näis kas see äpu midagi teha ka oskab või on kõik näpud pöidlad. Paar kräppi pilti ka, siiani ei ole auto mind alt vedanud, loodetavasti ei juhtu seda ka võõral maal kolades.
  2. Tahaks kohe näha neid tuunitud kohti.
  3. Pelgalt subwoofer küll muusikat ei mängi, kohatu on öelda, et muusika tuleb sealt. Mul on ka autos membraaniga prügikast, aga põhirõhk siiski salongi kõlaritel, helisüsteem võiks suuta peale bassi ka muid sagedusi mängida.
  4. Kopsikuid ei ole vaja, ainult kõlareid.
  5. Soovin osta kaks originaal soundsystem kõlarit. Mõtlen siis neid, millel tagaküljel veel väline mähis. 53858447 kristjangsxr@gmail.com
  6. 2.0 oli tagant vist üheraudne, aga sõitmist ei tohiks küll segada.
  7. Kahju hakkas oma autost, kui seda rasket haaget 50-ga tasakesi sikutas, aga sellist pilti lihtsalt ei saa iga päev teha. Õnneks sai peale paarikümne kilomeetrist tasakulgemist hoopis kolleegi kärupistikuta A6 vankri ette rakendatud ja ilmselt see jääb viimaseks korraks, kui mingi tiisel tee kärukonksu otsa leiab, sest nüüd kaob see konks sealt küll nahhui, et oleks edaspidi olemas mõjuv põhjus igasugustest jaburustest keeldumiseks.
  8. Ja tahhoka viga peitus lõpuks hoopis koodipulgas. Peaaegu oleksin juba hakanud elektrikku mängima, ei osanud seda küll kahtlustada aga leidsin garaazist tundmatu pulga ja proovisin - kõik kohe korras. Igatahes on vaja siis uut pulka koodiga 1377 646. Praegu siis 318i pulgaga kõik töökorras.
  9. M3 ekstsentrilised kummipuksid panevad auto rohkem põrutama ka... Minu meelest pole nii mugav enam, konkreetsem aga küll. Vanad olid veel vabrikuomad muide minu autol (BMW logoga ja '86) ja häda polnud miskit, aga kuna sarniirid said uued (välimised olid läbi), siis otsustasin need ka vahetada. Kvaliteetne tükk kestab väga kaua, ma ei näe küll pointi sellel jutul, et täiskumm vastupidavam oleks kindlasti. Ei usu, et see auto lähiajal veel 300000 kellale juurde kerib.
  10. Esimesi õõtsapukse suisa 4 tükki?
  11. Sai täna uuritud tahomeetri ja ökonomeetri ebakorrapärase töötamise (ja Inspection kirja vilkumise, kui need kellad ei tööta) põhjuseid. Leidsin trükkplaadilt mitu halba joodet ja testisin ka teist tahokat, kuid ükski neist ei olnud vea põhjuseks ning kojusõidul selgus, et ei aidanud ka trükiplaat teisest, töötavast spidoplokist. Õhtuse nokitsemise tulemusena saab teha vaid ühe järelduse, SI-plaat on pekkis. Tuleb ilmselt loteriiga mõnest plokist uus võtta ja loota, et joppab. Homseks õhtuks tuunimisainet endiselt on.
  12. Pildilt ju näha, et püsika kang küljes.
  13. Käisin Mihkli pool diili tegemas. Autol nüüd üks mugavuslisa juures, saab Poola sõitu veidi lebomalt võtta. Küll aga tekkis probleem siduri lülitiga, nimelt pole minu pedaalisüsteemis ühtegi kinnitusava, kuhu kronstein poltida. Pidurilülituse kronsa küljes on mingid lisaavad, kuhu võiks saada lisakronsteini panna, aga minu oma sinna ei sobi. Hetkel siis ajutine lahendus ilma sidurilülituseta.
  14. Puksid ei sobi, odavad rooliotsad söövad velgi, lõdvikud lagunevad turbokiirusel, kereosad ei passi kuidagi külge - huvitav, mis veel b-grupi asjadega juhtuda võib? Ebameeldiv muidugi, aga mina oleks selle puksi poodi tagasi viinud, sellist nussi küll pole vaja näha.
  15. Otsin tempomaati oma 325e jaoks, kõik pakkumised oodatud. 53858447 kristjangsxr@gmail.com
  16. Kõik ei pea inglise keeles olema, et eestlane aru saaks!
  17. Kui sillatala difriga kohale viia, küll tehakse odavalt ka. Mul on siiani töökoja miinimumarve olnud 8 eurot kopikatega (see mingi tillukese aleprotsendiga) ja selle eest said kontrollitud sillad ning nende reguleering. Ajakulu ca. 20 minutit. Töökoja tund ikka klassikaline 30 eurot. Ma ei mõista, miks peaks mingi tillukese poldi eemaldus olema rängalt kallis ja aeganõudev ülesanne. Tean küll, kus need asuvad, aga no tegelt ka?
  18. Ühe tõpra poldi muukimise eest 5 eurot ei tohiks tappa. Kui taskusuuruses gaasipõleti maksab 20 ja sul võib-olla ei lähe seda rohkem vaja ja võib-olla ei õnnestu sellega polti lahti saada.
  19. Arvasin algul, et jutt sellest poldist, mis läbi puksi on. Oled postitust ka muutnud, kas sul ennem ei olnud mitte juttu difrikaane poldist? Lase töökojas induktsiooniga polt välja võtta, suht kindla peale minek. Võid ka sillatala koos difriga sinna viia. Kui kogemust ja oskusi napib, pole mõtet ise oma elu keerulisemaks teha.
  20. Lõika poldipea maha ja uus polt
  21. Võtsin ka plaani. Kaardilugeja on veel üks suur küsimärk, ise kogu tee jutti sõita oleks vist veits ränk. Koduõuelt üle 1000 km sinna.
  22. Seisavad kasutult mõned rulli osad. Stanged 30/paar, FL tagatuled 10/paar, väiksed plastikust detailid paari euroga. Kauba saab kätte Põltsamaalt. 53858447 Kristjan
  23. Mul on üks paar siniseid esiistmeid, annaks mingi sümboolse summa eest ära. Asuvad Põltsamaal, 53858447
  24. Erxx, piirajapeol pole midagi viga, eriti kui metsa vahel tehakse ja kellegi pill leeki ja sädemeid ka lööb. Järgmisel nädalavahetusel on tulemas üks teine üritus, kus on päev otsa ja pm öö läbi kuskil midagi piirajas. Kes tsikliga sõidavad, need teavad kindlasti.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.