Kõik, mis Henrik postitas
-
316i '88 - Henrik
Ei ole kindlasti, siin igasugu inimesi liikvel ja toaaknast vahel näeb, kui mõni mees jälle julge hooga majast möödub.
-
316i '88 - Henrik
Õige, lip tuli hiljem. Vana luuk oli roostes äärtest, mõtlesin korda teha, midagi hullu polnud, aga siis sattus kunagi siia müüki lip'iga tagaluuk väga hea hinnaga. Sain käpa peale, värvisin ära ja nüüd on siis teine luuk peal vahelduseks. Mulle meeldib
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Rahvas nõuab pilte
-
316i '88 - Henrik
Selge, siit ka vihje sellele, et võib pakkuda roolikardaani. Kuna sa selle vahetusprotsessi läbind, siis ma äkki saadan sulle ps´i millalgi, kui mul segaseks midagi jääb
-
316i '88 - Henrik
Hmm, ma mõtlesin, et see kehtib ainult juhul, kui E36 latt alla toppida. Sirvin siin seda teemat kah http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=1610&postdays=0&postorder=asc&start=0 . Selle järgi oletasingi, et ei pea uut kardaani panema, aga vb sain valesti aru. Nojah, mul hetkel suht pudru ja kapsad see latiteema
-
316i '88 - Henrik
Kohe-kohe ülevaatusele. Seniks panen siia paar pildimoodi nikerdist kah. Ajan roolivõimu ka jupphaaval kokku, tegin ühe pildi, millel on kõik asjad, mis mul hetkel olemas. Olekski palve, et ehk teadjamad ütleks, mis pildilt veel puudu, ma siin vaikselt vaatan realOEM'i ja muid õpetusi ka, aga vahel kipub asi segaseks jääma, et mis mul siis olemas on ja mida pole. Keegi võiks täpsemalt ära öelda. Tahaks ruttu lati alla saada, kuna vana võimuta latt ilmutab pikemat aega väsimismärke. Ega võimuga latti alla pannes ei tule vahetada seda rooli ja lati vahelist kardaani ka? Igatahes, abi on teretulnud . Ja üks nõmedalt kurb üllatus tuli ka nähavale, nimelt kõrvalistuja poolses karbis üks auk sees, pole küll spetsialist, lähen näitan tuttavale ette, äkki annab veel lappida, kuna enne suve ei hakka suuri asju tegema :x Ja pilte asjadest:
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Mõttetu kära tühjast asjast, ja mitte esimene kord siin foorumis :roll:
-
316i '88 - Henrik
Uus värv peal usteäärtel ja rattakoopaäärtel, paari päeva jooksul saab pilti kah. Kumb on ilusam, kas valge auto mustade peeglitega või valge auto valgete peeglitega ? Hetkel väikse dilemma ees.
-
316i '88 - Henrik
Uus õli sees, bensufilter on vahetatud. Proovitiir ka tehtud, koha peal kuulates on täitsa hea, aga sõites hakkas mootor vahel "pooma", asi võib olla uutes küünaldes. Igatahes, see pole hetkel nii oluline. Garaa¾i bensufiltrit vahetama minnes jäi tee peale ette rattakoobastel ja ustel lõbutsev rooste, seekord jäi lõbu lühikeseks, üks pildike kah, hetkel veel krundi all.
-
316i '88 - Henrik
Poes väiksed tiirud tehtud, tõin mootoriõli, õlifiltri, küünlad ja bensiinifiltri. Täna jõudsin nii kaugele, et uued küünlad peal ja vana õli väljas, olude sunnil ei saanud rohkem teha. Minu jaoks esimene kord sellel autol õli vahetada, varem on alati teenindustes kiirelt tehtud, aga hetkel vaba aega ka jalaga segada Homme hommikul uue hooga, poest müüdi kogemata vale õlifilter kah, ma ise ei osanud peast vahet teha, tuleb jälle edasi-tagasi tõmblemist veits. Tagatuledelt võtsin toonlaki ka maha, näeb täitsa auto moodi välja.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See võib päris hea pakkumine olla, isegi 211000 läbisõitu pole selle masina puhul "teab-mis" näitaja
-
316i '88 - Henrik
Tohoh, arvan, et me sel juhul sama kandi mehed, võib juttu puhuda , tunnen vist ära küll.
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Hehe, neid valge masina omanikke on siin veel
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Kemiflorat julgen ise soovitada, nad mullegi seganud ja siiani saab hinna ja kvaliteedi suhtega rahul olla, teenindus on ka muhe Ma enne ostsin ka muudest kohtadest, aga hiljuti hakkasin Kemifloras käima ning ei saa ühtki halba sõna öelda. Asub Laki 3a, tööpäeviti on 18.00'ni lahti.
-
316i '88 - Henrik
Nõmmel ma peamiselt liigungi. Jagajas võib vabalt asi olla, nädalavahetusel katsun selgust saada. Jagaja mul varemgi laiali lennanud.
-
316i '88 - Henrik
Kaevan teemat veidi ülespoole, kevad koputab uksele vaikselt . Talv on rahulikult kulgenud, veidike olen sõitnud ka, kuid mitte igapäevaselt. Tasapisi peab hakkama tegutsema, ülevaatus lõpeb sel kuul. Probleeme on ka ikka tekkind, ilma ju ei saa Nimelt ustav M10 mootor teeb viimasel ajal igasugu trikke. Täna tegin väikse tiiru ja selgus, et tihti, kui gaasi anda, hakkab mootor pooma, järsult kiirendades ei anna nii hullult tunda, aga siiski. Samuti on mootoritöö sageli ebaühtlane, esineb puterdamist. Summuti käib vastu tagapõlle ja kolistab päris vastikult. Summuti on üldse veidi kutu juba, peaks uue asemele vaatama. Mootori koha pealt ei oska ise midagi täpselt öelda. Teen enne kevadise hoolduse ära, siis vaatab, kas saab asjad joonde või mitte. Kindlasti on lähiajal plaanis : Bensu-,õhu,-õlifilter, küünlad, õli, käigukastiõli, diferentsiaaliõli, käigukasti puksid vahetada. Hea oleks, kui saaks korraliku summuti kah, samuti hankisin võimuga roolilati, kuid pean veel uurima, et mida sinna juurde on vaja, et asi tööle saada, selle koha pealt võivad teadjamad ka infot jagada. Mul hetkel ainult võimuga latt, muud nodi pole. Kõige korralikum summa peaks minema uutele suverehvidele, vanad hakkavad pensionile minema. Ja eks muud tilu-lilu veel teha, nt. talvel haihtus eest üks udutule asemele käiv kate. Ehk lisan mõne talvisema pildi ka varsti.
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Ei väsi kiitmast selliseid ettevõtmisi . Jõudu!
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Heips, ma su masinat pidevalt Marienthali Selveri juures näinud. Väga stiilne värk. Täna juhtusin ka peale, ise olin valge E30'ga parklas, aga oli vaja ruttu poes käia, ei hakand ligi tikkuma Nägin kohe ära kah, et tiivad uuenduse saand. Edu!
-
316i '88 - Henrik
Oi, sa ka siin foorumis Aitäh !
-
320i '87 - Vahtraleht
Väga ehe vanakooli E30. Vaata, et talv sellele liiga ei teeks :wink:
-
320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
Kena masin, ära siis talvel liiga tee. Läbisõit on muljetavaldav
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
Aai kurja, ära märke küll kaota , siis välimuse hinnang kukub kolinal. Kuid see on ainult minu arvamus nii vanade ja väärikate autode kohta, ära südamesse võta . Põhiline ikka, et saaks muu tehtud. Palju jõudu ja edu.
-
316i '88 - Henrik
Suuremalt näeb siit http://img257.imageshack.us/i/img5557k.jpg/
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
Vau, stiil, hoia seda
-
316i '88 - Henrik
Panin "kroomrõngad" näidikute ümber, tänud Leksile Maitse asi, mulle hetkel meeldib.