Hüppa postitusse

ryan

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ryan postitas

1. ryan vastas Greger teema asukohas Probleemid
    Siis vahetan nädala vahetusel terve sisselaske ära , teine töötas ühtlaselt enne seisma jäämist , eks siis on näha , kas ka mingeid muutusi . Tühikäigu kruvi jätan hetkel puutumata , kui enne käis , siis peab ka edaspidi normaalselt tööle hakkama .
  2. ryan vastas Greger teema asukohas Probleemid
    Vahetasin termostaadi ja panin pimeda sellele klapile siis mis nii nimetatud toore klapp on. Ja korras käivtumine on täitsa ok nii külmalt kui soojalt. Ja pole vaja võtta lahti õhulugeja pistikut. sai pöörded ka 750 - 800 peale regullitud . Ei tea kuidas see ("ravim") pöörete kõigutamisele mõjub ? Vast on ka ehk kuidagi selle klapiga seotud ? Kuigi käima läheb ilusti ja edasi kõigutab pöördeid ka sooja mootoriga . Kus kohast sa tühikäigu pöördeid regullid ?
  3. "Kuna teine mootor oli korraliku peaga ja seal klabinat polnud siis tuleb sealt kõik sisu ümber tõsta." Tõsta terve kaan ringi , kuna tavaliselt saavad läbi klapi väljalaske puksid ja pelgalt sisu vahetamine siin küll ei aita . Pigem vii vana kaan remonti ja las teevad korralikult ära , mõni klapp võib ka kõver sees olla . Minu auto töökorras mootoril vahetati 2-klappi välja , mis olevat kõverad olnud . Talvel paras teha , kahest mootorist peaks ühe korralikuma kevadeks ikka kokku saama . :wink:
  4. To ken 112 Ole hea mees ja kustuta oma postitus siit ära
  5. Kui sa sellises tempos jätkad , siis sa võtad mu saia pealt või ära 8)
  6. Seda ei saa eelmisega isegi kaugelt võrrelda
  7. auto24 võetud üks pilt ka . Ja üks kodanik jäi 20 min hiljaks
  8. Aga kes täna auto24-st hõbedase 325iX Touring ära ostis ?
  9. Anomaalia Kust kuradi kohast neid kuudikaid välja rebitakse . Varsti on kupeede top 1 löödud :wink:
  10. Seda minagi ! Sai lihtsalt provitud kunagi kuival asfaldil . Märjaga kiirendada aga on suht mõtetu , siis käib ikka üks ratas ja seda ka lihtsalt tühja .
  11. Asfaldil laseb ju nii sama ka kaks sirget joont maha :roll: Või tavalise difriga ei lase ?
  12. Ma ei tea miks , aga kõik ülejäänud ka ; ärge lihvige värvi läbi , kui on mõlk , siis eemalda ja pahtelda . Läbi lõigatud värvi kiht kuivab järgi ja pärast päikest on ilusti näha . Mis siis , et krunt läheb peale , see ka ei aita . Lase suurelt ja õhukese kihina uuesti pahtliga ja vibraga üle , siis krundi alla . (Sirgemate detailide puhul kasuta enne höövlit) Kui sa pahteldad koha , siis tuleb seda teha suuremalt , siis ei lihvi ka ümber olevaid pindasi läbi . Metalliku puhul on seda veel eriti hästi näha , matt must või valge , siis vast nii hull ei saa . Lihtsalt et ...peale suure töö tegemist tuleb viimase lihvi osas täpne olla :wink:
  13. Aga see on kolme laia kodaraga rool , millel on juba vanal originaalil näha naha kortse ja pingeid ja sellel lõike ise tegemine ei saa mitte lihtne olema . Ja kui keegi soovib , siis ma võin teha , aga igal asjal (oleneb asjast) on ka oma hind .
  14. Pole sellist veel teinud . Kui ülemisi labasi vaadates , siis on näha et isegi originaalil tekivad sinna pinged , ehk naha korts paistab siiani välja . 63,91 euri , aega peaks siis varuma paar nädalat , oleneb kui kiirelt lõike paika saab . Kui sul midagi seniks asemele panna on , siis võin proovida .
  15. Disla on õige mõte , ainuke edasi viiv jõud . Kur*t see laaaser sierra ei anna mulle rahu seal pildipeal Kas see on originaal konditsioonis?
  16. nüüd saadaval ; e36 M-Tech II M-Tech I E34
  17. JA iga jumala kord on sellest räägitud , et jätke see õhulugeja ükskord rahule : Ka selle kruttimine +/- ilma abivahenditeta . Puuri ajule paar aukku , siis saab rohkem õhku :wink:
  18. http://eng.auto24.ee/products/detail_product.php?id=339558 Mulle sobiks ilma randita , need istuvad päris kenasti alla . Aga vot sellise hinnaga pakutakse ja uued ! Paha lugu see , et pole 4x100 valemile Peaks vist helistama ja üle küsima , ehk on võimalik tellida :roll:
  19. Tahan ka omale selliseid velgi Size (inch) 17 x 8.5 Hole diameters (PCD) 5 x 100 Sellised on küll müügis hinnaga 4500 .- komplekt uusi :shock: Aga millisest poest võiks leida 4x100 valemiga ?
  20. :shock: Ma laseks 80 se paberiga ka veel korra , ..nii igaks juhuks
  21. e36 M3 rool mõned vanad pildid ka ;
  22. Mõned uued pildid e34 roolist
  23. Kui abi vaja värvimisel , siis mul sõber keila kandis koos uue ja uhke värvikambri ja töökojaga :wink: Vajadusel saad ise nina tolmuseks teha :wink: Laseb värvi selga 2,5 k eest Teistel paluks nüüd mitte minu postkasti ummistama hakata , see on limiteeritud pakkumine , mis kehtib ainult personaalselt ühele isikule :
  24. tean seda nuppu küll aga selle naha ära keeramine sinna korgi alla ei jää päris hea . Nahk on paks , üritades seda klahandada jääb tulemus kui p***e auk olen neid teinud kuskil tükki 3 Kui päris tagumine häda on käes ja selle asja eest raha ka tahetakse välja käia , siis on võimalik spets pingis lasta nahka koorida õhemaks , mis kahandamise käigus peaks tunduvalt nägusam välja nägema . Enne kõikke tasuks uurida sauelt romulast , ehk on kohapeal vastava mudeli oma olemas , mis maksaks kokku kõigest kuni 150 eeku :wink:
  25. Hind sama 800.- :wink:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.